Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda günün ilk yarısı sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli sorunlar çıkabilecektir. Özellikle fazla düşünmeden tepkiler verme eğiliminiz sevdiğiniz insanla bazı sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal açıdan oldukça istikrarlı olacaksınız. Duygusal güvenlik ihtiyacını içine girebilirsiniz ve bu eğiliminiz tüm yaşamınızda kendini gösterecektir. Yaşamınızda yenilikler yapmaktan uzak duracaksınız ve tutumlarınız daha çok istikrarlı olacaktır.

İş yaşamınızda sabah saatleri oldukça enerjik olacaksınız ve bazı yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Çevrenizde yeni diyaloglar kurulacaktır ve genel bir hareket olacaktır. Aynı anda birden çok konuyu düşünecek ve birden çok konuyla ilgileneceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok sakin hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeni girişimlerden uzak duracaksınız. Günün ilk yarısında acele hareket etme eğiliminden uzak durmalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri oldukça rahat olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz.

Yeni iletişimler kurma anlamında ani kararlar verebilirsiniz. Ancak bu kararlarınızı sabah saatleri uygulamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz ağırdan aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz kaybedilmiş bir şey yok. Konuyu yakın takibe almanızda yararlar var. Akraba ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekiyor. Yoluna girdiği düşünülen bazı ilişkilerden birkaç güne kalmadan bazı umut kırıcı haberler gelebilir.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:39 Merkür-Jüpiter görünümü, vergiler, kredi ödemeleri, faturalar, beyanname, miras ve hisseli paralar gibi finansal işlerimize dikkat edeceğiz. Önümüzü görmediğimiz yollara girmeyeceğiz. İleriye dönük düşünmeli, disiplinli hareket etmeliyiz. İşimizi şansa bırakmamalıyız. Ayrıntılar önemlidir. Bunları gözden kaçırmamalıyız. Saat 05:23 Güneş-Uranüs görünümü yenilikçi, özgür ve değişimlere açık olan birey, farklı alanlarda veya yetenekli olduğu konularda kendini ortaya koymak ister. Bu enerji, amacınıza ulaşma, hayatınızı istediğiniz gibi yaşama, fırsatları doğru zamanda kullanmak adına neler yapmanız gerektiğini tespit etmenizde yarar sağlar. Saat 17:29 Ay-Mars görünümü, umut verici, sosyal ilişkileri güçlendiricidir. Fikirlerinizi kolayca ifade etmenizde, inandığınız yolda yürümenizde, hayata güven duymanızda etkilidir. Saat 23:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, çalışma hayatımızı, sağlığımızı, günlük hayatımızı ilgilendiren konularda gelişimden yana olmanın önemini vurguluyor. Günlük düşünmemeli, geleceğimizi önemsemeli, gerçekçi bir değerlendirmede bulunmalıyız.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlarla dolu bir gün. İlişkinde ya da çalışma hayatında yüzünü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsin.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar yolunda gitmeyen bazı şeyleri yeniden yaşıyor olmanın sevincini yaşıyor olabilirisiniz. Bu bir iptal edilen program olabilir veya geri gönderilen, onay görmeyen birprojesi olabilir. Bu gibi şeylerin pozitif anlamda onay aldığını görmeniz sizi heyecanlandıracak ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Sizlerin de gördüğü gibi bazı şeylerin oluşu zaman olgusuyla paralel ilerler. Bu noktada beklemek ve sabretmek yeterlidir.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 08:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. Kariyerinizde sağlayacağınız başarılar için hırslı olabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluk alanınızda haddinden fazla katı olmamaya dikkat etmelisiniz. Doğrudanodaklı yaklaşımınız iletişim problemleri yaratabilir. İş ile ilgili görevlerinizi bitirdikten sonra akşam saatlerinde sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyalleşmenin ve arkadaşlıkların ön planda olduğu bir gündesiniz. Sürpriz rastlantı ve karşılaşmalara hazır olmalısınız. Çok farklı ve değişik fikirlerle karşılaşabilirsiniz.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınız sizi bambaşka yerlere götürebilir. Geçmiş günleri düşünebilir, yoğun bir duygusallık içine girebilirsiniz. Heyecan verici haberler alabilirsiniz. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi daha da kuvvetlendirecek, davet ve eğlencelerden keyif alacaksınız.

14 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla beraber heyecanlı işlere kalkışabilirsiniz. Çevrenizi fikirlerinizle etkilemeniz zor olmayacak. Sevdiğiniz insanla biraz daha yakın olmaya çalışın.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet sevgililer gününde bol iletişimli bir güne merhaba diyorsunuz. Partnerinizle arkadaş partisine katılarak günü anlamlandırabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye karşı anlayışlı olmalısınız. Arkadaşlarınızı ön plana alıp özel hayatınızda kriz yaratmamaya özen gösterin. Sonra yaptıklarınız için suçlanıp kendinizi kötü hissedersiniz.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızın herhangi bir alanında kurduğunuz ortaklıklarda, ortaklarınızla olan iletişiminiz ön plana çıkacaktır. Ciddi konular üzerinde uzun uzun konuşmanız, sorunları tartışmanız, fikir ayrılıklarını çözüme kavuşturmanız mümkündür.

14 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 37' 07" R
Ay
Yay
17° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 07' 28"
Venüs
Koç
27° 26' 25"
Mars
Balık
27° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 05"
Satürn
Balık
16° 18' 59"
Uranüs
Boğa
22° 10' 58"
Neptün
Balık
28° 49' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 41"
Lilith
Başak
23° 01' 02"
True Node
Koç
15° 29' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>