Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkileyici sürprizlerle geçen günler, birçok şeyin habercisi gibi. Duygularınızı bugünlerde erteleme eğiliminiz, bunun için gösterdiğiniz gerekçelerin çok dışında aranıyor.

Kalıcılaştırmaya çalıştığınız yeni yöntemleriniz ilgi çekiyor. Yeteneklerinizin önünü açıyorsunuz. Saplantı haline gelmiş düşünceler, önümüzdeki günlerde sizi sonuçsuz inatlaşmaların içine alabilir.

Bu sıralar şansınıza fazla güvenmeyin. Umut bağladığınız beklentilerinizde kısmi gecikmeler söz konusu. Önümüzdeki günler içinde değerlendirebileceğiniz yeni fırsatlar, size ilginç açılımlar sunabilir.

Fazla sabırlı göründüğünüz bir takım olaylarda, bu tavrınızla, iradenizi ortaya koyma şansınızı yitirebilirsiniz. Daha tavırlı olan insanlarla dayanışma, size yarar getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlara şehrinizdeki bir sorunlarında yol göstermeniz gerekecek. Güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuz. Ama yaptığınız masrafı gözünüz görmüyor. Bugün tanıştığınız kişi ilgi çekici, değişik davranışlarıyla sizi fazla etkilemiş görünüyor. Bundan sonraki yaşamınızda yer alabilir.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:11-17:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman diliminde, egonuz baskın hale gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiden destek bekleyebilir, sosyal hayatta ve işinizde yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Eğer bu tavrınızı belli bir sınırda tutarsanız tabi ki bir sorun çıkmaz. Tam tersi durumda ise, çatışmalar meydana gelebilir. Saat 15:28 Jüpiter-Satürn mücadeleci görünüm bize diyor ki,  ailevi sorumluluk, güvence, yuva kurmak veya aile içindeki iletişim gibi durumları şimdi daha farklı bir şekilde görebilirsin. Sözgelimi bir yuva kurabilirsin veya sorunlu bir evliliğin varsa ayrılabilirsin veyahut kendine yeni uğraşılar bulabilirsin. Emekliye ayrılabilirsin. Bütün bu durumlar yeni bir bakış açısıyla hayatı ele almanı sağlayabilir. Önemli olan gelişen hayat şartlarına göre kendini yenilemendir diyor. Saat 17:27 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, geleceğinizi garanti altına alacak şekilde düşünmenizi sağlıyor. Mantıklı, tarafsız bir gözlem gücünü işimizde ve ilişkilerimizde ön planda tutabilirsek çok iyi olur. Bilimsel ve teknik konulara ilgi duyacağınız bugün, çevrenizdeki kişilerle paylaşımda bulunabilir,  çıkarlarınızı koruyacak şekilde  hareket edebilirsiniz. Saat 18:04 Ay-Mars görünümü, çalışma hayatımız ve ailevi konularda özgürlüğümüzü kısıtlayıcı, zorlayıcı hiçbir şeye tahammül göstermeyiz. Kendimizi savunmaya, doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye çalışırız.  Ancak içinde bulunduğumuz şartlar bizi bir şeylere katlanmaya mecbur edebilir. Mars geri hareketi nedeniyle her ne olursa olsun her şeyi dikkatlice ele alınız. Çabuk karar vermeyiniz. Geçtiğimiz Nisan ayındaki gelişmeler tekrar gündeminize gelebilir. Sakinlikle gözden geçiriniz. Saat 22:59 Ay-Venüs olumlu görünümü duygusal düşünmeden, hedefinizin farkında olarak hareket etmenin yararlı olduğunu gösteriyor. Siz şu aralar ilişki meselelerinde bir hayli karışık haldesiniz. Nasıl bir karar vermek gerektiğini bilemeyebilirsiniz. Ben uzun vadeli, güven olgusunu merkez alarak düşünmenizden yanayım. Gönlünüzden geçen isteklerinizin gerçekleşmesi dileğimle,

26 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, idealleriniz konusunda duygusal davranmaktan çok akılcı olmayı yeğlemelisiniz. Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün olmasına rağmen, arkadaşlarınız konusunda fazla iyimser davranabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim arttığı, sözlü ve yazılı anlamda kendinizi ifade edebileceğiniz, sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebileceğiniz,birliği yapabileceğiniz ve bu kişilerden yeni şeyler öğrenebileceğiniz günlerdesiniz. Geleceği düşünmeli, yenilikleri yakalamalı ve size maddi anlamda geri dönüşü olacak şeylere odaklanmalısınız. Anlaşmalar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini biraz huzursuz veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Genel hatlarıyla bakıldığında, ilişkilerin zorlandığı bir süreçteyiz konuyla ilgili Pazartesi yazımın etkileri halen yürürlükte. Bugün maddi başlıklı konularda dikkat gerektiren bir gün. Özellikler sabah saatleri zorlayıcı görünüyor. Akşamüstü saatlerine kadar halsizlik, belirsizlik, kararsızlık ya da ne yöne gideceğini bilememe türünde durumlar ön planda olabilir. Akşam saatlerinde ise, ilişkilerde daha akıcı diyaloglar içerisine girilebilir veya keyifli paylaşımlarda bulunulabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler için zaman yaratabilirsiniz. Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla idealist davranabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sihirbaz... Eyvah diyebiliriz. Sihirbaz kartı gizem, büyü veya sırların açığa çıkması anlamını taşıyor olabilir. Bugün herkese bazı özel meselelerinizi açmayın. Özellikle de mali sırlarınızı.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, dostlarınız ve ortaklarınızla iletişim kurma konusunda mücadele, soğukluk ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilir, kendiniz de bizzat mesafe koyabilirsiniz. Keskin sınırlar çizmeden önemli paylaşımlarınızı bir diğer güne ertelemeniz gereken bugün, planlanan yolculuklar, eğitimler ve doktorlar, öğretmenlerle ilgili konularda geçici sorunlar yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızın sorumlulukları kendinizi geliştireceğiniz noktalarda biraz yavaşlamanıza sebep olabilir. Minimal kararlar almaya çalışın ve kararları uygun bir şekilde hayata geçirin.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi doğru şekilde etkileyecek fırsatları kaçırmamalısınız. Önümüzdeki bir ay boyunca görev ve sorumluluklarınız artabilir. İşiniz hakkında neleri sevdiğinize odaklanmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Bu hafta için biraz gerilimler var. Duygusal destek gerekebilir.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Ancak bunu olumsuz bir olay gibi görmeyin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

26 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 23' 56" R
Ay
Oğlak
24° 53' 22"
Merkür
Koç
16° 52' 60"
Venüs
Boğa
00° 57' 58"
Mars
Balık
29° 42' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 03"
Satürn
Balık
16° 34' 23"
Uranüs
Boğa
22° 20' 44"
Neptün
Balık
28° 54' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 26"
Lilith
Başak
23° 20' 05"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>