Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı değişiklikler sizi sakın şaşırtmasın. Bunlar sevgilinizin size bir kaç hoş sürprizi. İlişkiniz konusunda çok şanslısınız çünkü çok fedakar bir sevgiliye sahipsiniz.

Bugün işlerinizi bitirmek için bazı ortak çalışmalara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sayede hem rahatlamış olursunuz hem de üretkenliğinizi geliştirebilirsiniz. Yakında bir zam haberi duyacaksınız fakat bu sizinle ilgili olmayabilir.

Maddi konulara ilişkin çalışmalarınızda genel bir yoğunluk olacaktır ve uzun vadeli planlar yapmaya eğilimlisiniz. Hayal gücünüz oldukça iyi çalışıyor ve sorunlarınıza pratik çözümler bulabileceksiniz.

Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler mümkündür.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Özellikleanlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız. Duygusal anlamda dengeli olacaksınız ve ruhsal durumunuzhayatınızı da olumlu olarak etkileyecektir. Yeni kararlar alabilirsiniz.

18 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:39 Ay-Pluto görünümüyle Cuma günümüz başlayacak. Bu enerji, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde  hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 11:37 Ay-Uranüs kavuşumu, ani bir çıkışla düşüncelerinizi ifade etmenin, değişim ve yeniliklere duyulan ihtiyacın göstergesidir. Özel yeteneklerinizi, parlak fikirlerinizi ortaya koymaktan zevk alırsınız. 18 Temmuz saat 17:06-12 Ağustos saat 10:23 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri genel olarak, eviniz, aileniz, yerleşim yeriniz ve iç dünyanızdaki güvenlik arayışınızın simgesi olarak önem taşıyor. Bu süreçte  sevecenlik, koruma içgüdüsü ve hassasiyet bir hayli yoğunlaşır. Bu süreçte yuvanız  içinde birlik ve beraberlik olgusu kıymetlidir. Saygı-sevgi ve güven üçlüsünün hem evliliklerde hem aile içinde hem de değerleriniz anlamında önemi çok açık ve net bir şekilde bellidir. Bu süreçte paranızı yatırım anlamında değerlendirmeyi, aileniz veya bizzat kendi geleceğinizi garanti altına alabilmek için mülk edinmeyi düşünebilirsiniz. Kiralama, restorasyon, ev-ofis tarzı çalışmalar bu süreçte gelir elde etme yönünde düşünebilir. Venüs, evlilik veya ciddi beraberliklerin güvenlik çerçevesinde gözden geçirilmesi sürecidir. Bağlılık son derece önemli hale gelir. Eğer ilişkinizde, ailenizle olan temasınızda, çocuklarınızla alakalı konularda ve parasal meselelerde geçmiş tecrübeler gözden geçirilerek geleceğin teminat altına alınması yönünde hareket edilmesi yararlı olur. Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,  

18 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etkilenmeye hazırsınız. Dikkatli olun.

18 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi meslektaşlarınızla paylaşmanız size rahatsızlık veren bazı konularla ilgili çözümleri arttırabilir. Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor. Yüksek enerjinin öfkeye dönüşmesi yerine romantik yollarla harcanması daha doğru olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Aşırı duygusal tepkiler verebileceğimiz, rekabet veya mücadele ortamlarına girebileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken kişi veya durumlar varsa başka bir güne ertelemek daha doğru olabilir. Zorlayıcı durumları olumlu değişiklikler yapmak ve yenilenmek için kullanmak en doğrusu olacaktır. Ne de olsa kabuk değiştirme zamanlarındayız. Not: Bugün ve herzaman günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinizdeki coşku ve sabırsızlık büyüyor. Endişelenmeyin. Bugün sizin için sürprizlerle dolu olacak. Yeni başlangıçlar yapmak için ihtiyacınız olan her şey ayağınıza gelecek. Esnek olmalı ve hedeflerinizi aklınızdan çıkarmamalısınız. Fiziksel aktivelere katılarak yoğun enerjinizi kontrol altına almanızda fayda var. İlişkinizde dengeleri koruyun

18 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZİ bir gün iyi, bir gün kötü hissediyorsunuz. Olumsuz düşüncelerden arınıp yüksek bir aurayla gününüzü bitirmeye çalışın.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

18 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 36" R
Ay
Koç
12° 37' 37"
Merkür
Koç
19° 57' 35"
Venüs
Boğa
07° 41' 24"
Mars
Koç
03° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 43"
Satürn
Balık
17° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 39' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 40"
Lilith
Başak
23° 56' 24"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>