Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizden atamadığınız bir güvensizliği bastırmak istemenize rağmen zaman zaman açık ediyorsunuz. Bu güvensizliğinize üzülmenin yanı sıra kırılıyor da. Gerçekten de bunu hiç hak etmiyor.

İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu sizin sayenizde çözülecek. İş çevreniz başkalarının yarattığı sorunları sizin çözmenize alıştı. İnsan ilişkilerindeki samimiyetiniz ve pratik zekanızla bu konuda hiç zorlanmıyorsunuz.

Ummadığınız bir ödemeyi hiç zorlanmadan gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Yakın bir gelecekte, elinize hayallerinizi gerçekleştirecek bir para geçebilir.

Hoşgörünün de bir sınırının olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu yalnız sizin için gerekli değil. Hoşgörü gösterdiğiniz kişinin hayatı öğrenmesi için de gerekli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen onları gidermek için hiç bir şey yapmıyorsunuz. En büyük zaafınız yakınınızda olan bir kişiye duyduğunuz sevgi. Onun her hatasını görmezden geliyor, ne yaparsa hoş görüyorsunuz. Bu da onu çevresine karşı korunaklı kıldığı için değişmeyi asla düşünmüyor. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek bir gelişme olabilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 11:33-12:34 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk dilimi içinde, duygularınızı açık ve net bir dille dışa yansıtmak kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Aşk hayatınız, çocuklarınız, kısaca hayatı güzel hissettiren konularda  kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarınız açısından herhangi bir zorlama yoktur. Ancak bu aktivitelerin belirli bir alanda ciddi manada sergilenmesi veya duyurulması konusunda zorluklar yaşanabilir. Saat 12:34 itibariyle etkili Ay-Başak burcu geçişi, işlerimizi düzenlememiz, titiz bir şekilde yapmamız gerektiğini hatırlatıyor. Ayrıca ince eleyip sık dokumanın işaretçisidir. Herhangi bir konuda adım atmak istediğinizde incelemelerde bulunmanızda yarar var. Sağlığınıza özen gösterin. Yeni haftamızın hepimiz için mutluk dolu geçmesi dileğimle,

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılık konusunda mükemmel projeler ortaya koyacaksınız. Başkalarına yardım etmeniz gereken günler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, kendi işinizle ilgili başlangıçlar yapmamanız sizin için uygun olacaktır. Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşırken, yeni işler sizin için olumlu atılımları gündeme getirecek. Yoğun çalıştığınız projeleriniz size pozitif sonuçlar getirmeye başlayacak.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün başkalarından yardım beklemek yerine pek çok konuda sizin harekete geçmeniz ve işleri sizin halletmeniz gerekebilir. Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir. Ancak, diğerlerinin işlerine koşmak kendi planlarınızı engelliyor olabilir. Aşk hayatınız da ön planda.Günün Atmosferi:Haftanın ilk günlerini keyifli aktivitelerle, yazılı ve sözlü olarak kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz işlerle uğraşarak geçirebilirsiniz. Bağlayıcı sözler verilebilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için alışverişe çıkabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma ortamınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Başarılı olmak için mücadele vermeniz gerekebilir. Yorucu koşullar söz konusu.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinize kimseyi karıştırmayın. Bu konularda yapılan her farklı yorum içinde bulunduğunuz sorunlu durumu daha da çıkmaza götürebilir. Ilımlı olmalısınız.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapacağınız işlerde var olan düzenden çok çabuk sıkılabilirsiniz. Enerji fazlanızla aniden bir şeylere karar veriyorsunuz ama çabuk vazgeçiyorsunuz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazartesi gününde beden sağlığınıza ve gündelik işlerinize odaklı yaşayacaksınız. Ufak tefek sorunlara şifa arayabileceğiniz, varsa evcil hayvanlarınızla haşır neşir olabileceğiniz, çalışanlarınızın haklarını ve huzurunu düşünüp gözetebileceğiniz bir gün olacaktır.Sağlıklı yaşam amaçlı beden egzersizlerine vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hafta başı sağlıklı yaşam ve zinde bir bedene sahip olma amaçlı değerlendirebilir ve bu konuyla ilgili makaleler okuyabilirsiniz. Ortağınızdan veya partnerinizden icra ettiğiniz işle ilgili baskı görebilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdikleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular öğle saatlerine kadar gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra ise bambaşka işlerle uğraşabilirsiniz. Sağlığınız, beslenmeniz, hijyen, titizlik gerektiren konular önem kazanabilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>