Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve bu yaşayacağınız bazı sorunlarla daha kolay başa çıkmanızı sağlayacaktır. Sevgiliniz ise duygusal açıdan oldukça zayıf bir yapıda olacak.

Bugün iletişimlerinize önemli ölçüde bir hareketlenme olacaktır. Alacağınız bazı bilgiler sizi harekete geçirecek. Çevrenizde değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz ancak bugün herhangi bir yeni karar almamalısınız.

Bugün özellikle para durumunuzla ilgili yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Bu size çok zarar getirebilir. Bazı ek kaynakların araştırmasını yapabilirsiniz.

Enerjiksiniz ancak enerjinizi doğru kullanamama ihtimaliniz var. Ani girişimlerden kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikili ilişkilerinizde bir sorun yaşayabilirsiniz. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Akşama ise keyifli bir gün geçirmeniz söz konusu olabilir.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 23 Ağustos saat 07:46-23 Eylül saat 05:29 tarihleri arasında Güneş-Başak burcunda ilerleyecek.  Bu süreç her yıl olduğu gibi, hayatınız başta olmak üzere sağlığınızla ilgili konular üzerinde odaklanmak ve düzenlemelerde bulunmak anlamı taşır. Bir çok pürüz ayıklanır, aksaklıklar ortadan kaldırılarak işlerlik kazanılır, verimlilik esas alınır. Kendiniz için gerekli veya gereksiz olanların  tespiti yönünde önemlidir. Bu süreçteveya aşk hayatınızla ilgili konularda akılcı bir şekilde düşünmeli, iyi niyet ve fedakarlığın ölçüsü iyi ayarlanmalıdır. Çocuklarınız  veya  yakın çevrenizle ilişkiler, eğitim hayatınızla ilgili konuların da titizlikle ele alınacağı bir dönemdir. Şimdi dönemin etkin görünümlerinin siz Koçlar açısından  nelere işaret olduğuna bir bakalım. Güneş-Başak geçişinin etkin görünümleri: 25, 29 Ağustos ve  3, 8, 11 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.  25 Ağustos tarihinde, ortaklaşa yapılacak işler ve kazançların tespiti, çıkarlarımızın gözetilmesi yönünde kuvvetlendirici ve gayet akıllıca hareket etmemizi sağlayıcıdır. Nereden ne gelir, ne yaparsam payıma uygun olan düşer, kimler üzerinde etkili olurum, bunların hepsini tespit edebiliriz. 29 Ağustos Güneş-Neptün karşıtlık etkisi,  çalışma hayatınız, sağlığınız,durumunuzla alakalı konular üzerinde titiz bir gözden geçirmede bulunmanızda yarar var. Gerçekten sevdiğiniz, benimsediğiniz, huzur bulduğunuz bir ortamda çalışıyor musunuz? Zihinsel ve bedensel anlamda rahat mısınız, doyumlu musunuz? Problemler oluştuğunda gerçekçi düşünüyor ve bunları çözüme kavuşturmak için mücadele ediyor musunuz? Yoksa kendi kendinizi kandırıyor musunuz? Bu soruların cevabı çok önemli. Gönlünüzce bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluklara katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Sevdiklerinizin yardımına koşmak sizi mutlu edecek. Çevrenizde seviliyorsunuz. Bugün daha özgürce yaşayabilir ve sevdiklerinizle keşiflerde bulunabilirsiniz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, hassas konu veya ilişkileri diplomatik şekilde güvenilir ve daha rahat bir platforma taşıyabilirsiniz. Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir. Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içinde sizinle ilgili olmayan konularda diğer bireyler arasında tartışmalar, çıkabilir. Bu olayın içinde kalırsanız taraf tutmamanızı öneriyorum.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 29" R
Ay
Balık
08° 31' 47"
Merkür
Koç
18° 23' 52"
Venüs
Boğa
04° 48' 26"
Mars
Koç
02° 06' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 50' 34"
Uranüs
Boğa
22° 31' 28"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 55"
Lilith
Başak
23° 40' 50"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>