İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi önemsiyor ve onu sürekli yenileme isteği duyuyorsunuz. Bu akşam için düşündüğünüz sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak gibi.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanıyorsunuz. İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi bugün bir kez daha anlayacaksınız.

Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçebilir. Bu, hesaplarınızı biraz şekle sokabilir.

Kendinizi biraz dinlendirmenizde yarar var. Bir süredir yaşadığınız stresli dönem sağlığınıza yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece kararlı olmanız ve kendi kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınız bu imajın size asla yakışmadığı konusunda birleşiyorlar. Uzun zamandır yaşadığınız gerilim bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmamalısınız.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, aşkta huzura, sevmeye ve sevilmeye olan ihtiyacınızın göstergesidir. Ancak ağzınızın tadını bozabilecek kişi ve kişilerden, sorunlardan mümkün mertebe uzak durmanızda yarar var. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatler içinde elimiz kolumuz bağlıymış gibi hissederiz. Bir şeyler yapmak isteriz, fakat bir nedenle sözümüzü tutamayız. İşte böyle durumlarda soğukkanlı olmak son derece önemlidir. Zaten böyle olduğunuz zaman çıkış yolu bulmanız kolaylaşır. Yeni bir girişimde bulunmak veya plansız hareket etmek gayet sakıncalı olabilir. Saat 18:45 Ay-Kova burcunda seyrine başladığında, farklı, sıra dışı bir şeyler yaşamak, özgürce paylaşımlarda bulunmak, yeniliklere kucak açmak amacıyla gün boyu bir hayli hızlı hareket edersiniz. İnsanları sürprizlerle şaşırtmaktan hoşlanırsınız. Üzerinizde denetim kurmayacak, fikirlerinizi sizin bakış açınızla ele alacak insanlarla iletişimde bulunmayı tercih edebilirsiniz. Partnerinizle bağlantıya geçerek ilişkiniz hakkında konuşabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz veya bazı değişikliklerde bulunarak beraberliğinizi renkli hale getirebilirsiniz. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, fikirlerimizi özgürce ifade etmemizi sağlıyor. Kendimize güveniyoruz ve inandığımız yoldan geri dönmemeye kararlıyız. Bu belki birileriyle aramızda sorun oluşturabilir. Ancak bizim geri adım atmak gibi niyetimiz yok. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkileri eğlenceli, keyifli hale getirici olumlu bir enerjidir. Moralimiz yükselir. Güzel haberler alırız. Bu enerji, yeni birisiyle tanışmamızı, güzel bir zaman geçirmemizi sağlayıcıdır. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki gücü ortaya koymak istediğin günler. Eğer sonunda hedefine ulaşacaksan, başladığın işin ne kadar süreceği seni pek ilgilendirmiyor. Bugün önemli bir konuşmaya imza atacak, deyim yerindeyse çevrendeki kişilere rest çekeceksin. Hiç merak etme, kazanan da sen olacaksın. Hangi konuda savaş vermen gerektiği kısmında hatlar karışabilir. Bu etki sayesinde ruhsal olarak kendinde gerilimler hissedebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir İkizler burcuysan, kendini ve ilişkini derinlemesine sorgulayacaksın. Yeniden başlama fikrini gururlu tarafın bastırabilir. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailecek katılacağınız davette ilginç gelişmelerden haberdar olabilirsin. Kilo problemin varsa, spora yönelebilir, beslenme alışkanlıklarında değişikliğe gidebilirsin.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza bugün dahil olan kişinin özel bir anlamı olabilir. Yeni bir girişim için doğru adımlar atılabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile ilgili bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde işlerinizi dengeye oturtmak isteyebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Özgürleşmek için yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik olarak yeni bilgiler edinme ihtiyacında yeni başlangıçlar yapabileceğiniz programlar hazırlayabilirsiniz. Uğraştığınız konulara daha ciddiyetle yaklaşacaksınız.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkilerde kendinizi gösterip, kariyer hayatınızda liderlik yaptığınız bir dönem yaklaşıyor.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kültür çatışmalarına dayalı yanlış anlaşılmalar olabilir. Sürekli karşıt fikir önermeden önce anlatılanı anlamak önemli. Gün oldukça yoğun ve hareketli geçecektir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın yükseldiğini hissedeceksiniz. Aşk arzularınız gerilim yaratabilir. Aile bireylerinin sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Elektronik aletlerle ilgili sorunlar yaşamanız mümkün. Özellikle iletişim cihazları sorun çıkartabilir. Tabii bu arada evraklar karışabilir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

14 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>