Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Adaletlisin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlama şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içerisinde son bulma ihtimali var. Hata yapmamaya çalışın.

Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Beklenmedik problemlerin üzerine gitmekte zorluk yaşanmayacak. Her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzu zorlamaktan kaçının. Hata yapmadığınız sürece daha rahat hissedebilirsiniz. Kontrollü olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olayların vardığı noktayı düşünmek yolculuğun anlamını kaçırmanıza neden olabilir. Anda kalmayı, hayatı anlamayı ve yaptıklarınızı hissetmeyi ön planda tutmanız gerekebilir. Bugün ihtimaller üzerinde dururken ihtimallerin sizi durdurmasına müsaade etmediğinizden emin olmalısınız.

7 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu olarak detaylara önem verebilir, detay odaklı işlerde başarılı olabilirsiniz. Eleştirici ve analitik yönleriniz bugün ön plana çıkabilir. Fakat aynı zamanda mükemmeliyetçi olmaktan kaynaklanan stresi dengelemek için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. İyi bir denge kurarak verimli ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

7 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın, yılın ilk Güneş tutulması yaşanacak. Ev arkadaşıyla yaşayan Başak burcuysan, arkadaşının sorumluluklarını aksatması seni rahatsız etmeye başlıyor. Sorumluluklarını yerine getirmesi konusunda arkadaşını uyarman gerekebilir. İş yerinde yaşanan olaylar karşısında adaletli davranmaya özen gösteriyorsun. Kimseye yakın arkadaşın olduğu için müsemma göstermeyeceksin.

7 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsız ve kafanızın karışık olduğu bir gün. Dikkat gerektiren konulara inatla odaklanmak yerine biraz zamana bırakmalısınız. İş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Konuları ne kadar çok kafanıza takarsanız o kadar çözümsüz kalacak.

7 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında karşılıklı konularda bazı sıkışıklıklar ya da sıkıntılar gündeme gelebilir. Öğleden sonra pek çok konuda daha fazla risk almak gerekiyor.

7 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde evrensel enerji akışı durdurulamazdır, bu yüzden ihtiyaçlarınızı karşılamakta çekinmeyin, o para size her durumda geri gelecektir.

7 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapmak istediğin şeyler için etrafında seni destekleyen ve sevgilerini sana ileten insanlar görebileceksin. Elde etmek istediğin sonuçlar hakkında sana inanmayanlardan çok inananlar olacak etrafında. Bu güzel desteği iyi değerlendirmelisin.

7 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün önemli bir anın, hatta eski bir soruna yeni bir bakış açısının keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, daha önce gizlenmiş olan, örneğin kullanılmamış bir kaynak, şimdi size kendini gösterebilir ve bu, kişisel bir kazanç olarak hayatınıza girer. İş, sağlık ve mali konuları araştırmak, düzenlemek veya başka şekilde incelemek tatmin edici olabilir. Bir para artışı veya veya yardım haberi gelebilir. Olumlu bir değişiklik yapmak için başkalarıyla birlikte çalışmak işe yarayabilir. İşin sırrı paylaşmaktır.

7 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

7 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

7 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partner, ortaklık konularına odaklanabilirsiniz. Beraber seyahat edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınız sevgilinizi şımarttığınızı düşünüyor. Siz ise sürekli vermekten bir türlü vazgeçemiyorsunuz. İşinizle ilgili gösterdiğiniz aşırı hırs sizi doğru olandan alıkoyuyor ve hedeflediğiniz yolda zirveye çıkmanıza engel oluyor. Artık uzun vadeli düşünmeli ve zararlı işlerle uğraşmamalısınız. Çünkü farkında olmadan kendi kendinize zarar veriyorsunuz. Parayla ilgili sorunlar sizi yorabilir. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin hareket etmeyi öğrenin

7 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 32' 06" R
Ay
Akrep
01° 54' 47" R
Merkür
Boğa
07° 17' 24"
Venüs
Boğa
26° 36' 38"
Mars
Koç
15° 39' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 10"
Satürn
Balık
18° 09' 07"
Uranüs
Boğa
23° 33' 03"
Neptün
Balık
29° 27' 17"
Plüton
Kova
02° 01' 34"
Chiron
Koç
21° 45' 40"
Lilith
Başak
25° 38' 42"
True Node
Koç
14° 55' 06"
Son Güncelleme : 21/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>