Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İş yaşamınızdaki zamana karşı yarış, aşk yaşamınızı olumsuz etkileyebilir. Bunu önlemek için gerekli zaman tasarrufunu, kolunuzdaki saatin tik-taklarından değil, zaman planlaması denilen uygulamadan elde edebilirsiniz.

Potansiyel bir açılım etrafınızda dolaşıyor; siz de farkındasınız ve tanımaya çalışıyorsunuz. Acele etmeyin, gelişmeyle ilgili her aşamayı detaylı olarak kaydedin. Elinizdeki bilgiler çoğaldığında toplu değerlendirmeye geçmelisiniz.

Tasarrufa önem vermelisiniz, bunu şimdiki durumunuz için değil, geleceğiniz için yapmalısınız. Birikiminiz olursa önünüze çıkacağı, üzerinizdeki Ay etkisinden de çıkar sanabilen yakın bir fırsatı değerlendirmeniz mümkün olacak.

Yenilikler üretip açıklamaktan ve eleştiri almaktan kaçınmayın. Kendinizi koşullandırmayın. İçinde yanlışlar da olsa en çok fikir, en çok doğru fikri de üretecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen gereksiz yere öfkeleniyorsunuz. Böyle durumlarda kendinize kendi dışınıza çıkıp bakabilmelisiniz. Deneyin, kendinizi değmeyen nedenlerden dolayı aşırı bir öfkeye kapılmış halde yakalayacak ve güleceksiniz. Olayları olduklarından abartılı biçimde algılamak, hem yorucu, hem de çevre ilişkileri bakımından yıkıcıdır.

13 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz önemli bir görünümle başlayacak. Saat 03:02 Venüs-Satürn kavuşumu, finansal, cinsel veanlamında kurulmuş veya  kurulacak ortaklıkların işaretçisidir. Eğer problemli bir ilişki yaşanıyorsa bunlar mutlaka gözden geçirilmelidir. Her iki taraf  da sadece kendi çıkarını gözetiyorsa, bu ilişkinin devamı zor olur. Bu tarihi kriz zamanı olarak değerlendirebiliriz. Bu aşıldığı takdirde ilişki sağlamlaşır. Ancak  bağımlı, takıntılı, zorlayıcı ve birinin diğeri üzerinde baskı kurduğu bir beraberlikse kriz büyüyebilir. Bu kavuşum, mali konulardaki borçları, miras, hisseli paraları, varsa çocuklarınızın aile  içindeki önemini, nafaka davalarını, eşinizin  mali durumunu ve  ilişkilerdeki  mücadeleleri işaret ettiğinden dürüstçe bir yüzleşmede bulunmanın yararı büyük. Kimse kimsenin hakkına el uzatmamalı, ortaklık varsa mutlaka mali ve manevi anlamda maddeleri gözden geçirilmelidir. Ayrıca sizler de artık, başkalarından her türlü konuda destek görmekte zorlanabileceğiniz gerçeğini göze alarak ilişkilerinize lütfen gerçekçi yanaşmayı ihmal etmeyiniz. Cinsel hayatınızla ilgili sorunlarınızı da önemseyiniz.    Saat 03:29 Mars-Uranüs mücadeleci görünümü, bir yandanhayatımızla ilgili konularda sıkı çalışmamızı, disiplinli davranmamızı, toplum içinde yerimizi sağlamlaştırmak için mücadele etmemizi sağlıyor ancak kişi ne düşünüyor? İşte bu çok önemli.  Eğer gerçekten bu doğrultuda hareket etmek isteyen bir Koç iseniz, bugün yeni fikirlerinizi uygulama anlamında güç kazanabilirsiniz. Hem azimle hem de cesur bir şekilde davranırsınız. Ancak diyelim ki siz, özgür olmak ve kendi hayatınızı bildiğiniz şekilde yaşamak istiyorsunuz. Fakat önünüze bir takım engeller çıkarıp, buna uymalısın diyorlar. Bu durumdaki Koçlar için isyan göstergesi olan bu görünümü değerlendirecek kişi sizsiniz. Ben derim ki, şöyle bir duruma iyi bakınız. İstekleriniz ile hayat şartlarınız ve sistem içindeki yeriniz ne durumda. Ona göre günü bilinçli geçirmekte yarar var.Saat 09:57  Ay-Merkür arasındaki mücadeleci görünüm, içimizden geleni coşkulu bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Eğer kafamıza bir şey takılı ise,  bu bizi kuşkulandırıyorsa ne yapıp edip gerçeğe ulaşmaya çalışabiliriz. Kendi derinliklerimizle temasımız oldukça yükselir. Gizli saklı konularda bilgi sahibi olmak isteriz.Saat 23:03 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz.  Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Etrafınızdaki insanlara, -Hey ben buradayım ve her yeni fikre açığım diyerek onları etkileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşmak, sohbet etmek, yazışmak hoşunuza gidebilir.Gün boyunca hepimiz için  huzur diliyorum. Gönlümüzden geçen güzelliklerle karşılaşmamız dileğimle,

13 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde gelişen olaylara karşı oldukça temkinli hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak.Enerjinizi doğru kullanacağınız bir ortamda olacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Hafta sonuna doğru eğlenceli bir ortam sizi bekliyor.

13 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor. Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız. Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz. Ancak, davet, teklif veya tavsiyeler beklentilerinizi yerine getirmeyebilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Dün dile getirdiğim, Mars Plüton kavuşumunun gergin etkileri devam etmesine rağmen, bugün yaratıcılığımız yüksek ve duygularımızı ya da acılarımızı paylaşmak istiyoruz. Ruhsal ve mistik konulara ilgi artarken, ilişkiler daha fazla ciddiye alınıyor, kuvvetli sevgi bağları kurma ihtimali ve ihtiyacı artıyor. Belli konulardaki niyetlerimizi göstermemiz gereken günlerdeyiz. Her ne kadar bu konuda gereken cesarete sahip olmasak da, belli dozda bir isteksizliğimiz bulunsa da veya harekete geçebilecek enerjimiz olmasa da; eğer net şekilde fikirlerimizi, duygularımızı ya da planlarımızı ifade edebilirsek veya işlerin peşine düşersek yakın gelecekte bu adımlarımızın karşılığını alabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sanatsal uğraşlar ve sahnesi olan işleriniz açısından verimli bir gündesiniz. Daha dışa dönük olacak, dikkatleri üstünüzde toplayacaksınız. İşe dair konularda sorumluluklar ve dikkat önem kazanıyor. Acele etmemeye ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Çevrenize karşı çok eli açıksınız. Biraz ölçülü olmanızda fayda var.

13 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖZGÜRLÜK arzunuz artıyor. Anlık zaaflarınız hata yapmanıza neden olabilir. Gideceğiniz yeni yerler yeni mekanlar sizi sakinleştirecek.

13 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, her şey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

13 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 29' 26" R
Ay
Aslan
17° 02' 33" R
Merkür
Koç
28° 54' 42"
Venüs
Boğa
18° 53' 30"
Mars
Koç
10° 52' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 20"
Satürn
Balık
17° 44' 03"
Uranüs
Boğa
23° 11' 14"
Neptün
Balık
29° 18' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 47"
Lilith
Başak
24° 56' 57"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:43

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>