Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç dünyanızda sizi rahatsız edecek duygulara kapılabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir.Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insana yaklaşımlarınız aranızda çeşitli sorunların çıkmasına yol açabilecektir. Duygusal olarak olumsuz etkiler altında olmanız bazı işlerinizi de aksatmanıza neden olabilecektir. Bugün hayata olumlu yönlerinden bakmaya çalışmalı ve sevdiğiniz insana karşı daha ilgili davranmalısınız. Duygusal konularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Daha önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz gelişmeler olmayabilir yada iniş çıkışlı bir gelişim çizgisine sahip olabilir. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz.

Maddi konularda çeşitli endişeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmeler için sabırsızlanacaksınız. Ancak harcamalarınıza dikkat etmeli ve yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

Duygularınız düşüncelerinizi fazlasıyla etkileyecektir. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önem verdiğiniz bir konuda, çabalarınız sonuç verecek. Bununla ilgili sevinç yaşayacaksınız. Daha sabırlı davranmanız gereken bir sorunla karşı karşıyasınız. Alacağınız uyarılar, size yarar getirebilir. Kendinize zaman ayırmak, kendinize olan sorumluluklarınıza da eğilmek istiyorsunuz. Bir arkadaşınızla bazı zevkli uğraşlar içine girebilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:16 Güneş-Uranüs olumlu görünümü yenilikçi, özgür ve değişimlere açık olan birey, farklı alanlarda veya yetenekli olduğu konularda kendini ortaya koymak ister. Bu enerji, amacınıza ulaşma, hayatınızı istediğiniz gibi yaşama, fırsatları doğru zamanda kullanmak adına neler yapmanız gerektiğini tespit etmenizde yarar sağlar. Saat 05:05 itibariyle günün geri kalanında etkili olacak Ay-Mars görünümü, aşkta hareketli gelişmelerin müjdecisi bir enerjidir. Hem duygular coşkuludur hem amacınıza göre hareket arzusu yüksektir. Size pozitif yönde bir kuvvet sağlar. Hislerinizi saklamazsınız. Cinsel arzularınız bir hayli yoğundur. Arzu ettiğiniz bir şeyi elde etmeniz kolaydır. Güzel fırsatlarla karşılaşmanız dileğimle,

10 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın zamandadeğişikliği yaptıysan, bugün kendini mutlu hissedeceksin. Yenilikler ve fırsatlar ruhuna da iyi gelecek.

10 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ile ilgili güzel planlar yapacaksınız.Bunlar sizi mutlu edecek. Kariyeriniz ile ilgili bir farkındalık yaratabilirsiniz. Aile içinde geçen bazı problemleri çözmek size kalabilir.

10 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki eksikleri tamamlamak için uygun bir gündesiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

10 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaşlarınızdan ve çevrenizden hayatınız adına güzel teklifler alabilirsiniz. İş hayatınızda doğru zamanda doğru sözleri söyleyecek ve insanları etkilemeyi başaracaksınız.

10 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü sıcak ve eğlenceli enerjiler bugün de doludizgin devam ediyor. Enerjik, sosyal, neşeli, candan ve konuşkan davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz.Popüler mekanlara giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Sportif faaliyetlerden zevk alabilir, hızlı ve çarpıcı filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Arkadaşlık ilişkilerinde dayanışma, neşe ve keyif deneyimleyebilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki kişilere ve birlikteyaptığınız insanlara uymak durumunda kalabileceğiniz, bu yüzden de önceden hazırlamış olduğunuz programın dışına çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Programınızı değiştirmenizin diğer nedenleri de çalışma ortamı, ailevi konular veya sağlıkla ilgili çeşitli gelişmeler olabilir.

10 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>