Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yönünüzün güçlü olabileceği bugün, sevdiğinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Romantik eğilimlerinizin yüksek olması sevdiğiniz kişiyi etkileyebileceğinize işaret ediyor. Birlikte alışverişe ve hobilerinize zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz.

Yaratıcığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Yine de yalnız çalışmaya ve çalışmalarınız bugün paylaşmamaya dikkat edin. Çalışmanızı bir çok gözden geçirmelere ihtiyaç duyacaksınız.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Yakın çevrenizden biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fazla hareket ve yorgunluktan hastalıklar gündeme gelebilir. Bu durumda enerjinizi açığa çıkarırken dikkat etmelisiniz. Sosyal yaşantınız veyaşantınızdaki yoğunluğu dengelemelisiniz. Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 02:11 Ay-Neptün olumlu görünümüyle başlarken, sizlere maddi-manevi konularda güven hissi sunacak, farkındalık gücünüzü yükseltecektir. Bu görünüm, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 10:16 Ay-Jüpiter görünümü, sahip olduğumuz değerleri, hayatın güzelliklerini hissetme arzumuzun göstergesi olduğunu gösteriyor. Evet kazanacağız, evet güven ve huzuru önemseyeceğiz. Çünkü hayat bize sunulmuş bir armağan. Onun tadını çıkarmak istiyorsak, önce sahip olduklarımızın şükrünü bileceğiz. Abartmayacağız ne varımızı ne de yokumuzu. Mütevazı olmayı da bileceğiz. Saat 14:17 Ay-Pluto olumlu görünümü gayet güçlendirici bir yansıma. İş hayatımız ve duygusal sıkıntılarımızın üstesinden gelmemizde bize yardımcı oluyor ve yol gösteriyor. Derinlikli olarak ele aldığımız meseleler üzerinde sabırlı olmamızı sağlayacak. Saat 16:25-24 Mart saat 15:22 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında parasal konularda daha sabırlı davranmanız gerekebilir. Bir koç için bu zor olabilir. Fakat ne olursa olsun bu süre içinde sakinlik ve temkinlilik önemlidir. Harcamalara dikkat etmek, alışverişlerde ayarımızı iyi olur. Duygusal açıdan ise güzelliklere sahip olma isteğiniz yükselebilir. Bu isterseniz karşı cins olsun isterseniz hayatın zevk veren tüm olguları fark etmeyecektir, dokunduğunuz, hoşunuza giden her şeyi canınız çekebilir. Yeni haftamızın yüzümüzü gülümseten gelişmeleri, arzu ettiğimiz başlangıçları yapmamıza vesile olması dileğimle,

23 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde sizi her konuda destek verecek dostlarınız olmasına rağmen yalnızlık duygusundan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Mizacınızın zor yanlarını ortaya koymaktan çekinmiyor ve bu konuda biraz cesur davranıyorsunuz. Bugün, tartışma ortamlarından uzak kalmayı deneyin.

23 Mart 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızda çok farklı ve karlı ya da faydalı olabileceğini düşündüğünüz fikirler olabilir. Kariyerinizde yükselmenizi, imajınızı parlatmanızı veya işinizde ilerlemenizi sağlayacağını düşündüğünüz fikirleriniz varsa, her ne kadar alışılmışın çok dışında olsa da, harekete geçirmeye çalışmanızda yarar var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz

23 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

23 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler sizi neşelendirecek. Bekar Koçlar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak gelişmelere takılmamalı, planlarınızın başarısıyla ilgili hayaller içinde kendinizi kaybetmemelisiniz. İşiniz hakkında bazı toplantılara katılmak ve bu toplantılarda çeşitli bilgiler sunmak durumunda kalabilirsiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 27" R
Ay
Balık
17° 27' 08"
Merkür
Koç
18° 46' 35"
Venüs
Boğa
05° 34' 07"
Mars
Koç
02° 34' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 28"
Satürn
Balık
16° 53' 42"
Uranüs
Boğa
22° 33' 36"
Neptün
Balık
29° 01' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 58"
Lilith
Başak
23° 44' 57"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>