Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günübirlik ilişkilere önce sıcak bakıyor, sonra pişman oluyorsunuz. Dün yine böyle yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yarattı. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan korkuyorsunuz

Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. İş hayatınızda küçük gönül oyunlarından vazgeçmelisiniz.

Paranızı bağladığınız yerlerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Büyük harcamalarınız var. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz.

Geçmiş zamanlarda sizde çok emeği olan birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların senin hayatına katkıda buluğundu şeyler bu hafta yeniliklere gebe kalacak. Yeni giderler edinebilirsin kendine. Para durumunla alakalı ise önemli bir gerçek açığa çıkabilir, geçmişi değerlendirişin aniden değişebilir. Uzun soluklu bazı kararlar alabilirsin imkanlar ve koşullarla alakalı olarak. Kendini adadığın işlerden uzak kalmayı seçebilirsin. Enerjin sana fazla gelebilir, bu nedenle yoğunluğu dışa akıtman seni daha ılımlı, rahat kılabilir. Fiziksel açıdan hareket halinde olmak iyi etki edebilir. Aşkta aradığın şeyler eskisinden farklı olmaya başlayabilir.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Ay- İkizler burcu etkinliği altında Cumartesi günümüz başlıyor.  Empati gücünüz, duyarlılığınız ve yumuşak kalbinizle herkesi kucaklayabileceğiniz gündesiniz. Hiç kimsenin kimseyi kırmasını, üzmesini istemeyen yüreğiniz bugün barış, sevgi ve aşkla çarpabilir. Bugün, ilişkinizle ilgili bir konuda, ne zamandır kafanıza takılan bir sorunun cevabını alabilme ihtimaliniz yüksek. Ancak ben derim ki, gerçek mi yoksa yalan mı diye bir araştırınız. Saat 07:31 Ay-Uranüs olumlu görünümü, eviniz ve ailenizle ilgili konularda mantığınızı öne alarak düşünmenizi sağlar. Kimi zaman şöyle bir geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. İnsanlarla bağlantı kurmaya olan ihtiyacınız bu enerji sayesinde ön plandadır. Saat 20:18-4 Ekim saat 03:22  arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız. Uzun sürecek olan bu zaman dilimi, kuvvetli bir temel üzerine oturtulmamış konularda karar vermekten kaçınmamız gerektiğini gösteriyor. Hangi konuda olursa olsun, gerçekliğe önem vermemiz lazım. Mantık sınırları içinde hareket etmemiz yararlı olur. Cumartesi gününüzü keyifli geçirmeniz dileğimle,

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık çok faydalı görünmeyen, sonuç vermeyen, hatta zararlı olmaya başlayan ilişki,birliği, yöntem ya da işlerinizi gözden geçirmeye başlayabilirsiniz veya gelişmeler böyle yapmanızı gerektirebilir.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verimsiz işleri, yöntemleri,birliklerini ya da ilişkilerini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir ya da yaşananlar bunu gerektirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Hareketsiz kalmayacaksınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile aranız sıcak. Aşk konusunda her ne kadar titiz olsanız da işin olacağına varacağını bilmelisiniz. Onun ailesi ile aranızı düzeltmelisiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ortaya koyacak ve anlaşılır bilgilerle hareket edeceksiniz. Maddi konularda zorlanmalarınız olsa bile bunların üstesinden gelmeyi bileceksiniz. Bugün,ve keyif alanlarınız arasında gidip geleceksiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi anlamda kesenin ağzını biraz fazla açabilirsiniz, harcamalar çokça artabilir. Özellikle sosyalleşmek adına paranızı daha fazla harcayabilirsiniz. Konser, davet, parti organizasyonları da söz konusu olabilir. Hediye alırken daha uygun fiyatlısını bulmalı, hem yükte hem de pahada hafif olanını tercih etmelisiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>