Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Defteri kapatmış gibi bir haliniz var. Baharı bekliyorsanız, daha bir yıl var neredeyse. Aslında kalabalığınızdan biri size sürekli kur yapıyor. Fakat bu bir yılışma gibi geliyor size. Doğru, yalnız sizin tepkisizliğinizden sulandı biraz bu yakınlaşma çabası. Böyle insan yoğunluğu içinde sevgili bulunamazsa nerede bulunabilir ?

Bu gün köklü değişiklikler yapma kararı alacaksınız. Bu çok da gerekli. Değişecekler sıralamasında ilk sıraya yakışan sizdiniz ama madem ki sonunda silkelendiniz, demek ki bir şeyleri kavradınız. Bu operasyonun size ilerdeki kazançları yaptığınız dokümanlardaki kadar olmayacak. Biraz geç davrandınız çünkü.

Para sorununuz yok. Geçenlerde verdiğiniz yüklü borcun borç değil, bir bağış şeklinde kabullenildiğini ödeme günü geldiğinde anlayacaksınız. İş yaşamınızda yapmayı düşündüğünüz köklü değişiklikler siz biraz masrafa sokacak. Yakın çevrenizdeki biri para tüketme makineniz gibi çalışıyor.

İş yaşamınızın toparlanmaya, ama hemen arkasından da sizin biraz dağılmaya gereksiniminiz var. Kalabalığınıza şöyle alıcı gözüyle yeniden bir bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merkür retrosu bugün başlıyor. İletişim ve hesap işlerinde detaylara, gözden kaçabilecek ince ayrıntılara her zamankinden fazla dikkat etmelisiniz. Aksaklık ve pürüzler konusunda sakin kalmalısınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 00:06 Güneş-Satürn görünümü size kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde, isteklerinizi dışarıya olumlu şekilde yansıtmanızda etkin bir kuvvettir. Güven duygunuz yüksektir. Aşk, çocuklar ve arzu ettiğiniz her alanda başkalarının ilgisini ve saygısını kazanırsınız. Saat 09:42 Ay-Merkür görünümü,ve kazancımızla alakalı konularda Merkür gerilediği için dikkatli ve tedbirli düşünmemizde yarar var. Saat 12:54 Ay-Neptün görünümü, biraz hassas düşünmemizi, vericiliğimiz, cömertliğimizin sınırlarını iyi çizmemiz gerektiğini işaret ediyor. Saat 17:30 Ay-Mars mücadeleci görünümü, değerlerinize büyük bir güven duygusuyla sahip çıkmanın önemini gösteriyor. Bunu yaptığınızda hayatın ne kadar keyifli ve güzel olduğunun farkına varmanız kolaylaşıyor. Saat 17:49 Ay-Venüs görümümü, özellikle maddiyat ve ailevi konularda kendimizi güvende hissetme arzumuzun işaretçisidir. Sevilmek ve huzur bizim olmazsa olmazımızdır. Evimizin ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı dışarı çıkabiliriz. Saat 19:34 Ay-Pluto görünümü, başarının ancak sabretmekle ve zaman faktörünü göz önüne alarak düşünmekle mümkün olacağını söylüyor. Saygın, stil sahibi, zirvede olan kişilere gizli bir hayranlık duyarsınız. Bulunduğunuz konumda yükselmeyi hedeflersiniz. Hafife alınmaktan pek hoşlanmazsınız. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk günü, ilişkilerine yeni bir boyut kazandırmak için girişimlerde bulunacaksın. Eşin ve ailenden ilgi bekliyor olabilirsin.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyalleşmek adına fırsatları değerlendirmelisiniz. Hayallerinizin peşinden giderken gerilim yaratmayın. Tadını çıkarın.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Yetenekli olduğunuz konularda destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil etmek isteyebilirsiniz. Bu konuda üstlerinizden destek görebilirsiniz. Gün içinde parasal konular sizi daha fazla etkileyebilir. Maddi konularda değiştirmeniz gereken konulara dikkat vermeniz iyi olur.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Artık kafanız karışmasın. Her düşündüğünüz ve uygulayacağınız işler için başkalarının aklına ihtiyaç duymanız ne kadar doğru?

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya sahip olduklarınız, paranız ve yatırımlarınızı ele alarak başlayacaksınız. Dün gerilemeye başlayan Merkürhayatınızda ve günlük akışınızda iletişim sıkıntılarını karşınıza getirebilir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son gününe her şeyi alt üst eden astrolojinin uslanmaz enerjisi Merkür Retrosu ile başlıyoruz. Marifet gezegeni olan Merkür kendi yönettiği burç Başak burcunda geri gitmeye başlıyor. Demek üç hafta boyunca gündelik rutin işlerinizde aksamalarla karşılaşabilirsiniz. Ofis çalışanlarıyla iletişim de zorlanırsınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 50' 53" R
Ay
Yay
20° 04' 00"
Merkür
Koç
16° 09' 46"
Venüs
Koç
27° 43' 53"
Mars
Balık
27° 40' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 23"
Satürn
Balık
16° 20' 17"
Uranüs
Boğa
22° 11' 46"
Neptün
Balık
28° 49' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 30"
Lilith
Başak
23° 02' 36"
True Node
Koç
15° 28' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>