Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Üzerine örtmek istediğiniz bir mesele, bugün yine aranızda tartışma konusu olabilir. Haklı olan sizsiniz, o da bunu biliyor ama kendisini size karşı savunmak zorunda hissediyor.

Bütün parlaklığınız üzerinizde. Çok beğenildiğinizi fark etmenize rağmen farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak.

Kendi kendinizi idare etme çabanız, bazı harcamalarınıza dikkat etmenize neden oluyor. Bu davranışınız, yakınlarınızın takdirine neden oluyor ama onlar yine de size desteklerini sürdürmek istiyorlar.

Ailenize düşkün olmanız iyi bir duygu ama bu duyguyu zaman zaman abarttığınızın siz de farkındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde yaşayacağınız durgunluk öğle saatlerinden itibaren yerini yoğun bir enerjiye bırakabilir. Oldukça yaratıcı bir gününüzde olduğunuz için, hem özel yaşamınızla, hem de işinizle ilgili birikmiş pek çok sorunu çözmeniz mümkün olabilir. Sizden bir konuda akıl isteyen bir dostunuza pratik çözümler önermeniz, size minnet duymasına neden olacak.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 11:01 itibariyle Ay-Akrep burcu seyriyle, partnerinizin aklı başında düşünmesini, hayatı gerçekçi bir şekilde ele almasını dilemektesiniz. Eğer birlikte olacaksak ne yönde ilerlediğini bilmek isterim diye düşünmenizi sağlıyor. Gel-git hallerinden hoşlanmıyorsunuz. Her şeyi severek, huzur içinde yapmaktan yanasınız. Etrafınızdaki kişilerin de kadir kıymet bilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz. Saat 11:22 Merkür-Chiron arasındaki görünümüyle bazen, konuşurken ayarımızı bilemeyiz. Bunun tek sebebi kendimizi koruma arzumuzdur. İş, ailevi ve ilişkilerde hoşgörülü davranmakta, düşünmekte zorlanabiliriz. Saat 16:38 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, bizi baskı altında tutan ve kendimizi birilerinin esiri gibi hissetmemize neden olan her şeyden kurtulma arzumuzun göstergesi. Eski borçlar veya yenileri, eski ilişki sorunları veya ailevi meseleler, evimizle ilgili pürüzleri bir an önce hızlıca halletmek taraflısıyız. Yüzünüzü gülümseten, yüreğinizi ferahlandıran güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişiminizde, yakın çevrenizdekilere karşı duygusal yönlerinizi gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Tutku dolu kelime ve yaklaşımları tercih edebilirsiniz. Bu duygusal yoğunluk ve ifade gücü sizi daha çok konuşmaya, yazmaya, paylaşmaya itebilir.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski dostlarla yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. İmajınızı güçlendirecek adımlar atın. Günün Atmosferi:Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Yaratıcı yönümüz harekete geçebilir. Yolculuklar, geziler ya da görüşmeler bu hafta sonunun keyifli başlıkları olabilir. Sosyal yönü dopdolu bir hafta sonu olacağı için enerjimiz de yüksek olacaktır. Yeni olanaklarla karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinde diyaloglarımıza dikkat etmeye çalışalım. Parasal konularda da kontrollü hareket etmeye özen gösterelim. Gerekirse harcamaları kısalım. Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Dedikodulara mahal vermeyelim. Özellikle işle ilgili konularda ketum davranalım. Yeni ve kritik bilgilere erişebiliriz. Çalışmalarımız herkes tarafından beğenilebilir ve bir anda aranan kişi olabiliriz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir arada olmak, gelecek yönünde düşünmek faydalı olabilir. Ancak olumsuz düşüncelere fazla önem vermemelisiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açıdan zor günler geçiriyorsunuz.Bu bir süre daha böyle devam edecek. Ancak üstesinden gelemeyeceğiniz kadar kötü yerlere varmayacak. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

26 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda biraz abartacak, eğlenceye daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla daha fazla görüşme arzusundasınız

26 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemlerle ilgilenmek, cinsel fanteziler yaratmak, sevdiğinizle loş bir ortamda romantizmi harekete geçirecek bir müzikle baş başa kalmak veya su kenarlarına kısa gezintiler yapıp oksijen almak için çok uygun bir gündesiniz.İlham verici bir sosyal ilişkiye başlamış olabilirsiniz. Sizin burcunuzun yönetici gezegeni Merkür, Uranüs ile uyumlu bir temasta olacağı için bilhassa ev, aile ve ebeveyninizden öğreneceğiniz bir bilgi sayesinde beklenmedik şekilde hayatınızın kriz alanlarını düze çıkarma ihtimaline açık gözüküyorsunuz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

26 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>