Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güçlük çekiyorsunuz, ama objektif değerlendirmeler yapmaya gerçekten ihtiyacınız var. Bu konuda alacağınız uyarılar size yardımcı olabilir. Monotonluğu bir felaket gibi değerlendirmemelisiniz.

Çıkarlarınızı savunmak durumunda kalacağınız rekabetler yaşayacaksınız. Girişim konularında çekimserliği bir kenara atma zamanı. Bugünlerde bazı yarışlar içinde olabilirsiniz.

Gelir düzeyinizi arttırma niyetlerinize belli dengeler getirmeniz gerekiyor. Önümüzdeki günler içinde yatırım konularında önemli kişilerle birtakım görüşmeleriniz söz konusu.

Çok yabancı bulacağınız ilginç, değişik fikirler, tansiyonu yüksek tartışmalar getirebilir. Bu yüzden bu günlerde ilişki sorunları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok önemsiyormuş gibi davranan kişilere karşı hemen sempati beslemeye başlıyorsunuz. Kendinizi bu anlamda düş kırıklıklarından kurtarmalısınız. Bir konuda geliştirdiğiniz ürkeklik, o konuya uzak durmanıza neden oluyor. Bu tavrınız, bu gelişmenin zamanla tamamen sizinle ilgili bir hale dönüşmesine yol açabilir. Bunu, yersiz kaygılarınızla şimdiden göremiyorsunuz.

14 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz, saat 02:30 itibariyle Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Bu geçiş ailevi değerlerinizi güçlendiricidir. Ait olduğunuz alanı koruma ve sevdiklerinizi sahiplenme arzunuzun yükselişidir. Aynı şekilde değerli bulunmaktan hoşlanırsınız. Ters bir hareketle karşılaştığınızda, savunmaya geçersiniz. Hatta gerektiğinde sert tepki gösterirsiniz.Ay-Yengeç burcu seyrinin bir diğer etkisi,  dış dünyada kendinizden emin ve  cesur görüntünüze rağmen, kendinizi yalnız hissetmenizdir.  Özellikle ailenizden, sevdiğinizden uzakta iseniz veya yalnız iseniz hassasiyet bir hayli yoğundur. Saat 11:33 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü, ilişkileri güçlendiren, yeni tanışmalara vesile olan bir enerjidir. Özellikle karşı cinsle ilk buluşmalarda,ortaklarıyla görüşmelerde destekleyici ve başarılı olmanızı sağlayıcıdır. İlişkilerin düzgün seyirde ilerlemesinde bu enerjinin etkisi bir hayli olumludur. Aşka davet edici, sevgi alışverişini çoğaltıcı olan bu görünüm sizler için yenilikleri, anlaşmaları ve pürüzleri de ortadan kaldırıcıdır. Saat 12:18 Ay-Neptün görünümü, farklı  boyutlarda düşünmenin, sezgilerinizle algılamanın işaretçisidir. Sorunları gözünüzde büyütmemenizi sağlar. Ancak başarısız ve yanlış seçimlerinizden edindiğiniz derslerinizi de unutmamak, gerektiğinde gerçekçi olmak da gerekir. Günün şansı, bereketi, güzelliği sizlerle olsun. Elinizi attığınız her işte mutluluk, başarı ve huzur dileklerimle,

14 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Ay sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır.

14 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Ancak, şu an için biraz geri planda kalıp sizi hedefinize taşıyabilecek şeyleri ve ihtiyaçlarınızı belirlemeniz daha iyi olur. Tüm burçlar için gün geneli: Belli konularda kolay karar verdiğinizi veya seçilmiş ya da önünüze getirilmiş yollardan birinden gittiğinizi düşünerek zaman kaybedebilirsiniz. Oysa şu noktada, halledilmesi gereken çokvar! Ya da mevcut düzenlemelerden karlı çıkmanın veya kendini kurtarmanın yollarına odaklanmak en iyisi.

14 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ve aileye dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle aile yadigarı ev veya arazilerle ilgili girişimlerinizde çaba göstermeniz gereken durumlar var. Gün içinde duygusal dalgalanmalar ve gereksiz endişelere kapılma eğilimindesiniz. Bu durumun bitirmeniz gereken işleri geciktirmesine izin vermeyin.

14 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Objektif kararlar vereceğinize duygularınızla hareket etmeyi istiyor ve sevdiğinize söyleyeceklerinizde geri adım atıyorsunuz. Gün boyu içinizi bazı korkular kaplıyor. PARA: Kendinizi bugünyerinizde kullanılmış ve değer verilmeyen kişi gibi görüyorsunuz. Enerji dolu olmanıza rağmen bugün çok pasif bir hal alıyorsunuz. SAĞLIK: Mars size zorlu bir gün yaşatabilir. Ses kısıklığı veya boğaz ağrıları oluşabilir.

14 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

14 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 46"
Ay
Kova
21° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 41"
Venüs
Boğa
03° 21' 11"
Mars
Koç
01° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 12"
Satürn
Balık
16° 44' 31"
Uranüs
Boğa
22° 27' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 58"
Lilith
Başak
23° 32' 59"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>