Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka bakışınızda kendinize yönelik zorlamalarınız var. Müşkülpesent biri olarak biliniyorsunuz. Kolay seçemeyen, kolay sevemeyen imajı uzun süreli yalnızlıklar getirebilir.

Birtakım engellenmeleriniz var. Bunların üzerine gitmeniz için, önümüzdeki günler doğru zamanlama olabilir. Ortaklık türü ilişkilere karşı bu sıralar uyanık olmanız gerekiyor.

Çözümsüz bazı para tartışmalarınız daha samimi yaklaşımlar gerektiriyor. Bununla ilgili aceleciliklerden kaçınmalısınız. Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor.

Bir yakınınıza gösterdiğiniz ilgi sapmalar gösterebilir. Hayata bakışıyla ilgi eleştirilerinize ve desteklerinize son vermeyi düşüneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizde yüzeysel sorunlarınız var. Bunları en aza indirme niyetleri, duygusallıkta sevgi bağlarını ön plana çıkarma gayretlerine bağlı. Bugünlerdeki duygusallığınızı bazı dengelere oturtmanız yararlı olacak. Yaşamınızın her alanındaki ilişkileriniz bu tür beklentiler içinde. Çok yakında, özel bir sorununuzda kısa süre de olsa çaresizlikler yaşayabilirsiniz.

5 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 01:42-07:44 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, bir şeyleri düzenlerim umuduyla olayların üstüne gitmek risk almak demektir. Özellikle boşluk etkisi altında verilen kararlar daha sonra tekrar düşünülmeyi gerektirir. Oysaki kendinizi rahatlatıcı olan yöntemleri denemek faydalı olacaktır. Saat 07:44 İkizler burcunda ilerleyen Ay, yenilikte bulunmak, yaratıcı yeteneklerimizi hayata geçirebilmeniz, değişik yollarla sonuca varabilmeniz anlamında sizleri destekleyicidir. Kişi ne olursa olsun hızlı ve aktif bir şekilde hareket etmekten yanadır. İş hayatınız, ailenizi ilgilendiren konular üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar vardır. Saat 09:52 Ay-Venüs ve saat 18:16 sonrası etkili olacak Ay-Mars görünümlerihayatınız ve her türlü bağlantıda refleks olarak tepkili davranmanıza yol açabilir. Ne hissediyorsanız ona göre tavır alırsınız. Saat 15:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, 7 Şubat tarihine kadargörüşmelerinde veya planladığınız işleri yürürlüğe koymada etkilidir. Bu tarih sonrası işinizle ilgili konularda yeni projeler, ekip halinde çalışmalar gündeme gelecektir. Yenilikçi düşünmeli, farkınızı ortaya koymalısınız. Huzur ve esenlik dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

5 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün elini neye atsan, elinde kalabilir. Özellikle elektronik eşyalarına ve beslenmene dikkat etmende fayda var.

5 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerdeki belirsizlik sizleri farklı bir düşünce yaklaşımlarına itebilir. Tamam ya da devam kararını almak zor olabilir. Ruhsal kararsızlıklarınızı stres haline getirmeyin.

5 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün daha fazla sorumluluk ya dagündeme gelebilir. Zekanızla, yeteneklerinizle kendinizi gösterebilirsiniz.

5 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Artık kafanız karışmasın. Her düşündüğünüz ve uygulayacağınız işler için başkalarının aklına ihtiyaç duymanız ne kadar doğru?

5 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Bazı olaylar istediğiniz gibi gelişecek ve kendinizi kutlayacaksınız. Birdenbire karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilir, alışkanlıklarınızı değiştirmeye başlayabilirsiniz.

5 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınız aktif olacak. Çalışmıyorsanız eşinizin ailesiyle bir arada vakit geçirebilirsiniz. Bu aralar kafanız hep bir şeyle meşgul ve aile hayatınızın sorumlulukları sizi bunaltıyor.

5 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizi ilgilendiren alanlarda görüşmeler yapabilir, işinizi geliştirebilir, otorite figürleriyle diyaloglara dalabilirsiniz. Karar almaktan ziyade fikir alışverişi yapmaya özen göstermelisiniz.Ortaklaşa kazanılan gelirlerde beklenmedik artışlar veya başlangıçlar meydana gelebilir. Sıra dışı bir ilişkiye çekilmeniz mümkündür. Marjinal konulara ilginiz artabilir. Bilhassa maddi ve manevi değer yarattığınız alanlardaki fırsatları hizmet alanınızdaki mücadelenizde kullanmanız ve iletişim başarısıyla pürüzleri örtmeniz mümkün gözüküyor.

5 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sadece ve sadece mesleki hayatınıza ve mesleki görevlerinize odaklanacağınız bir gün içindesiniz. İş arkadaşlarınız, ortaklarınız veya üstleriniz, en çok iletişim kuracağınız kişiler olacaklardır. Bu yüzden, söylenenleri iyi dinlemeli ve konuşurken de önemli noktaları atlamamaya çalışmalısınız.

5 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>