Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz. Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok.

Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz var gibi.

Biraz daha temkinli yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz.

Bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam etmesi sizi yıldırmamalı, sıkı bir dost gibi davranıp arkadaşınızı kendi başına bırakmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarla çok yıpratıcı ilişkilerden kaçınmak gerek. İlişkinize hiç yakışmayacak biçimde, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde göze çarpmıyor. Akraba ilişkilerinizdeki boşluğu bugünlerde doldurabilirsiniz. Çok yakın bir arkadaşınızın ailesine düşkünlüğü, sizi uzun zamandır etkiliyor.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:47 Merkür-Satürn karşıtlık etkisinde bayramın ikinci günü başlıyor. Bir yandan ailemizin sorumluluğu, onların korunup kollanması, geleceğin teminat altına alınması gibi önemli konular zihnimizi kurcalıyor. Çalışmak, mücadele etmek gerekiyor. Sabır önemli. Olumsuz veya hassas düşünmeye açığız. Kişisel ve profesyonel anlamdaki sorumluluklar bizi yoruyor. Dengeyi iyi kurmak gerekiyor. Ciddiyetle düşüneceğiz, konuşacağız ve zorluklara rağmen ayakta durmaya çalışacağız. Saat 10:21 Ay-Aslan burcunda seyrine başladığında, her sözünüz ve davranışınızla özelsiniz. Dilediğiniz şekilde gününüzü değerlendirebilirsiniz. Enerjiniz yükseliyor. Saat 12:46 Ay-Uranüs görünümü, özgüven duygumuzun maddi-manevi anlamda gücümüze bağlı gelişecektir. Eğer güvencemiz varsa hayata olumlu bakıyoruz. Oysaki kendimizi mutlu etmek için sadece paraya bağlı değil ki. Hayata olumlu bakmalı, keyfini her şeye rağmen çıkarabilecek nice güzellikler var. Saat 15:15 Ay-Venüs kavuşumu, aşk evinizde oluştuğundan, şansınız bir hayli yükselir. Kendinize çok daha fazla güven duyarsınız. İlişkide kumanda eden taraf olmayı istersiniz. Aşk sizin için hayatın zevki, mutluluğu ve güvencesi gibidir. Bu görünüm gün boyunca etkilidir ve yeni bir aşkın işaretçisi olabilir. Ayrıca hayatı güzel taraflarıyla ele almanızda yardımcıdır. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda geleceğe dönük yeni kararların işaretçisidir. Yaşamın güzellikleri, keyifli yönleri merkez alınır. Başkalarına uymak yerine, kendi arzu ve isteklerinizi daha fazla ön planda tutarsınız. Bayramınız güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detay gerektiren konular zihnini meşgul edecek. Bu yüzden çevrende olup biten her şeye duyarsız kalmayı tercih edebilirsin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden yana oldukça şanslı sevmenin ve sevilmenin daha iyi anlaşıldığı bir gün yaşamanız muhtemeldir. Sevgiye dahil her konunun içinde olmak isteği ile bugün başlayacağınız işlerde önemli başarılar elde edebilirsiniz. Ay- Venüs kavuşumu aşka dair güzel gelişmelerin hayatınızda olabileceği müjdesini veriyor. Özellikle bekar olan Koçlar için bazı tanıştırılmalar günün sürprizi şeklinde yorumlanabilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı çalışmalar, keyifler ve sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz zamanlar getiriyor. Aynı zamanda verimli de olabilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün detay gerektiren konular zihnini epey meşgul edecek. Bu yüzden çevrende olup biten her şeye duyarsız kalmayı tercih edebilirsin. Yakın bir arkadaşının senin dertleşme teklifini reddedebilir, hiç kimsenin sorununu üzerine almak istemeyebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin bazı konulardaki tavrından dolayı ilişkinin geleceğinden kaygı duyabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Koç burcuysan ailecek eğlenceli etkinliklere katılacaksınız. Bugün aynı zamanda ev ve kendinle ilgili küçük alışverişler yapacağın bir gün. Harcamanda aşırıya kaçmayacak şekilde, az da olsa sınırı geçmekte sakınca görmeyeceksin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ortamlarınızda bazı konuşmalarınızın desteklenmediğini görebilir, olumsuz bakış açısıyla hareket edebilirsiniz. Aşk hayatınızda duyguların gücünü es geçmeyin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizle baş başa geçireceğiniz bir hafta sonuna odaklanın. Zira kendisinden beklediğiniz ilgiyi görerek mutlu olursunuz. Aranızdaki ilişki bağı neşe ve espri ile güçlenir. Hızlı diyaloglar, akılcı yaklaşımlar ilişkinizin temelini oluşturur.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 21" R
Ay
Balık
00° 22' 51"
Merkür
Koç
18° 04' 15"
Venüs
Boğa
04° 06' 21"
Mars
Koç
01° 40' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 47"
Satürn
Balık
16° 47' 39"
Uranüs
Boğa
22° 29' 30"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 01"
Lilith
Başak
23° 37' 03"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>