Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin bu kadar kısa bir zamanda bu kadar değişmesini kabul edemiyorsunuz. Belki de bugünlerde bu konuda bazı kararlar almanız gerekecek.

İnatçı birinsanısınız. Başarılı olduğunuz kadar da,hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor, başarıyı getiriyor.

Elinizin açıklığı sizde bir hastalık halini almış. Bugün bu konuda çok radikal kararlar alacaksınız. Çünkü artık başka şekilde yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz.

Gözlerinizi şimdiden açmalısınız. Sonradan işi düzeltmek zor olacak. Çalışmasına pek güven duymadığınız biri, sizi zora sokacak hatalar yapıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerin aşırı yorgunluğunu atmanın çeşitli yolları var.Arkadaş arasındaki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi mutlu edecek, gelecekle ilgili umutlarınız artacak. İnatçı bir tarafınız var. Arkadaşlarınız bundan şikayetçiler. Takıldığınız bir konuyu sonsuza dek unutmuyorsunuz. Fakat unutmuş gibi davranmayı da çok iyi beceriyorsunuz.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 01:06 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, maddi kazanç getirici ortaklıklara, ilişkilere işaret olup, bunlar gelişiminiz açısından yararlıdır. Bildiklerinizi diğer insanlarla paylaşarak güçlenebilirsiniz.Saat 04:54 itibariyle oluşacak ve birkaç gün boyunca etkisini hissedeceğimiz Venüs-Neptün görünümü, ailevi ve özel ilişkilerimizle alakalı meseleler üzerinde geleceğimizi düşünerek hareket etmemiz, kararlarımızı buna göre ele almamız gereken günlerdeyiz. Evimizi ilgilendiren konularda da, ilerisini hesap etmemizde yarar var. Bazen insan sürekli incelemekten, her şeyi hesap etmekten yoruluyor. Bazen kontrol etmek yerine, oluruna bırakmak istiyor her şeyi. Fakat bu enerji altında bunu yapmak bize yarar mı, zarar mı getirir diye bakmalıyız. Birbirimizin özgürlüklerine saygı duyarken,  güven unsurunu da gözetmemiz lazım. Eğer kafamızda soru işaretleri varsa, tabii ki eşimizi, sevgilimizi, evladımızı koruyacağız, kollayacağız. Maceraya sürüklenmeyeceğiz. Fakat her şeyi de olumsuz, gereğinde fazla inceleyici, sürekli altında bir şeyler arayıcı tarzda ele almayacağız. Saat 08:56 Ay-Satürn görünümü, bizi desteklemeyen, aynı görüşte olmadığı için baskı altına alabilecek kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Olayları değerlendirirken, detaylı düşünebiliriz. Çünkü ileride sorun yaşamak istemeyiz.Saat 11:39 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, gayet bilinçli bir şekilde çevremizle ilişki kurmamızı sağlıyor. Etrafımızda gördüğümüz aksaklıkları, bize söylenen sözlerin ardında yatanı, kimlerin doğru ve yanlış olduğunu sezgilerimizle tespit edebiliriz.Saat 18:19 Venüs-Jüpiter görünümü, kişisel veya ailevi ihtiyaçlarımızı karşılamak amaçlı bütçemizin gözden geçirilişidir. Özgür olmak isteriz. Hukuki konularda hakkımızı almak isteriz. Yuvamızı, sevdiklerimizi önemseriz. Saat 21:32-27 Ekim saat 16:50 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz.  Kararlarınızı yürürlüğe koyma anlamında beklemede kalınız.  Çünkü daha sonra başka  bir fikir size daha parlak gelebilir. Gönlünüzden geçen olumlu niyetlerin karşılığını en güzel şekilde alabilmeniz dileğimle,

26 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltı düşüncelerinizin sizi farklı yönlere sürüklemesine izin verdiğiniz müddetçe bir takım karasızlıklar yaşamanız olağandır. Maddi konularda imkansız olabilecek durumları hedeflemeniz, yaşam yelpazenizin genişlemesine neden oluyor. Yapacağınız önemli adımlar kariyeriniz ile ilgili ilginç gelişmelere neden olacak.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas bir gündesiniz. Hem negatif hem pozitif etkiler iç içe geçebilir. Fakat siz size keyif veren aktivitelere yoğunlaşmalısınız. Değişim illa ki gerekiyorsa, bunun maddi boyutunu da hesaba katmalı ve bütçenize göre hareket etmelisiniz. Acele karar vermemeli ve iyi düşünmelisiniz. Günün Atmosferi:Bekleyen işler bir an önce tamamlanmalı! Çok fazla bekleyenvar. Bir an önce tamamlanmalı ya da çözülmeli. Çalışmalarımızın karşılığını göreceğimiz günlerdeyiz. Aşk biraz kafamızı kurcalıyor olabilir. Fakat eski hatalar tekrarlanmayacak, sorunlar varsa çözüme kavuşacak. Yanlışlarımızdan çok şey öğrenebiliriz. Geçmişte bizi üzen olayları unutabilir, kendimizi daha güvenli ve daha az endişeli hissedebiliriz. Hatta bu noktada yakınlarımızdan da destek görebiliriz. Jestler, sürpriz hediyeler ya da teklifler alabilir, motivasyon kazanabiliriz.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha kırılgan olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizde hızlı harekete geçmek isteyebilirsiniz. Verdiğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Gün içinde duygusal olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alımlı olduğunuz kadar da akıllısınız. Karşı cinsi çok çabuk etkiliyorsunuz. Ufak çaplı gönül ilişkilerine yer açmış durumdasınız. Bu konuda aşırıya kaçmamalısınız.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

26 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yerinizde duramayacak, çevrenizle oldukça aktif oluşumlar içine gireceksiniz. Çevrenizde bazı konular ve olaylar karşınıza çıkabilir. Sevdiklerinize duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çarşamba gününe olumlu enerjiler ve güçlü duygularla başlıyorsunuz. Ancak akşam saatlerinden itibaren bu yüksek enerjileri kaybetmeye başlayabilir, içinize kapanma hissi yaşayabilirsiniz.Gece geç saatlerde ise bütçeniz ve gelir gider dengenizi sorgulayabileceğiniz bir sürece başlamak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan manevi alışveriş dengenizi de sorgulayabilirsiniz. Dahil olduğunuz toplumsal gruplar içinde kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz etkilere sahipsiniz. Yine de Ay'ın Terazi burcuna geçişini beklemelisiniz.

26 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz.

26 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>