Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin, çok eski yakın bir arkadaşınızı biraz çıkarcı, hesapçı olarak görmesi sizi üzüyor. Aralarındaki negatif elektriklenme sizi iki arada, bir derede bırakıyor.

Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir. Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz.

Yakındaki ödemelerinizi düşünmeniz gerekiyor. Paranızı idare konusundaki beceriniz, paranızı kendi kişisel zevklerinize harcadığınızda beceriksizliğe dönüşüyor, bir anda savruk biri olabiliyorsunuz

Bugünlerde bir davranışınız dostunuzu zor duruma sokabilir. Hoşlanmadığınız birinin onunla tartışmalı hali sizi meraklandırıyor. Bu kişiyle özel olarak konuşmayı düşünüyorsunuz. Bu pek doğru olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi ilişkilerde sevimli, içten tavırlarınızla çok seviliyorsunuz. Bugüne sanki biraz isteksiz başlamış gibisiniz. İçinizde önünü alamadığınız endişeler barındırıyorsunuz. Endişeleriniz sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Bu günleri, sizden daha az gergin, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 16 Ekim saat 07:23 burcunuzda oluşacak Dolunay, ilişkimiz veyaortaklığımızı ilgilendiren konularda kişisel isteklerimiz ile başkalarının beklentileri arasında yaşanabilecek gerilimi işaret ediyor. Biz kendimizden yana düşünmeye, fikirlerimizi dile getirmeye ve kabul ettirmeye çalışıyoruz. Ancak burada önemli olan, onların da görüşlerini almak, ortam ve şartlara göre ayarlamada bulunmaktır. Bu da ancak ılımlı ve karşılıklı bir iletişimin sağlanmasıyla mümkündür. Dolunayın görünümleri bize bu yolda rehberlik edebilir. Merkür-Pluto mücadeleci görünüm,ve ilişkilerimizde belli bir dirençle karşılaşmanın göstergesidir. Planlarımızı başkalarıyla ortaklaşa şekilde çözümlemek için gayret göstermeliyiz. Zaten bu Dolunayda, bu yöndeki çabamız bir hayli fazla olacak. Ancak bunun ayarı önemli. Siz düşüncelerinizi iletiniz karşı tarafa, diğerleri ne söylüyor bir dinleyiniz. Elbirliğiyle hem ilişki hem dehayatınızla ilgili konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu bir mücadele Dolunayıdır. Bu mücadelede galip gelmenin yolu, sabırlı ve kararlılık kadar, işbirliğine açık olmakla mümkündür. Ay-Uranüs kavuşumu, yeni bir şeyler yapmak, değişiklikte bulunmak, özgürce kendimizi ifade etmek isteğimizi işaret ediyor.

16 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel isteklerinizin önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Bugün paylaşım konusunda oldukça hassas davranacaksınız.

16 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru şekilde bilgilendirilmedikçe otorite konumundaki kişilerle iletişimde zorluk çekebilirsiniz. Gerçekleri öğrenmeli ve kendi adınıza bu doğrultuda konuşmalar yapmalısınız. İstediğiniz şeyler varsa sormanız gerekiyor. Maceraya atılmadan çok şey kazanmak mümkün olmayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen dolunay, duygularınızı aniden ortaya koyabileceğinizi gösteriyor. Farkındalığınız çok yüksek, ama dengede kalın.

16 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Bugün gireceğiniz her ortamda olumlu yönde görüşmeler yaparak moralinizin yükseldiğini anlayacaksınız. Geçmişinizdeki kötü günleri geride bırakmaktasınız.

16 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

16 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde her konunun karşılığını bu tutulma zamanı alabilir, hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızı düzenleyeceğiniz ve değiştireceğiniz önemli kararlar devrede olacak.

16 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşamüstüne kadar oldukça düşük enerjilere sahip olabilirsiniz. Hala Koç burcu enerjisinde olsanız bile başlangıç yapmak için yeterli isteğe sahip olmayabilirsiniz.Dolunay mevcut ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili önemli bir farkındalık geliştirmenize neden olabilir. Karşınızdaki kişinin sizin hayatınızı dengeye oturtması faydasıyla bir değişim meydana getirmesi olasıdır. Burada önemli olan konu sizin bu zorunlu değişimi ne şekilde değerlendirip benliğinizle kabul etmenizdir. Hem baskıcı hem de asi bir ruh yapısına bürünebilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

16 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 43' 45" R
Ay
Koç
28° 20' 57" R
Merkür
Koç
20° 47' 06"
Venüs
Boğa
09° 00' 25"
Mars
Koç
04° 43' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 47"
Satürn
Balık
17° 07' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 16"
Neptün
Balık
29° 05' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 11"
Lilith
Başak
24° 03' 31"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>