İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle beraberliğiniz size mutluluk ve onur veriyor. Çevrenizdeki çapraşık ilişkileri hayretle gözlemliyorsunuz. İçinde saygı, anlayış barındırmayan ilişkilerin, aşk adı altında yaşanması tuhafınıza gidiyor.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olabilir.

Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında da aranılan insan yapıyor. .

Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bir ahbabınızın önemli bir aile problemine beklenen ilgiyi göstermelisiniz. İlgisiz kalmanız problemi büyütebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler gerginlik yaşatmayabilir. Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakınca getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay Yengeç burcunda hareket edecek. Maddi durumunuzla ilgili durumlar söz konusu olabilir. Gelirinizi arttıracak yeni işler bakmak isteyebilirsiniz. İş başvurusu için sabah saatlerini tercih edebilirsiniz. Bugün çalışmıyorsanız bile yöneticinizin verdiği işler sebebiyle çalışabilirsiniz. Öğle sonrası gergin etkiler aldığımız bir dönemde olacağız. 17:24 itibariyle Ay'ın Venüs, sonra da Satürn ile olan karşıtlığı sizlerin özellikle finansal konularda sıkıntılar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Beklediğinizden fazla borçla karşılaşabilirsiniz. Miras konusu varsa işler istemediğiniz gibi gidebilir. Harcama yapmaya açık bir gündesiniz, tedbiri elden bırakmayın. Sevgiler, Astromeri

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yol ve yöntem göstereceksin!Ay, bugün duygusal bir burçta hareket ediyor. İnsanların davranışlarına göre yön tayin eden bir kişiliğe sahip değilsin. Sevdiğin işi yaptığını düşünmüyorsan radikal kararlar alabilirsin. Hayatının en yoğun döneminden geçerken fırsatları kaçırmaman lazım! Mesaiye kaldıysan,yerinde kullandığın elektronik aletlerin bozulması seni biraz sıkıntıya sokabilir. Sakin ol ve derin nefes al... Evli veya ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle hafta sonu için kısa bir tatil kaçamağı yapabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, gün içerisinde sık sık onlarla telefonda görüşebilirsin. Ailenden birilerinin sıkıntılı ilişkilerini duyabilirsin. Vereceğin fikirlerle yol yöntem göstereceksin. Kronik rahatsızlığın varsa, beslenmenden giyim kuşamına kadar daha özenli olmalısın.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızın gündem teşkil edeceği kritik bir gün olabilir. Önemli görüşmeler veprojeleri gündeminize alırken aceleci kararlar vermeyin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yengeç'te ilerleyen Ay, ortaklaşa bir kazanç içinde olabileceğinizi anlatmakta. Aynı zamanda başkalarından daha çok destek isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde Ay burcunuzda ilerlerken, tamamlamanız gereken işlere odaklanmalısınız. Sonrasında maddi konularda, alım satım işlerinde, harcamalarda biraz daha uyanık ve dikkatli davranmanız gereken bir gün olabilir. Bütçenizi ve hesabınızı gözetmeyi ihmal etmemelisiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

O kadar düşünceniz var, o kadar işiniz var ki, iç sesinizi dinlemiyor ve günlük ihtiyaçlarınızı karşılamayı unutuyor olabilirsiniz. Vücudunuzun verdiği sinyalleri sakın görmezden gelmeyin. Duygusal anlamda ise hislerinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. 

16 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu bekleyen işleri halledebilirsiniz. Bir süredir sosyal çevrede yaşadığını gerilim sona hafifledi. Öğleden sonra anlaşılma ve onaylanma arzunuz karşılanmayabilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygular ön planda olsa da kazançlarınıza odaklanacağınız bir gündesiniz. Kazancınızın bereketini bir yatırıma dönüştürmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kurduğunuz dostlukların meyvesini yersiniz. Olumlu geri dönüşler alacağınız bugünü güzel değerlendirmeye özen gösterin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler nedeniyle, gün için yaptığınız planı terk etmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle bazı maddi konular, sizi, programınızın dışında olan görüşmeler yapmaya veya ödeme işlemleriyle uğraşmaya itebilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 05" R
Ay
Koç
04° 09' 53"
Merkür
Koç
19° 32' 36"
Venüs
Boğa
06° 58' 48"
Mars
Koç
03° 27' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 59' 25"
Uranüs
Boğa
22° 37' 33"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 46"
Lilith
Başak
23° 52' 34"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>