Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizden yana olan endişeleri kişiliğinizle alakalı değil. Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Ama sevginizin biraz azaldığından nedense emin. Bu nedeni sizin bulmanız gerekiyor.

İş hayatınızı, ona öznel yapısının dışında bazı yükümlülükler vererek değerlendiriyor ve mutsuz oluyorsunuz. İş ilişkileri dışında sıcak ilişkiler istiyorsunuz. Bununhayatında bir ihtiyaç gibi görülmediğini gözlemleyemiyorsunuz.

Para sıkıntınız sürüyor. Görünen o ki, bir süre daha da devam edecek. Harcamaları kısma operasyonunuza ara verdiniz. Gereksiz harcamaların bir anda neler götürdüğünü görüyorsunuz.

Yakında kısa süreli bir üzüntünüz olabilir. Siz bugünden farkında olmadan bu üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği gibi kararlı bir görüntü veremiyorsunuz. Bu adımda çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri atacağınız karar kadar önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz.

18 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:54 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız. Saat 07:39 Ay-Pluto görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 11:06 Venüs-Uranüs karşıtlığı, eğer siz birbirinizin arzu ve isteklerine, yaşam stiline, özgürlüğüne herhangi bir müdahalede bulunmuyorsanız hiçbir sorun çıkarmaz. Sevgiliniz size nazik bir şekilde yanaşır. Siz de bu ilişkiye farklı bir hava katarsınız. Birbirinizle sıra dışı bir ilişki yaşamanın hazzını duyarsınız. Ancak diyelim ki, sorunlu bir ilişkiniz var. Karşınızdaki kişi size nazik davranıyor ancak sizin aradığınız farklı bir ilişki. İşte böyle durumda bu ilişkiyi bitirmeye karar verebilirsiniz. Sizin dünyanızda meydana gelen değişimler veya özgür olma ihtiyacı, partnerinizin rahatsızlık duymasına neden olabilir. Sonunda bir kopuş veya uzun süreli bir ayrılık yaşanabilir. İlişkisi olmayanlar bu karşıtlıkta sürpriz bir beraberliğe adım atabilirler. Karşınıza çıkan kişinin hoş tavırları sizi etkiler. O da sizin farklı biri olduğunuzu düşünür. Saat 22:30 Ay-Venüs karşıtlığında, duygularımız bir hayli ateşli ve arzularımız bir hayli baskındır. Kendimizi düşünüyoruz. Ancak ilişki bir ortaklıktır. Eğer bu gönül birliği son altı aydır aranızda sağlanmamışsa, bu görünüm anlaşma yollarını tıkayabilir. Doğal olarak baskın davranırsınız. Bunun ayarını bilmenizde yarar var. Saat 23:11-19 Eylül saat 07:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ruhsal ve fiziksel bedenimizi dinlendirmeye özen gösterelim. Gerginlikten mutlaka uzak duralım. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantınızda bazı değişimler için hazır olmalısınız. İş yaşantınızda yaşanan aktivitelerden pozitif etkileneceksiniz. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile, bir takım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz Duygusal bağlarınız güçleniyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğinizi alabilmek için sizden ne beklendiğini bilmeniz gerekiyor. Yeteneklerinizi ve bilginizi cilalayarak sunmanız gereken değişiklikleri yapmanız size iyi gelecek. Olumlu değişiklikler yolda. Daha azıyla yetinmeniz gerekmiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha mutlu olabileceğiniz zamanlar var. İlişkilerinizde karşınızdakini daha fazla dinlemelisiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Özgüveninizle tuttuğunuzu koparıyorsunuz. Bugün kartınızın da işaret ettiği gibi aydınlığa çıkıyor, rahatlıyorsunuz.

18 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda çabuk sıkılmalara, patlamalara ve ilişki kopuşlarına hazırlıklı olun. Hayatınıza yönelik davranışlarınız sevdiğiniz insanın size tepki göstermesini kolaylaştırabilir. Biraz daha esnek olmaya gayret etmelisiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması toplumsal yeriniz ve benlik alanınız olacaktır. Önemli görüşme ve organizasyonlarınızı akşam saatlerine kadar halletmenizde fayda var.Zira geç saatlerde daha baskıcı ve hükmedici bir tavır sergilemeniz mümkündür. Ortağınız veya partnerinizle gerginlikler kaydedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Ani kararlar alabileceğiniz, kafanızdaki her neyse hemen işler hale geçirebileceğinizi düşünebilirsiniz. Bilhassa kariyer alanınızdaki uzlaşmayı sindirebilmeniz zor gözüküyor. Sükunet şartınızdır.

18 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

18 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>