Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yorulacağınız bir beraberliğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Karşı taraf daha gerçekçi. sizin kadar iyimser görünmüyor. Kişilik uyuşmazlığı gibi değil de, koşulların tam hazır olmadığı yönünde kaygıları var. Aceleci davranmayıp yeniden düşünmeye değer.

Bir haber alıp çok ilgilenecek ve buna yoğunlaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin bir aile sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz. Sizden borç alabilmek için bir banker olmak gerekiyor. Alırken de öylesiniz. Ancak sıfırlanma durumunda böyle bir yola başvuracağınızı söylüyorsunuz. Ama şu anda kafanızdaki bir plan için dış yardıma muhtaçsınız. Plan gerçekçi ve de vazgeçilmez gözüküyor.

Dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var ve siz ona karşı hazırlıklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkında olumlu düşünceleriniz olan insanlarla yeni fikir alışverişleri içine girebilirsiniz. Fazla istekli görünmediğiniz bir katılımın içinde, henüz ortaya çıkmamış çıkarlarınız var. Birtakım sosyal faaliyetleriniz, sizi hayatın diğer alanlarında belli ölçülürde sınırlıyor. Daha akılcı zamanlamalarla bazı dengeleri yerli yerine oturtmanızda yarar var.

15 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:27 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, güven olgusunu hem finansal hem çalışma hayatımız ve hem de ilerisi adına önemsediğimizin göstergesidir. Kaliteli bir yaşam, ilişkiler ve huzurlu, sağlıklı bir hayat. İşte biz bunları merkez alıyoruz. Saat 08:02 Ay-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Sabah saatlerinde işimiz, duygusal yaşamımızla ilgili konularda kafamız karışabilir. Sizi hiç kimse bizi takdir etmese de, görevimizi hizmet anlayışı ve ılımlı bir şekilde  canı gönülden yapmamız lazım. Saat 11:00 Ay-Jüpiter kavuşum etkisi, günümüzü  planlı, dikkatli bir şekilde düzenlememizi sağlıyor. Saat 13:20 Ay-Satürn görünümü,veya özel hayatımızla ilgili bazı durumların bizi endişeye sürüklemesi halidir. Daha fazla meselelerin üzerinde dururuz. Saat 16:31 Ay-Merkür görünümü, gerekgerekse finansal konularda her bir detayı önemsemeliyiz. Merkür geri hareket döneminde bu çok önemli. Saat 18:59 Ay-Pluto görünümü, yolunuzu belirlemeniz ve bu yolda ilerlemeniz için olanaklar sunuyor. Derinlikli bir analizde bulunursak, kariyer ve toplumsal yaşantımızı, sağlığımızı,gücümüzü, verimliliğimizi arttırabiliriz. Saat 21:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, karmaşık ne varsa çözmek, düzenlemek isteriz. Gelişim adına atılması gereken adımların farkında olmak lazımdır. Çalışacağız, mücadele edeceğiz ve kendimizi yetersiz görmeyeceğiz. Saat 23:20 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal yönden güven içinde yaşama, ilişkilerimizi düzenleme, tutumluluk ve kaliteli olana yönelme anlamında destekleyicidir. Alacaklarınızı kolaylıkla tahsil etmenizi sağlar. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu konularda biraz obsiyonlu ve şartlara göre düşünmekte yarar var. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun. Huzur, sağlık, esenlik dileğimle,

15 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Mars'ın geri gitmesi bazı eski duyguları yeniden canlandırabilir. Partnerinizle birlikte yeni bir yapılanma olayına girebilirsiniz. Öfkelerinizi dengelemek zorunda kalacaksınız. . Bazı konularda karar vermek zorunda kalabilir ve değer yargılarınızda zorlanabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni plan ve projelere başlayabilirsiniz, birliktebirliği yapabileceğiniz kişilerle ilgili seçimleriniz olabilir. Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor. Hatırlanacak işler ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde zaman alan işler ve engeller olabilir. Ancak akşam saatlerinde daha destekleyici imkanlar var.

15 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırsızlığınızı ön plana çıkartıyorsunuz. Mars'ın hakimiyetine kapılmamalısınız. İçinizden geçenleri ani söylemeniz başkalarını kırıyor. Bu konuda fazla dikkatsiz davranıyorsunuz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmiş zamandan kalan zorlu ve karışık projelerinizi bu süreçte yeniden planlayıp yoluna koyabilirsiniz. İlerleme kolaydır, önünüzdeki engeller sanki görünmez bir el tarafından kenara çekilir. Bu süreçte ufkunuz genişleyecek, uzun yolculuklar gündemde olacak ve bu yolculuklardan fayda da sağlayacaksınız.

15 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi kazançlarınıza odaklısınız. Bu konuda yapılması gerekenler kafanızı kurcalıyor. Bugün, iletişim halinde olacağınız insanlarla bağlantılarınızda ufak tefek sorunlar oluşabilir.

15 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu pazar gününde beden sağlığınıza ve gündelik işlerinize odaklı yaşayacaksınız.Ufak tefek sorunlara şifa arayabileceğiniz, varsa evcil hayvanlarınızla haşır neşir olabileceğiniz, çalışanlarınızın haklarını ve huzurunu düşünüp gözetebileceğiniz bir gün olacaktır. Sağlıklı yaşam amaçlı beden egzersizlerine vakit ayırmak isteyebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Başak burcunda kalacak. Başak burcunun titiz, detaycı, dikkatli ve endişelenmeye müsait etkisini yumuşatacak Ay/Jüpiter kavuşumu sabah saatlerinde etkili olacak. Duygularınız daha olumlu olacak. Cömertlik, anlayışlı ve toleranslı olma bakımından bu kavuşum size iyi gelecek. Kendinizi fit ve zinde hissetmek için bir takım aktiviteler yapabilir, rejime başlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

15 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 18' 52" R
Ay
Aslan
14° 49' 04" R
Merkür
Koç
28° 41' 34"
Venüs
Boğa
18° 40' 01"
Mars
Koç
10° 44' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 45"
Satürn
Balık
17° 43' 16"
Uranüs
Boğa
23° 10' 35"
Neptün
Balık
29° 18' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 13"
Lilith
Başak
24° 55' 44"
True Node
Koç
14° 52' 56"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>