Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size söylemeye çalıştığı önemli şeyler var gibi yaklaşıyor, siz de bu önemli şeyleri öğrenmekten korkar gibi uzaklaşıyorsunuz. İlişkiniz adına korkularınız var. Bu önemli şeyleri duymaya yanaşmayacaksınız.

İş yaşamınızda mutlu bir sürpriz görünüyor. Bir takım kuruntulardan kurtulmanızı ve dostlukla ilgili değerlendirmelerinize duyduğunuz güvenin pekişmesini sağlayacak. Böylece senaryolar yazmaya meraklı birini de defterden sileceksiniz.

Parasal konularda bazı beklentileriniz gerçekleşti. Maddi konularda yaptığınız hataları telafi etmek için karşınızda güzel bir fırsat geçti. Bunu iyi değerlendirmeye bakın.

Ailenizden birinin sorunlarını görmezden geliyorsunuz. Bu şekilde davranmaya bir son verin. Unutmayın o kişi sizin sorunlu olduğunuz dönemlerde hep yanınızdaydı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görmediğiniz halde size aktarılan bazı olayları canlı tanığıymış gibi yorumluyor, ardından da kendinize kızıyor, haberi aktarana da küsüyorsunuz. Bugün içinizdeki sıkıntının nedenini akşam öğreneceksiniz. Bir haberiniz var. Bu haberi aldığınızda doğruluğundan emin olma ihtiyacı hissedeceksiniz. Bir yakınınız sizden daha fazla ilgi istiyor.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:50 Güneş-Satürn görünümü, günlük hayatın içindeki koşturmacada yaşanabilecek zorlukları gösterse de, siz bu enerjiyi olumlu yönde kullanmak isterseniz, emin olunuz bir çok güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirmek, sağlığınızla ilgilenmek, nelerin yanlış veya doğru yönde gittiğini anlamak için birebirdir. Olumsuz kullanımı ise, bazı kişilerle tartışmanıza, mesafeli davranmanıza, eleştiride bulunmanıza neden olabilir. Tabii ki elden geldiğince olumlu yönde kullanmaya çalışmamızda yarar var. Saat 09:25 itibariyle İkizler burcunda oluşacak sondördün, çevrenizle olan iletişime önem verdiğinizin göstergesidir. Sorular sorarak etrafınızda olan biteni anlamak istersiniz. Bu görünüm, her türlü durumu iki yönüyle görebilmenizi,hayatınızla ilgili konularda sizi yoran, rahatsız eden mevzulara inceleyici tarzda bakmanızı sağlayıcıdır. Kendinizi sürekli haklı görmek, başkalarının sizi takdir etmelerini beklemek veya fikirlerinizi ifade ederken baskı uygulamak yanlış olabilir. Saat 10:47 Ay-Satürn karşıtlığı, yolculuk, eğitim hayatı,girişimleri, uzak veya yakın çevre ilişkilerinde yaşanabilecek zorlukları işaret etse de, bütün bunlar hedefinize ne kadar bağlı ve ne kadar donanımlı biri olduğunuzu anlamanızı, kendinizi geliştirmenizi sağlayacaktır. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü, aşk, flört, eğlenceli aktiviteleri bir hayli etkili kılmakta. İnsanların dikkatini çekmek, karşı cins üzerinde etkili olmak arzumuz yükseliştedir. Hayatınızı şenlendirecek, günü hoş geçirmenizi sağlayacak, moralinizi düzeltecek haberler almak hoşunuza gider. Saat 15:44 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle olan iletişimde, işlerimizi hızlı şekilde bitirmemizde veya tekrar hızlıca kontrolünü yapmamızda etkili oluyor. Ayrıca partnerimizle veya diğer insanlarla konuşarak, yazışarak anlaşmamızı, ortaklaşa hareket etmemizi sağlıyor. Saat 21:36-14 Eylül saat 01:12 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Çevremizdeki insanlarla daha özenli bir iletişimde bulunalım. Haksızlıkla karşılaştığımızda gergin tepkilerde bulunmak yerine, karşımızdaki kişiye neden böyle davrandığını bir soralım. Gününüz keyifli paylaşımlara, güzel haberlere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi alanlarını bugünlerde mesleğe dönüştüren Koç burçları, kendilerine fazla para kazanabilecekleri alanlar yaratacaklar.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır gündemde olan bir konu varsa netleştirme fırsatları ile karşılaşabileceksiniz. İyi bir takip yeteneğinizin olması olayları hızlı çözmenize yardımcı olacak.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli girişimlerde bulunabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konularda sorumlulukta almanız gerekebilir. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Kararlarınız sizi duygusal olarak zorlayabilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda olumlu etkiler altında olacaksınız. Çok önemli bir eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. Bugün, kendinizi iyi ifade etmeye çalışın. Düşüncelerinizdeki gelgitler sizi zorlayabilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tüm diyaloglarınıza ciddiyet ve ağırbaşlılık hakim olur. Başlayan ilişkiler kalıcı ve uzun soluklu olur. Belirsizliklerin ortadan kalkacağı bir gün. Özel hayatınızdaki ilişkinin sorunlarını çözmek istersiniz.Akılcı yaklaşımlar benimseyerek sağlıklı bir yapı içinde kalmayı başarırsınız. Neşe ve iyimserliğin yerini sorumluluklar alabilir. Ama uzun vadede bundan fayda görürsünüz. O yüzden hiç canınızı sıkmayın. Aşktan ziyade,ilişkileri için yararlı bir gün.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işleri yoluna fırsatınız var. İlişkiler açısından da uzun vadeli, sağlam birlikteliklere açık bir gündeyiz. Aşk hayatınızı ciddi bir ilişkiye dönüştürebilirsiniz. Güne bolca iletişim, görüşmeler ve kısa yolculuklar hakim olabilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>