Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi kaybetmekten korkuyorsunuz. Bu korkular ilişkinizi çok olumsuz etkiliyor. Görünürde onu kaybetmeniz için bir neden olmadığı halde, bu tavrınızla gerçekten kaybetmenin nedenlerini hazırlıyorsunuz.

İş ilişkilerinizi düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Bu yeni düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayacaksınız. İşinizle ilgili bazı alışverişleriniz olacak.

Pişmanlığını bugünlerde yaşadığınız büyük bir ödemeniz var. Şimdiden onu toparlamaya girişmiş görünüyorsunuz. Biraz zorlanacaksınız, ama bu ödemenin de altından kalkacaksınız.

Önümüzdeki günlerde yapmayı düşündüğünüz ziyaret sizin için sandığınızdan çok anlam taşıyor. Bu yüzden bu toplantıyı aldığınızdan daha çok ciddiye almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla olan ilişkinizi yeniden ele alıp bir şekle sokmanız gerekiyor. Bu arkadaşınız son zamanlarda ona biraz tepeden baktığınızı, ilişkinizde saygının azaldığını düşünüyor. Sizin aynı kanıda olmayışınız fazla anlam taşımıyor. Önümüzdeki günlerde sizi biraz üzecek haberler alacaksınız. Bu haber doğrultusunda bir akraba problemine çözüm bulmaya çalışacaksınız.

25 Eylül 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:32 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, farklı özellikteki yeteneklerimizi bir grubun içinde sergilememizi sağladığı gibi, bizi destekleyecek kişilerle tanışmamızda yardımcıdır. Toplumla birebir ilişkinizde, içinizden ne geçiyorsa onu hiç kimseden çekinmeden dile getirebilirsiniz. Eğer bir arkadaşınız zor durumda ise ve size ihtiyaç duyuyorsa elinizden geleni yaparsınız.

25 Eylül 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatının getirdiği sorumluluklar takım çalışmalarında devam ediyor. Ancak daha özgür ve kişisel açıdan rahat edebileceğiniz olanaklar bulacaksınız. Yeni paylaşımlar size ortak bir payda getirecektir. Sosyal çevrede aldığınız sorumluluklarda ise daha fazla disiplin ihtiyacı doğmakta. Geleceğe dönük ümitlerinizde kararlı adımlar atabilirsiniz.

25 Eylül 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Bugün olumsuz geçen konuşmalarınızdan ötürü kendinizi ön plana atma zorunda gibi hissedebilirsiniz. Oysa tedirgin olmanız çok manasız.

25 Eylül 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

25 Eylül 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 24" R
Ay
Koç
07° 31' 35"
Merkür
Koç
19° 42' 23"
Venüs
Boğa
07° 15' 44"
Mars
Koç
03° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 49"
Satürn
Balık
17° 00' 33"
Uranüs
Boğa
22° 38' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 32"
Lilith
Başak
23° 54' 05"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>