Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2012, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle elbirliği içindesiniz. Gelecekle ilgili bazı planlarınız var. Çoktandır vermiş olduğunuz mutlu son kararınızın artık gününün geldiğini düşünüyorsunuz.

İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma var. Sizi yorup yıpratan problemleri geride bırakıyorsunuz. Bugünkü görüşmenizde umduğunuz sonucu alamayabilirsiniz.

Paranızı güvence altına almakla çok doğru hareket ettiniz. Bu konuda size yol gösteren dostunuzun önümüzdeki günlerde size daha verimli bir yatırım önerisi olacak.

Bugünlerde dikkatinizi çoktandır ihmal ettiğiniz konuya çevirmeniz gerekecek. Bu konu fazla ihmale gelemeyecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün talihiniz size gülebilir. Şanslı bir gününüzdesiniz. Şansa bağladığınız birçok konuda bugün yüzünüz gülebilir. Akşam bir topluluk içinde görünüyorsunuz. Bu toplulukla güzel bir akşam geçirecek, ama bazı istenmeyen tartışmaları da yaşayacaksınız. Haftanın ortalarına doğru biraz canınızı sıkabilecek bir haberiniz var.

24 Eylül 2012, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-Oğlak burcu seyriyle yeni haftamız başlıyor. Gün boyunca üzerinizde etkili olacak sorumluluklar, aileniz ve ilişkinizin hayatınızdaki önemi, güvenceniz gibi meseleler üzerinde daha ciddi manada durmanızı sağlayıcıdır. Bu enerjinin etkinliği altında, alıştığınız düzeni koruma ve sağlamlaştırma arzunuz yoğundur. Ailenizi bir çatı altında güven içinde yaşatmak arzunuz gayet yüksektir. Ay-Oğlak burcunda toplumsal manada size düşen görevlerin farkında olmamız gerekir. Nasıl bir ortamda yaşıyoruz. Ne gibi haksızlıklar var. Bunlara bir bakmakta yarar var.

24 Eylül 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Amaçlarınıza daha sıkı sarılmaktasınız. Daha tempolu geçecek bu süreci üstlerle ilişkileri dikkate alarak geçirmelisiniz. Beklediğiniz değişim ve ardından gelen yenilenme sizi tatmin etmiş olmalı. Sorumluluk altına girdiğinizhayatında statünüzü etkileyen fırsatlar olabilir. İkili ilişkilerde ise size karşı duran ve kopmalara neden olacak noktalara dikkat etmelisiniz.

24 Eylül 2012, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Geçit... Büyük düşünüyorsunuz ve çok meraklısınız. İlginizi çeken birden fazla işlerle ilgilenerek işi fazla abarttınız. Bugün biraz daha geri adım atmanız gerekiyor.

23 Eylül 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

24 Eylül 2012, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 36" R
Ay
Koç
12° 37' 37"
Merkür
Koç
19° 57' 35"
Venüs
Boğa
07° 41' 24"
Mars
Koç
03° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 43"
Satürn
Balık
17° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 39' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 40"
Lilith
Başak
23° 56' 24"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>