Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle değişik uğraşlar, size keyif verebilecek geziler yapabilirsiniz. Bu arada romantizmin yine yüksek seyredebileceği söylenebilir.

Zorlu ve yapılması zorlu görünen konuları çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bugünarkadaşlarınızın sorunlarını algılayabilir ve onlara duygusal destek verebilirsiniz.

Kişisel yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle başkaları ile paylaştığınız maddi kaynakları nasıl kullandığınız dikkat çekerken aşırı tepkilerden kaçının.

Özellikle sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler ve yanlış anlamalar mümkün. Daha objektif olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar tıkandığını düşündüğünüz bir konuda, içinizden geldiği şekilde bir tutum izlemeniz çözümü kolaylaştıracak. Dış etkilenmeler sizi yanlış yönlendirebilir. Son zamanlarda yaşama dair ilginç düşünceleriniz dikkat çekiyor. Sürpriz kararlar ve alışılmadık tavırlarla, bu ilgiyi daha da ileri boyutlara taşımaya elverişli bir dönemdesiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 09:19 Ay-Pluto görünümünde,ve toplumsal hayatımıza gerçekçi şekilde bakmanın önemi büyük. Köklü, sağlam ve güvenilir olanı tercih etmeliyiz. Eğreti duran, sadece bir hevesle verilen kararların kalıcı olmayacağını bilelim. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümünde, ruh dünyamız gayet hassas ve hayatı uhrevi yönüyle ele aldığımız için mücadele etmek istemiyoruz. Ancak sorumluluklarımız var ve bunları yerine getirmek için, bilgilenmemiz, kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu iki farklı ele alış biçimi, bizi duygusal anlamda biraz zorlayabilir. 23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamızın bizlere armağan ettiği bu özel gün, sadece bir gün değil, nice 365 günler kutlu olsun.

23 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ederken bugün olayların iyi tarafına bakmak isteyeceksin. Ailenle birlikte bir davete katılabilirsin.

23 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde arkadaşlıklarınız ve dostluklarınızla alakalı güzel keyifli gelişmeler yakalayabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz bir dostunuzla karşılaşmak sizi mutlu edebilir.

23 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde, kardeşlerle ilgili konularda ya da iletişim halinde daha sakin ve ölçülü olmakta fayda var. Duygusal açıdan kontrolsüz tepkiler verebilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız güçlü ve başkalarının desteğini de hak ediyorsunuz. İyimser havanız çevrenizde sevilmenize neden oluyor. Bugünlerde işi fazla kafanıza takıyorsunuz.

23 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seyahat arzuları içinde bulunabilir veya yeni girişimlerde bulunmanın heyecanı içinde olabilirsiniz. Cinsel potansiyelinizin yükseldiği bu devre içinde yapıcı ve olumlu bir tutum içinde bulunacak, yüksek enerjinizle çevrenizdekileri etkileyeceksiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dinlenmek ve rahatlamak önceliğiniz olacak. Kendinizi birçok açıdan çok iyi hissettiğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınızda size sıkıntı çıkaran konuların üzerine eğilebilirsiniz. Dış ortamlardan gece saatlerinde bazı haberler duyabilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün başlayan ruhani enerjiler devam edecek. Bilinçaltı ve meditasyon çalışmalarına katılmak için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir. Daha özgür hissetmek isteyeceğiniz insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Psikolojik destek imkanı bulabileceğiniz bir konumdasınız. Beklentiniz dışında gelişen olaylara karşı daha sağduyulu ve kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Bedensel enerjinizin yüksek olacağı bir gün deneyimleyeceksiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün etkileri, sizi son derece canlı ve enerjik kılmaktan geri durmayabilirler. Bu durum, coşkulu bir ruh hali içine girmenizi ve dikkatinizi büyük planlarınıza odaklamanızı sağlayacaksa da, günlük işler, bu konuda sizi engelleyebilir.

23 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 48" R
Ay
Balık
11° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 51"
Venüs
Boğa
05° 02' 49"
Mars
Koç
02° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 31"
Satürn
Balık
16° 51' 33"
Uranüs
Boğa
22° 32' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 34"
Lilith
Başak
23° 42' 08"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>