Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %
My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha çok maddi konularla ilgilenmeye fırsat bulacaksınız ve bir ödemenizle ilgili sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Akşam saatleri ise iletişimsel anlamda genel bir hareketlenme olacaktır. Hoşunuza gidecek bazı etkinliklere katılabilirsiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz, saat 07:07 itibariyle burcunuzda seyreden Ayın güçlü ve aktif enerjisiyle başlıyor.  Ayın ışığı bugün sizden yana diyebilirim. Kendinizi dışa karşı rahatça ifade edebilirsiniz.  Fiziksel açıdan size kuvvet ve canlılık katabilir. Gündelik hayatın içinde karşılaştığınız insanlar bugün ne kadar enerjik ve kendinden emin olduğunuzu düşünebilirler. Başkalarından farklı yanlarınızı, ele avuca sığmaz hallerinizi kolayca dışa yansıtabilirsiniz. Saat 07:23 Ay-Jüpiter görünümü, sizi aktif hale getiriyor. İsteklerinizi elde etme yönünde destekliyor. Yolculuk kararı verilebilir. Kişisel anlamda arzu ettiğiniz ne varsa onu elde etmeniz kolaylaşır. Saat 15:25 Ay-Merkür arasında oluşacak görünüm, etrafınızdaki insanları konuşmalarınızla etkiniz altına almanızı sağlayıcıdır. Güven duygunuz oldukça yüksektir. Aileniz veya yakınlarınızla ilgili konular sizin için gayet önemlidir. Gün boyu gönlünüz mutlu, huzurunuz yüksek, ağzınızın tadı yerinde olsun. Çiçek güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor ve sezgileriniz yüzünden hatalara açık bir gün yaşayacaksınız. Size anlatılar her şeyi yanlış algılayabilir veya çok çabuk inanabilirsiniz. Duygusal konularda daha dikkatli davranmalı ve olayların gerçek yüzünü görmeden karar vermemelisiniz. Bugün anaç yönleriniz ön planda olacak ve çevrenizi koruma altına alacaksınız..

17 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren bir yıl boyunca aşk hayatınız Jüpiter tarafından desteklenmeye başlıyor. Ağustos bu anlamda en şanslı ay, onu Ekim ayı takip ediyor. Mevcut ilişkilerde romantizm artıyor, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler, yeni aşklar ya da yaratıcılık gerektiren işlerde pırıltılı çalışmalar ön plana çıkıyor. Bu süreçte ilham gelmesi için çok fazla beklemeniz gerekmeyecek ve dikkatleri kolayca üzerinize çekebileceksiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yenilik isteği içinizi sarıyor. Görünüşünüzde ve fiziğinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Tabii ki bu güçlü enerji ilişkilerinize de yansıyacak. Ancak karşınızdaki kişiye bunu daha dengeli aktarmaya çalışmalısınız. Ne de olsa değişiklik isteği sizin kararınız, onun değil. İşe kendinizle başlayın. Saçlarınızı kestirebilir, diyete başlayabilirsiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAFTAYA zıpkın gibi girdiniz. Enerjinizi boşa harcamazsanız, haftayı kârlı kapatabilirsiniz. Özgüveniniz tavan yapmış durumda.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 13" R
Ay
Koç
13° 02' 07"
Merkür
Koç
19° 58' 49"
Venüs
Boğa
07° 43' 27"
Mars
Koç
03° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 02' 24"
Uranüs
Boğa
22° 39' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 46"
Lilith
Başak
23° 56' 35"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>