Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizi, sizin onu sevdiğinizden daha çok sevdiğini düşünüyor. Bu tespitinde haksız da sayılmaz. Size cazip görünmek için elinden geleni yapıyor. Onun bu çabasına karşılık verirseniz siz de daha mutlu olabilirsiniz.

İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek. Rekabete dayalı bir işte, hiç rekabet yapmadan da başarılı olunabileceğini kanıtladınız. Sadece kendinizle yarışıyorsunuz ve bunda da başarılı oluyorsunuz.

Bugün çok sevineceğiniz bir para haberi alabilirsiniz. Küçük bir meblağ ama sürekli ve düzenli olarak elinize geçecek. Bu durum sizin yeni harcama planları yapmanıza neden olabilir.

Hiç kimsenin desteklemediği bir gönül ilişkisini bir tek siz onaylıyorsunuz. Onlar sizi çok takdir ediyor ama bu konuda başkalarından eleştiri alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkabilir. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Aile bağlarınızın sağlamlığı, bu zor dönemi atlatmanıza yardımcı olabilir. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz.

20 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 20 Kasım saat 21:43 - 10 Aralık saat 04:34 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Bu bir keşif sürecidir. Gayet olumlu buluyorum. Bir yandan yeniliklere hevesli olacağız diğer yandan uygulayacağız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Değişimler hayatımızda faydalı şekilde gelişecek. Medya, yayıncılık konularında ihtisas görebilir, içinde yer alabiliriz. Daha çok okuyacağız, fikir sahibi olacağız ve ufkumuz genişleyecek. Eğitimden ticaret hayatına kadar geniş bir alanda hızlanma görülecek. Yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak bizi mutlu edecektir. Lisan öğrenmek söz konusu olabilir ancak bunlar belirli bir plan dahilinde yapılmalıdır. Merkür-Yay burcu geçişinin dikkat edilmesi gereken gölge tarafları vardır. Çabuk kararlar verilir hemen uygulanmak istenir. Ben, dikkatli bir gözlemde bulunmanızı doğru bilgiye ulaşmak için araştırmanızı tam emin olmadan hayati kararlar vermemenizi tavsiye ediyorum.   Hayatı umutla kucaklamamız ve moralimizi yüksek tutmamız, güne huzurla başlamamız dileğimle,

20 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.

20 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca Yay burcunda olan Merkür, ilerlemek istediğiniz konularda daha iyi planlar yapmanızı, yeni eğitimler almanızı veya entellektüel, spritüel ya da edebi anlamda yeni şeyler öğrenmenizi kolaylaştırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyurgezerlik ruh hali içerisinde olabileceğimiz kafa karışıklıklarına, yoğun hayallere, belirsizliklere veya dalgınlıklara açık bir gecenin ardından, öğle sonrası saatler hariç, aynı ruh halinde bir gün geçirebilir, kafamızdaki şüpheler, hayaller veya soru işaretleriyle dolaşabiliriz, eğer halsiz olmazsak tabii Bu akşam Merkür Yay burcuna geçiyor daha yüksek idealler peşinde olabiliriz. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, ideolojiler, fanatik fikirler, inanç sistemleri sıklıkla karşılaşacağımız konular olabilir 10 Aralık'a kadar. Bu esnada, fikirlerimizi konusunda ısrarcı olmamız ilişkilerde sorun yaratabilir veya fanatik fikirleri olan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Kasım 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış olaylar işleri zorlaştırabilir. Kendinizi iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Öğle saatlerindeki koşullar keyfinizi kaçırabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Tamamlanması gereken işler içindesiniz.

20 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte hatalı davrandığınız bir kişi aklınıza gelip kendi kendinizi sorgulayabilirsiniz. Özür dilemek, gönül almak size bir şey kaybettirmeyecektir.

20 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

20 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilgi alanlarımızı belirleyen Merkür, Yay burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca medya, seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler, ticaret ve hukuk alanlarınızda iletişiminiz hızlanacak.

20 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu süreçte uzun seyahatler, araştırma gereken konular, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuksal konular, eğitim ve tanıtım, reklam konuları ön planda olacak hayatınızda. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerden bu süreçte destekler alabileceksiniz. Hayatı daha fazla sorgulayabilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca seyahatler ve eğitimle ilgili genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksın.

20 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

20 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>