Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklınızdaki bazı sorularınıza yanıt alamamanıza neden olan tavırlardan duyduğunuz rahatsızlık, bir arkadaşınız aracılığıyla öğreneceğiniz bilgilerle ortadan kalkacak. Sevgilinizin son günlerdeki durgunluğu uzun sürmeyecek.

Bazı şeyleri gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, hiç de yeterli görünmüyor. İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan biri var. Onunla bazı küçük çaplıhayalleri için gireceksiniz.

Akılcı davranışlarla durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için yüklü paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Bu günlerdeki darlık geçici.

Kendisine tavırlı olma kararı aldığınız kişiyi, onunla ilgili sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önceden yaptığınız bazı planları bugün uygulama fırsatı bulacaksınız. Sosyal çevrenizle ilgili hoş bazı sürprizler olabilir. Beklemediğiniz bazı olaylarla karşılaşma şansınız var. Fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz ve bu konuda yaratıcısınız. Planladığınız bir konuda düşünceleriniz doğru ama harekete geçmeden biraz daha beklemelisiniz. Çevrenizdeki insanları istediğiniz gibi etkileyebileceksiniz, ikna etme gücünüz artıyor.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-Başak burcu etkinliği altında geçecek cumartesi günümüz boyunca  her şeyi kontrol etme sevdanızdan vazgeçiniz. Bazen olayları kendi akışına bırakmak gerekir. Başkalarını ve kendinizi olduğunuz gibi kabul ediniz. Yoğun geçen bir haftanın ardında bugün kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Evinizin veya özel ihtiyaçlarınızın alımıyla ilgilenebilirsiniz. Saat 01:46 itibariyle etkili olacak  Ay-Jüpiter görünümü, her yönden desteklenmek, yüreklendirilmek istediğimizi gösteriyor. Umursanmak ve değerli bulunmak istiyoruz. Böyle olduğunda, tüm şüphelerimizden, korkularımızdan emin olabiliriz.  Sevildiğimizi bilmek isteyeceğiz. Saat 03:53 Ay-Pluto arasındaki görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken,  ortama göre hareket etmenin önemini vurguluyor. Fakat biz, hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermekten yana değiliz.  Çıkarlarınızı ister istemez ön planda tutabiliriz. Saat 05:23 Venüs-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşumu gayet olumlu buluyorum. Çünkü Balık burcunda yücelen Venüs ile yönettiği burçta olan Neptünün  el ele vermesi, susamış topraklara yağmurun bereketli bir şekilde yağması gibi, sıkıntılı gönlünüzü rahatlatıcı, inancınızı güçlendirici ve kendinizi sevilmeye değer bulmanızı sağlayıcıdır. Saat 20:11-13 Nisan saat 11:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya çalışma içinde bulunacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal ve toplumsal yaşantınızla ilgili kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koyabileceğiniz bir gün. Planlarınızda uçuk davranmaktan vazgeçmeli sakinliği tercih etmelisiniz. Göz sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller. Bu kişileri bu alanda açıkça aydınlatmanız gereken yardımı alamnızı sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ANİ olabilecek olaylara karşı oto kontrol sisteminiz devreye giriyor. Yine de maddi konularla ilgili paylaşımlarda canınız sıkılabilir.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

12 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 32"
Ay
Kova
20° 56' 15"
Merkür
Koç
17° 42' 58"
Venüs
Boğa
03° 17' 05"
Mars
Koç
01° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 47"
Lilith
Başak
23° 32' 36"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>