Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiler ve evlilik açısından yoğun bir gün olabilir. Alabileceğiniz önerileri yakından incelemeniz gerekmekte. Kararlarınızı siz belirlemeye çalışmalısınız. Sürprizlere hazır olmalısınız.

İkili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme geliyor. Ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarından hoşlanabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar günü. Özellikle akşam saatlerinde kendinizi güçlü hissederek işinizden zevk alabilirsiniz. Bununla birlikte abartılardan kaçının.

Ay ın burcunuza yaptığı gerilimli açı, bugün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün maddi konular gündemde olabilir.

Parasal konularda dikkatli olmalısınız. Gerçekçi olmayan planlar hayal kırıklığı getirebilir. Bu arada duygusal reaksiyonlarınızda da aşırılıklar mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bulmak, yaşamın sırlarını çözmek adına ilginizi çeken konuları hayat felsefesi haline getirirsiniz. Hayatınıza meyvelerini ilerleyen dönemde verecek şanslar yakalayacaksınız. Bu süreç başladığında herhangi bir hastalık ile uğraşılıyor ise 'iyileşecek hastanın doktor ayağına gelir' deyimi gerçekleşir ve sağlığınıza kavuşursunuz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 05:07 Ay-Venüs olumlu görünüm desteğini,  uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek adına kendinize rehber edinebilirsiniz. Ailenizle problemleriniz varsa gerilimli, ateşli duygularınızı kontrol altına alarak mantıklı bir şekilde ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Saat 08:47 Ay-Kuzey düğüm görünümü, işimizde daha titiz çalışmamızı, olumlu yönde gelişmemizi destekleyicidir. Başkalarına destek oluruz, kendimize güvendiğimiz için, zorlukları daha kolay aşabiliriz. İşlerimizi detaylı bir şekilde takip ederiz. Saat 12:04  Ay-Pluto kavuşumu, sorumluluklarımızı işaret ediyor. Toplumsal ilişkilerde sabırlı ve disiplinli olmak gerekiyor. Evet, siz önemlisiniz ancak diğerlerinin de önemli olduğu bilinciyle hareket etmekte fayda var. Saat 21:59 Ay-Merkür görünümü, akşam boyunca hem kariyer hayatımız hem de geleceğimizle ilgili konularda verimli düşünmemizi, her şeyi dikkatlice gözden geçirmemizi sağlıyor. Duygularımız ve aklımız birbiriyle çelişmiyor. Yeni haftanın hepimiz için olumlu şekilde geçmesi dileğimle,

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizle anlaşamayacağınız konuları, gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Haklı olduğunuz nedenleriniz var ve değişken duygular içindesiniz. Sezgilerinizi güçleniyor ve yaşadığınız olayların alt yapısındaki sorunları önceden hissediyor ve çözüm getiriyorsunuz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, atılacağınız işlerde özgüven kaybınız olabilir veya tereddütlü hareket edebilir ya da anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. En iyisini yapmanız gerektiğini hissettiren baskı işlerinizi olumsuz etkileyebilir. Esnek olmanızda fayda var. 18 Ağustos civarında, sosyal ilişkilerinizi veya arkadaşlarınızı ilgilendiren başlıklarla ilgilenmeniz, arkadaşlarınızın sorunlarına eğilmeniz gerekebilir.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde iletişime daha çok önem verebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha ciddi ve sabırlı olacağınız zamanlar var. Üstlerinizle toplantılar yapabilirsiniz. Gün içinde görünür olmak isteyeceksiniz. İşlerinizi düzeltmek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal değişiklikler sizi yorabilir.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yoğunluğunuz sebebiyle sırt ve ayak ağrılarınız artabilir. Dinlenmek nedir bilmiyorsunuz. Sağlığınızı ihmal ederek kendinize haksızlık etmeyin. Bol bol dinlenin.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günealanlarınızdaki yoğun enerjilerle giriş yapıyorsunuz. İş hayatınızdaki atılımlarınızla desteklendiğinizi bilmek güzel. Aşk hayatınızda farklı tavırlar hoşunuza gidebilir.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde güçlü bir iletişim yakalayabilirseniz, yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Sizinle alakalı olan konuları ya da ürettiğiniz fikirleri sunmaktan çekinmeyin. Yeni bir çevre size yeni bir perspektif kazandırabilir.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

15 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 35' 37" R
Ay
Başak
00° 48' 29"
Merkür
Boğa
00° 18' 58"
Venüs
Boğa
20° 17' 56"
Mars
Koç
11° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 32"
Satürn
Balık
17° 48' 51"
Uranüs
Boğa
23° 15' 13"
Neptün
Balık
29° 20' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 18"
Lilith
Başak
25° 04' 34"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>