Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %
My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi son derece enerjik hissedeceğiniz bir gündesiniz.Yeni girişimlerde bulunmak için iyi etkiler altında olacaksınız ve bugün yapacağınız girişimler olumlu sonuçlar verecektir.Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.Duygusal olarak değişik heyecanlar yaşama şansınız olacaktır.İlginizi çekecek konular gündeme gelebilir.Aşk yaşamınızda olumlu gelişmeler olacaktır.Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.Düşüncesizce para harcamak sizi zor durumda bırakabilir.

11 Nisan 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz saat 01:07 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Başak burcu seyri ile başlıyor. Böyle bir enerji altında beslenmemiz özellikle genel sağlığımız önemlidir. Çok fazla yoğunluk altında çalışmak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak bizi bir hayli yorabilir. Sağlığımızla ilgilenme yönünde etkili olan bu enerji, cilt ve özellikle ellerimizin bakımı ve temizlik konularında etkilidir. Saat 12:54 Ay-Venüs karşıtlığı içinden çıkamadığınız sorunları, inancınızı güçlü tutarak aydınlığa kavuşabileceğiniz, teselli bulabileceğiniz anlamındadır. Hayat her gün bir başka mucizeyi doğan güneşle birlikte bize sunmakta. Eğer endişelerimizin köküne inmeyi  kabul edersek, göreceğiz ki çaresiz değiliz. Saat 14:20 Ay-Neptün karşıtlığı, işimiz, duygusal yaşamımızla ilgili konularda kafamız karışabilir.   Sizi hiç kimse bizi takdir etmese de, görevimizi hizmet anlayışı ve ılımlı bir şekilde  canı gönülden yapmamız lazım. Birbirimize yakın olalım ki,, sıkıntılarımızı aşmamız, güzelliklerimiz keşfetmemiz ve tadına varmamız mümkün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

11 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, cesur, aktif ve risk almaya hazırsın.. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Partiden partiye koşarken, katılacağınız toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Fakat siz yine dikkatli olmak zorundasınız. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir.

11 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gergin olmanız veya olmadığınız bir kişi gibi davranmaya çalışmanız sizi yoruyor ve yıpranmış görünmenize neden oluyor. Enerjinizi yürümeyen şeylere değil, hayatınızın ilerleme gösteren yönlerine kaydırmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünveortamınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecek. Detayların önemli olduğu inceleme ve araştırma işlerinde daha başarılı olacaksınız. Yeni projelere başlamak yerine eldeki işleri tamamlamak daha iyi olabilir. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Sınırlarınızı koruyun yoksa isteklerinin sonu gelmeyebilir.

11 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARTNERİNİZE daha kontrollü davranmalısınız. Anlık değişen ve daha çok ince hesaplar içeren düşüncelerinizle ona yaklaşmayın.

11 Nisan 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

11 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 26"
Ay
Kova
23° 05' 31"
Merkür
Koç
17° 47' 41"
Venüs
Boğa
03° 28' 22"
Mars
Koç
01° 16' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 34"
Satürn
Balık
16° 45' 01"
Uranüs
Boğa
22° 27' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 18"
Lilith
Başak
23° 33' 37"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>