İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Denemek istiyorsunuz. Bir bedeli olacaksa bunu yaşayarak ödemek istiyorsunuz. Kural dışı ilişkiler sandığınızdan çok şey kaybettirebilir. Düşünüp doğru bir karar vermeniz gerekiyor.

İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir. Siz nedense bu özelliklerinizi sadece işin kalitesi için kullanıyor, fazla tokgözlü davranıyorsunuz.

Para sorunlarınızı eğer bazı önlemler almazsanız uzun bir zaman daha yaşayacaksınız gibi görünüyor. Kendi kişisel harcamalarınızın dışındaki harcamaların da tedbirini almanız gerekiyor.

Önemsiz bulduğunuz bazı konulara uzak kalıyor, konu sonradan önem kazandığında da bir şeyler söyleyip yorum yapma şansınızı yitiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizde özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşmak isteği duyuyorsunuz. Bu uğraşınız hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletiyor. Ama bu uğraşa zaman ayırmakta güçlük çekiyorsunuz. Bugün akşama doğru bir arkadaş toplantısına çağrılacak ve içinizdeki genel yorgunluk nedeniyle gidip gitmemekte kararsız kalacaksınız.

18 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:02 Ay-Venüs görünümü, ilişkilerimizde akılcı ve ciddi düşünmenin faydası büyük. Özellikleortamında paylaşımcı olmakta yarar var. Saat 19:54 Ay-Neptün görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir.

18 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gideceğingörüşmesine geç kalabilir, yetiştirmen gereken işleri aksatabilirsin. Ancak sende önemli yeri olan, değer verdiğin büyüğünün sıkıntılı işlerine hızır gibi yetişebilirsin. Vefalı duruşun, etrafındakilerin sana daha çok güvenmesini sağlıyor. İşin gereği sürekli seyahat eden bir İkizler burcuysan, evraklarına daha çok dikkat etmen gerekebilir. Evli bir İkizler burcuysan, akşamüzeri gelecek misafirlere, tadı damaklarında kalacak yemekler hazırlayabilirsin. Kendi yetenekli olduğun alanlarda geliştirmek, göstermek kendinle daha barışık olmanı sağlıyor. Günün akşam saatlerini evinde geçirmek isteyen bir İkizler burcuysan, ev düzenini kurmaya çalışırken haddinden fazla kendini yorabilirsin.

18 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber huzursuz edebilir. Fakat karar vermek için henüz erken. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri dengelemeye çalışın. Kafanız karışık olduğu için biraz telaşlı ve gergin davranabilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapmış olduğunuz işlerinizde kendinizi geliştirmek için farklı kişilerin bilgisine başvurabilir, konu ile ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. Çabalarınızın sonucunu güzel haberlerle alabilirsiniz. Çalışmalarınızla ilgili hizmet verdiğiniz kişilerden alacağınız keyifli geribildirimler sizi mutlu edecektir. Bu durum motivasyonunuzu yükseltebilir. Kendinizi daha iyi anlatmaya çalışmalısınız.

18 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli dönemdesiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak istiyorsunuz. Finansal görüşmeler başarı getirecek.

18 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdürürken ortak maddi konular ve çabalar gündeme gelebilir. İş ve para konularında daha mücadeleci olabilirsiniz. Güçlü kişilerle karşılaşabilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızlı ve pratik olmayı seven İkizler için bugün sabır önemli. Gün boyu akılcı davranıp risk almamakta fayda var. Ertelenmiş duygusal yükler ardı ardına boşalabilir. Kriz yaratmak yerine süreçteki aksaklıkları varsa eksikleri kendiniz tespit edip, özeleştiri yapabilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün metafizik konular ve okült bilgilere vakit ayırın. Bu tarz çalışmalara dahil olun. Bugün ailenin gelir paylaşımlarıyla ilgili karar alacağınız bir gündesiniz. Fikir ayrılıkları için kalıcı çözümler üretmek zorundasınız. Herkes sizin dediklerinize önem verir. Kardeşlerle ilişkilerinizi dengede tutun.

18 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

18 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 30"
Ay
Kova
29° 11' 41"
Merkür
Koç
18° 01' 30"
Venüs
Boğa
04° 00' 12"
Mars
Koç
01° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 47' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 44"
Lilith
Başak
23° 36' 29"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>