Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her anlamda cazibe ölçülerinize uyan ilişkinizde, yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissetmeniz, pek anlaşılır görülmüyor. İlişkinizde net, belirgin tavırlara ihtiyaç var.

Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da istekli olmanız gerekiyor. Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. İş ortamınızda bu beklentide birileri olabilir.

Çok iyi bir tasarrufçusunuz. Bu özelliklerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Önümüzdeki günlerde bazı kayıplar görünüyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz olabilir.

Açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda, bu özelliğin sınırlarını zorlayarak sergiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı istediğiniz rahatlıkla sergileyemediğiniz, kendinizi sınırlı bulduğunuz ilişkiler içinde çözüm arayışlarınız var. Bu ilişkilerin getirileri, götürüleri arasında sıkışmış gibisiniz. Bu sıralar birtakım yolculuklar gündeme gelebilir. Ziyaretten çok, bir şeyleri kotarma amacı taşıyacak bu yolculuklarda, pek istemediğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 04:46 Ay-Satürn görünümü, hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskıya boyun eğmezsiniz. Saat 15:40-18:50 arasında Ay-Kova burcunda boşlukta ilerleyecek. Bildiğiniz gibi boşluk zamanlarında herhangi bir start vermiyoruz. Rutin akışa ayak uydurmaya devam ediyoruz. Hayati bir karar almamak lazım. Arkadaşlarınızla, yakın tanıdıklarınızla bir araya gelerek sohbet etmek faydalıdır. Saat 18:50 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, iç dünyamızı keşif yolunda tek ihtiyacımız olan aşkı, tenimizde, yüreğimizde hissetmekten yanayız. Bu enerji sayesinde ruhumuz güzellikler ve iyiliklerden yana. Arınmak ve geçmişe ait her türlü olumsuzluktan kurtulma arzunuz gayet yoğun. Günün tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatında kararlı bir günündesin. Bugün özgürlüğüne hasret duyman, var olan ilişkini mercek altına almana neden oluyor.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkilerinizde ebeveynlerinizin baskısını üzerinizde hissedebilirsiniz. Özgürlük alanınız ve sınırlarınıza müdahale edilmesine karşı uzlaşmacı kimliğinizle cevap vermelisiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Öğleden sonra bilemediğiniz konulardan dolayı sıkıntılar çıkabilir. Engellerle karşılaşabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rahat tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova burcunda ilerleyen Ay sosyal ilişkilerinizi öne çıkarıyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, sohbet edebilir, görüş ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Yenilikçi ve teknolojik yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın daha eğlenceli taraflarını keşfetme arzusundasınız. Hayatınızda yeni bir açılıma yön veren oluşumlarda maceracı yönünüz ön plana çıkabilir.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece hareketli günler geçiriyorsunuz. Yeni istekler ve farklı planlarınız olabilir. Harekete geçmek istediğiniz konuyla ilgili yeni gelişmeler olacak. Sabırlı ve sakin olmak için gayret gösterin. Öfkeli davranmayın.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>