Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal açıdan kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebilirsiniz ve küçük sorunlar gözünüzde büyütebilirsiniz. Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir. Duygularınızla düşüncelerinizi dengelemeyi başarabilirseniz küçük bazı sorunlarınızdan kurtulabileceksiniz.

İş yaşamınızda üzerinize aldığınız sorumlulukların artacağı ve kendinizi bu anlamda baskı altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz.Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. Yönetme ve organize etme yeteneğinizde bir artış olacaktır. Yeni bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır.

Uzun vadede size kazanç getirecek bazı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlar gündeme gelebilir ancak bunları çözmeniz sizin için zor olmayacaktır.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizin için motive edici bir yönü de olacaktır ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. Üzerinize alacağınız sorumluluklar artacaktır ve bu durum strese girmenize yol açabilir. Gelişmelere karşı esnek yaklaşımlar göstermeniz ve çevrenizdeki insanlara hoşgörülü davranmanız sizin için olumlu sonuçlar getirici nitelikte olacaktır.

19 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz saat 01:47 itibariyle ikinci kez Kova burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak ve saat 01:50 de Güneş Balık burcuna geçiş yapacak. Bu da Yeniayın iki yönlü etkisini gösteriyor. Yenilikler için belirli bir güç kazanırız. Hem ileriye dönük adımlar atmaya başlıyoruz hem de iç dünyamızda moralimiz yükselmeye başlıyor. Bu Yeniay, aşk hayatınızla ilgili konularda ikinci bir şans gibi. Arkadaşlık merkezli başlayan ilişkiler, sosyal paylaşımlar, hoşgörü, ılımlılık, iyimserlik gibi olguların ilişkide merkez alınacağının işaretçisidir. Özgür düşünüyoruz. Dilediğimiz şekilde işlerimizi planlayarak, projelendirerek öne sürmeye hazırız. Hatta gerekirse yepyeni bir karar da verebiliriz. Bilgimiz, tecrübemiz, eğitim düzeyimiz, portföyümüz, referansımız, dış dünyada tercih edilmemizde önem taşıyacak. Karşımıza çıkan fırsatları doğru yönde değerlendirmek için, tabii ki mücadele vereceğiz. Kendimize güvenirsek, başarılı oluruz. Ayrıca 20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars-Koç burcunda seyrine başladığında ve bu Yeniayın da etkisiyle, bir hayli aktif, oldukça hevesli bir şekilde aşkla buluşabiliriz. Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Bileklerinizin hassas olduğu bir gündesiniz. Yürürken dikkatli olun.

19 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve yarın, duygularınızı bastırabilir veya duygularınızı paylaşmak istemeyebilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde karamsarlık ya da engellenmişlik hissi hakim olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay'ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn'le ters açıda olan Ay'ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yaşantınızda kıpırdamalar başlıyor. Aynı yoğunlukyaşamınızda da devam edecek. Ancak verdiğiniz kararlardan kendi istekleriniz doğrultusunda vazgeçmemelisiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eş ve partner kaynaklı konular gündeminizde olurken, sevdikleriniz, dostlarınız ve yaşamınızda değer verdiğiniz kişilerle görüşebilir, onlara zaman ayırabilir ve ilişkilerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ani tartışmalardan uzak durmanızı önermekteyim.

19 Şubat 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun bir gün yaşamanız mümkündür. Aynı şey, başkaları için de geçerli olabilir ve önünüzde birikenkonusunda size destek verecek kimseyi bulamayabilirsiniz. Tüm dikkatinizi yapmanız gerekenlere odaklamanız gerekecektir.

19 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 11' 38" R
Ay
Aslan
13° 17' 25" R
Merkür
Koç
28° 32' 37"
Venüs
Boğa
18° 30' 47"
Mars
Koç
10° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 58"
Satürn
Balık
17° 42' 44"
Uranüs
Boğa
23° 10' 09"
Neptün
Balık
29° 18' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 49"
Lilith
Başak
24° 54' 54"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>