Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir.

Bir mesai arkadaşınızla ısrarla sürdürdüğünüz çekişme, ikinizden birininakdini tehlikeye sokacak şekilde büyüyor. Hafta içinde sizlerle tek, tek konuşma yoluna gidilecek. Arkadaşınız bunun son uyarı olduğunu sezip size isteksizce elini uzatacak.

Zor koşullarda kazanıyorsunuz. Bu nedenle paranızın kıymetini yeterince biliyorsunuz. Kent dışındaki bir sevdiğinize para yetiştirmek gibi de bir somluluğunuz var. Bu yüzden bugünlerde sıkışıksınız.

Bu kez kuruntu yapmıyorsunuz. Bir arkadaşınız sizi gerçekten istismar ediyor. Size zaaflarınız doğrultusunda tavır alıyor. İlişkiniz boyunca sizi bir kez bile eleştirmeyen bu arkadaştan kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle fazla ilgilisiniz. Tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanız, çevrenize anlamlı gelmiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız. Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen biri olarak bilinmenize karşın bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin edebiliyorsunuz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Ay-Aslan burcu geçişi saat 01:07 itibariyle etkili olacak. İç dünyanızdaki hesaplaşmaların göstergesidir. Bu aralar geçmişi ve geleceği gözden geçiriyor olabilirsiniz. Yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyacınız vardır. Bunu yapmadan, hiçbir şey için yeterli cesareti bulamayacağınızı düşünürsünüz. Saat 09:18 Mars-Neptün görünüm etkisinde, bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bir yakın dostunuz sizi bu kişiyle tanıştırabilir. Daha önceden ilişkinizi başladıysa, bu tarihte geleceğe dönük bir karar verebilirsiniz. Ayrıca sosyal hayatta inandığınız yolda, arzu ettiğiniz şekilde ilerleyebilir, ortak bir amaç için insanlarla el birliğinde bulunabilirsiniz. Bağlı bulduğunuz grupta liderlik şansınız gayet yüksek. Saat 23:43 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, isteklerimizin kabulünü bekleriz. Maddi-manevi yönden güçlü olmaktan yanayız. Doğal olarak her meseleyi yanılmamak için gözden geçiririz. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kalbinden gelen sesler eşliğinde konuşacaksın. Beklenmedik olaylardan bir süreliğine uzak durmanda fayda var.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza ve beslenme programınıza dikkat etmeniz gereken bazı durumlar oluşabilir. İletişimlerde kıskançlık ve rekabete dikkat etmelisiniz. Hürriyet Aile /

26 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki gelişmeler sizi tatmin etmeyebilir. Ani değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Gündeminizdeki konularla ilgili acele karar almayın. Bazı durumlar sizi zorlayabilir. Öngöremediğiniz durumları çözmeye çalışmakla uğraşmayın.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın hayatındaki sorunlar, iyi bir iletişimle çözüme ulaşabilir. Bugün, yakın çevrenizdeki herkesin size yardım ettiğini göreceksiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın yorgunluğunu arkadaşlarınızla buluşarak üzerinizden atmalısınız. Zira sizin de sosyalleşmeye, dertleşmeye ihtiyacınız var. Öğleden sonra Yengeç burcunda meydana gelecek Yeni Ay sizin koruma kollama, sevdiklerinize hizmet etme isteğinizi artıracak.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

26 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 34" R
Ay
Balık
10° 31' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 50"
Venüs
Boğa
04° 58' 42"
Mars
Koç
02° 12' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 44"
Satürn
Balık
16° 51' 16"
Uranüs
Boğa
22° 31' 56"
Neptün
Balık
29° 00' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Başak
23° 41' 45"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>