Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda güçlü reaksiyonlar verebilir ve yakın ilişkilerinizde daha girişken bir tutum takınabilirsiniz.

İşbirliklerine gereken önemi vermeniz gerekirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir. Çalışma arkadaşlarınızla kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Kuracağınız olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Bugün önlemci olmanızda fayda var. Karamsarlığa düşebilir ve ikili ilişkilerinizde zorlamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gün. Bugün kişisel girişimlerinizde cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda duraksayabilirsiniz. Heyecanlı yapınız sevgi ve yaratıcılık gerektiren konularda yenilik yapma isteği içine girmenize neden olabilir.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamızın tümünde Ay-Kova burcu geçişi etkili olacak. Yenilikçi düşünürken, güvencemizi de göz önünde tutacağız. Ekimiş ve artık geçerliliğini yitirmiş her şeyi geride bırakma arzumuz da yoğun. Bazı meseleler yine kendini hatırlatabilir. Ancak ne geçmişe dair bir şey konuşmak ne de duymak istemezsiniz. Özgürlük  yanlısı olduğunuz için, sizi zorlayabilecek hiç bir planın içinde yer almak istemezsiniz.Saat 03:59 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. Saat 12:43 Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünüm, ideallerimize uygun şekilde ilerleme özgür hareket etme ve  toplumsal ilişkilerimizi güçlü tutma isteğimizi vurgulasa da, asıl isteğimiz maddi-manevi anlamda huzur ve güvenceye kavuşmak. Bizi tatmin etmeyen, bir işe yaramayan, zamanımızı alan insanlardan, durumlardan uzak durmak niyetindeyiz. Gerçekten elle tutulur, bir faydası olan ve bize destek olan projelere, kazançlı işlere ihtiyacımız var. Saat 18:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili yenilik hevesimizi ve bir gruba dahil olarak kendimizi ifade etme, öne çıkma arzumuzu işaret ediyor. Burada önemli olan, sizin ne yapmak istediğinizi bilinçli bir şekilde belirmeniz ve ona göre seçimlerinizi yapmanızdır.Birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız, huzur bulacağımız bir hafta geçirmemiz dileğimle,

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızın fikrinden yola çıkarak, işinizle ilgili farklı yöntemleri denemek isteyebilirsiniz. Mars'ın madde evinizdeki hareketi, yatırım konularınızın hız kazanacağını gösteriyor. Çevresel koşulların birden açıldığını görmek, sizi olumlu etkiliyor. . Bugün yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal, işle bağlantılı, yatırımlarınızı ilgilendiren veya gelir elde etme veya arttırma türünde başlıklarda yoğun konuşmalar yapılabilecek veya bu konulara odaklanılabilecek günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sıra dışı veya insanlık yararına fikirlerimizin ön plana çıkabileceği, sosyalleşme arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Kova burcundaki Ay'ın Mars ve Jüpiter'le olumsuz açıları ufak tefek gerilimlere, inanç ya da ideolojilerle ilgili fikir çatışmalarına veya ‘' ben bilirim ve ben en iyisiyim'' tarzı eğilimlere neden olsa da, akşam saatlerinde sıra dışı sayılabilecek ufak tefek hoş gelişme hoşumuza gidebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızla hareket etmeyin. Değişen duygular davranışlarınızı etkileyecek olursa pişman olabilirsiniz. Bağdaştırıcı taraf siz olmalısınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU haftanın en önemli gelişmesi, işlerinizle ilgili güzel haberler almanız olabilir. Yapmakta olduğunuz bir çalışma takdir görebileceği gibi, bu işlerde size yardım eden kişiler, karşınıza maddi gelir yaratacak fırsatlar da getirebilirler. Ancak, bu iyi etkilerin yanında, tartışmalara girdiğiniz zaman canınızı sıkabilecek durumların oluşmasına yol açacak etkilerle de karşılaşabilirsiniz. Özellikle bu haftanın başlarında, tartışmalara girmemelsiniz. KARDEŞLERİNİZ veya komşularınızla bazı anlaşmazlıklar yaşamanız mümkündür. İnsanlar bazı dengesiz davranışlarda bulunsa da, alttan almayı tercih edin. Geçirdiğiniz bu güzel dönemde, insanların sizi canınızdan bezdirmesi gibi oldukça olumsuz bir durum yine de söz konusu olmayacaktır, endişelenmeyin. Duygusal yaşamınızla ilgili olarak ise olumlu bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz ve bu durum da sinirlerinizi gevşetip rahatlamanızı sağlayabilir.

13 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 31" R
Ay
Balık
19° 28' 02"
Merkür
Koç
18° 51' 54"
Venüs
Boğa
05° 44' 23"
Mars
Koç
02° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 25"
Satürn
Balık
16° 54' 23"
Uranüs
Boğa
22° 34' 04"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 26"
Lilith
Başak
23° 45' 52"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>