Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka bakışınızda, bir kısım çevrenizce statüko gibi görülen gerçekçilikleriniz var. Duygulu, ama daha çok da akılcısınız. Sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar epeyce uzağınızda duruyor.

Önem verdiğiniz projelerin bir kısmında hedefe yaklaşıyorsunuz. Dostluklarıkonularında iyi koruyorsunuz. Ortaklık ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içine girebilirsiniz.

Sabrınızın karşılığı gecikmeyecek. Şansa duyduğunuz ihtiyacı, başka desteklerle gidereceksiniz. para sıkışıklıklarınızı dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor.

Bütün olumlu özelliklerinizi üzerinizde taşımanız gereken, oldukça yaşamsal görüşmeler söz konusu. Gelecek kaygılarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaratıcılığınız ön plana çıkıyor. Yapmanız gereken işleri vehayatınızı ihmal etmeyin. Çok ısrarcı ve iddialı davranmayın bugünlerde. Onun yerine yumuşak bir dille karşınızdakileri ikna etmeniz ve anlaşma sağlamanız daha iyi olabilir. Kaçtığınız kararları artık vermeniz gerekebilir. Karlı durumların ortaya çıkması söz konusu…

8 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar,  8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, tatmin edici bulmadığımız her ne varsa onu geride bırakıp, yeniye yer açma veya değişiklikte bulunma arzu ve istekliliğimizi işaret ediyor. Çalışma hayatımız veya günlük yaşantımız,  bedensel ve ruhsal sağlığımızla yakından ilgileneceğiz. Bu, bazılarımız için uzun zamandır düşündüğümüz bir durum da olabilir tam tersine bir anda verilecek bir kararın da göstergesidir. Yeniayın görünümlerine baktığımızda, gelişim ve kolay ilerleme yolunda özellikle aşkta doğru kararlar vermek mümkün gözüküyor. Sağlam, güvenilir ve temeli güçlü beraberlik için durumumuzu ciddi şekilde gözden geçireceğiz. İkinci görünüm, çalışma hayatımız,ortamındaki ilişkiler ve finansal konularda özgürce karar vermenin işaretçisidir. Ancak iyi bir analizde bulunmak gerekiyor. Uzun vadeli düşünmek, hemen sonuç alalım diye acele etmemek lazım. Son görünüm Ay-Mars arasında gerçekleşecek. İş girişimlerinde kendi isteklerimizi kabul ettirmeye çalışacağız. İşimize gelmeyen bir durum olduğunda fevri davranabiliriz. Böyle durumlarda esnek düşünülmeli, şartlara göre hareket etmeyi de bilelim.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcundaki Venüs ve Pluton gezegeni kavuşumu etkileri ile derin bilgili olma zamanıdır. Kendini iyi şekilde ifade etmek, anlaşmalar ve imzalar atmak için yılda bir kez oluşan oldukça güçlü bir açıdır. Korkulardan ve takıntılardan sıyrılarak adımlar atmak ve önde olmak istersiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte çalıştığınız veyayaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin. Eleştirdiğiniz bu kişilerin işten uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Hafta sizin için önemli görev ve sorumluluklarla (aile, ev veyaile ilgili) başlayabilir. Yapılması gereken işler olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni Ay bugün Kova burcunda meydana geliyor. Bu da elektrik ve elektronik, teknolojik, bilişim veya uzay ile ilgili konularda yeni durumlara ve yeniliklere destek oluyor. İnsancıl tarafımız baskın olacak. Belirttiğim konularda hayatımıza yenilikler girebilir, yeni teknolojik cihazlar edinebilir veya kullanmaya başlayabilir, yeni bir web sitesi, blog, Instagram hesabı edinebiliriz. Bu 10 günlük süreçte yeni fikirlerle ilgi odağı olabilir, daha fazla sosyal ilişki geliştirebilir veya ihtiyacı olan kişilere yardımlarda bulunabiliriz. Fakat dün de belirttiğim gibi ufak kazalara ve sakarlıklara karşı tedbirli olunmalı bu süreçte. Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir. Kalp ve akıl arasında kalınabilir. Karar verirken ve hareket ederken duygularımız ve mantığımız farklı yönlere gidebilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumayı unutmayın lütfen... Hepinize keyifli günler günler. Sağlık ve sevgi ile kalın...

8 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sorumlu olduğunuz konularda karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde üretkenliğinizi arttırmak için program yapmanız gerekebilir. Yeni görevler gündeme gelebilir. Ani değişiklikler sizi strese sokabilir. Tartışmalardan uzak kalmanızda fayda var. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynaya baktığınızda, giyim tarzınızla ya da görünüşünüzle ilgili hoşnut olmayabilirsiniz. Estetik konularla alakalı negatif olanı görme eğilimindesiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş konularında yeni kararlar gündeme gelebilir. Yeni bir işe başvurmak, terfi almak, yeni bir projeye başlamak önem kazanabilir. Sağlığınızla ilgili kararlarınızı uygulayabilirsiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük işleriniz ve hizmet alanınızda yeni başlangıçlar yapmanız için olumlu enerjilere sahipsiniz. Ancak sosyal sorumluluk ağırlıklı bir meslek seçeceğiniz için özellikle medya, halkla ilişkiler, eğitim ve yayıncılık gibi işlerde mücadele vermeniz gerekebilir. Sportif faaliyetlerinize dikkat etmelisiniz. Spekülatif baskılardan uzak kalmanız gerekebilir. Çocuklarınıza baskı kurmamaya çalışmalısınız. Genel olarak ise; hafta başında bu Ay gününde saat 16:38'de, 19 derece Kova burcunda yeni ay gerçekleşiyor. Mars'da yeni aya kare adını verdiğimiz mücadeleci bir açı yapıyor. Dolayısıyla oldukça dinamik bir yeni ay bu. Güçlü, yaratıcı fikirler ortaya koyma şansımız var. Kendi düşüncelerimize, ilkelerimize önem vereceğiz. Fikirlerimizi kabul ettirmek için mücadele edebiliriz. Sosyal bağlar kurmak, arkadaşlıklar başlatmak için uygun bir gün. Rasyonel yanımızla sezgisel yanımız arasında ikilem oluşturan duygusal karmaşa yaşayabiliriz. Akıl ve mantığı ön plana çıkaran bir tutum sergilemek isterken, iç sesimiz bize başka bir şey söyleyebilir. Web sitesi veya sosyal medya ağı gibi ortamlarda yenilikler yapabiliriz. Bir dava konusu varsa, mahkemede hak aramak ve haksızlığı gidermek için yetkili kişilerle veya kurumlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Bilimsel düşünce ön planda olacaktır.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konulara yönelik yeni istekler içine girebilirsiniz. Sevdiğinize karşı anlayışınız zayıf olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve hoşgörülü davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın.

8 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 58"
Ay
Kova
21° 31' 28"
Merkür
Koç
17° 44' 15"
Venüs
Boğa
03° 20' 09"
Mars
Koç
01° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 00"
Satürn
Balık
16° 44' 27"
Uranüs
Boğa
22° 27' 21"
Neptün
Balık
28° 57' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 55"
Lilith
Başak
23° 32' 53"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>