Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz sizin ilkelerinizin onu baskıladığını düşünüyor. Aşk ilişkilerinde bazı katı prensipleriniz var. Bunları vazgeçmeden kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor.

Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için tutucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Bunu başarmanız halinde, bu tekliflerden biri hayatınızı şekillendirebilir.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak. Dostlarınıza karşı çok gönlü zengin davranıyorsunuz. Konuk ağırlamalarınızda büyük masraflarınız oluyor

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir darbe yiyebilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoş bir arkadaş gurubunuz var. Ortak zevkleri paylaşıyorsunuz. Düşündüğünüz kaçamakta onlardan birkaçıyla birlikte olmayı hedefliyorsunuz. sıcak günlerin geride kalması sizi üzüyor. Doğru dürüst yaşayamadığınız yaz mevsiminin ağır, ağır bitmesine kederleniyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bir kaçamak yapıp birkaç gün tembellik yapmak istiyorsunuz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 06:34 Ay-Jüpiter karşıtlığı, karşıt görüşte olsak bile veya bazı konularda ayrı düşünsek bile, uzlaşı olgusu çok önemli. Eğer sizi sinirlendiren bir şey varsa, buna neden olan kişi veya durumları teraziye koymak, artı ve eksileriyle gözden geçirmek lazım. Saat 13:43 Güneş-Uranüs karşıtlığı bir yandan ilişkimizle ilgili konularda bizi adil, eşitlikçi, karşı tarafı da düşünmek şeklinde davranmaya mecbur bırakıyor diğer yandan arzu ettiğimiz yenilikleri bir an önce uygulama hevesimizi körüklüyor. Bu durum, ilişkilerde dengeleri zorlayıcı olabilir. Bir taraf yetti artık diyebilir, idare etmek istemeyebilir.Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, kendinizi aktif bir şekilde önde gösterme çabanızdır. Özgür olmak arzunuzdur. Ancakhayatı ve sorumluluklarınız ağır basar. Siz de tepki gösterirsiniz. Aileniz veortamınızdaki bulunan kişilerle tartışmaktan kaçınmak gerekir.Saat 14:47 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız. Saat 16:54 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, ister yeni birgirişiminde yeteneklerinizi dile getirerek güç elde etmeye çalışın, isterseniz birilerine karşı kendinizi savunmaya çalışın hiç farketmez, sizi dinlemelerini istersiniz. Çünkü öylesine hırslı ve öylesine güvenli durursunuz ki, ne kadar hevesli olduğunuz gözlerden kaçmaz. Ancak önünü göremediğiniz yollara sapmamak lazım. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde  hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerji potansiyelinizi heyecanlarınız doğrultusunda kullanacaksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Yalnızlık duygusunun yakışmadığı ender kişilerden birisiniz. Kendinizi ifade etme konusunda çevreye ihtiyacınız var.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru şekilde bilgilendirilmedikçe otorite konumundaki kişilerle iletişimde zorluk çekebilirsiniz. Gerçekleri öğrenmeli ve kendi adınıza bu doğrultuda konuşmalar yapmalısınız. İstediğiniz şeyler varsa sormanız gerekiyor. Maceraya atılmadan çok şey kazanmak mümkün olmayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan son derece hareketli ve verimli geçebilir. Ay burcunuzda büyürken isteklerinizi öne çıkarabilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıksa da karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bir çekim var. Hızlı düşüneceğiniz konular gündeme gelecek.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tavır değişiklikleriniz ve heyecan arzunuz özel yaşantınızda sevdiğiniz insanın sizi anlamasını zorlaştırıyor. Bugün birbirinizi anlayamayacaksınız. Bu nedenle ilişkinizde zorlanmalar, kopuşlar söz konusu olabilir.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması toplumsal yeriniz ve benlik alanınız olacaktır. Önemli görüşme ve organizasyonlarınızı öğle saatlerine kadar halletmenizde fayda var.Zira geç saatlerde daha baskıcı ve hükmedici bir tavır sergilemeniz mümkündür. Ortağınız veya partnerinizle gerginlikler kaydedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Ani kararlar alabileceğiniz, kafanızdaki her neyse hemen işler hale geçirebileceğinizi düşünebilirsiniz. Bilhassa kariyer alanınızdaki uzlaşmayı sindirebilmeniz zor gözüküyor. Sükunet şartınızdır.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

15 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 51" R
Ay
Koç
25° 35' 42" R
Merkür
Koç
20° 38' 07"
Venüs
Boğa
08° 46' 34"
Mars
Koç
04° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 09"
Satürn
Balık
17° 06' 35"
Uranüs
Boğa
22° 42' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 34"
Lilith
Başak
24° 02' 16"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>