Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay, ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor.

Dışsal şartlar bir miktar kısıtlayıcı olsa da bugün kendinizden çok başkaları için çalışmaktan zevk duyabilirsiniz.Ortaklaşa çalışmalar ön plandayken kendinizi daha üretken görebilirsiniz.

Hisseli paralar ve işinizle ilgili hukuksal konularda sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Yanılgılara açık olduğunuz için kararlarınızı tek başınıza almaya gayret edin, yoksa maddi kayıplara uğrayabilirsiniz.

Yoğun, hareketli ve bir miktar gergin bir gün olabilir. Bugün düzenli olmaya bakın ve özellikle başlattığınız girişimleri somut hale getirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyalliğinizi arttırma çabaları içine gireceksiniz. Bazı şeyleri yerine oturtma ya da değiştirme niyetleriniz var. Bunun getireceği sorunları da hesaba katmanız gerekiyor. Bugünlerdeki ruh durumunuz çevrenizde ilginç karşılanabilir. Alışılmadık tepkiler sizi fazla şaşırtmamalı. Kendinizdeki değişikliklerin bir an evvel farkına varmanız gerekiyor.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 08:45 Ay-Mars kavuşumunda,  kişi uzaklara gitmek, hayatını yeniden kurmak, amacına göre yaşamını sürdürmek ister. Özellikle spor aktiviteleri, karşılaşmalar, fanatik biçimde sloganlar, rakiplerinize karşı üstünlük bir hayli önem taşır. Eğer kişinin istediği bir şey olmuyorsa bir hayli abartılı tepkilerde bulunabilir. Çabuk sıkılma, heyecanlanma, öne atılma arzusu bir hayli yoğundur. Saat 14:26 Ay-Neptün görünümü, yenilikleri dikkatlice gözden geçirmenin önemli olduğunu gösteriyor. Saat 18:42 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla özgür yaşama arzumuzun işaretçisi olurken,  diğer yanıyla birçok meseleyi kritik etmemize neden olabilir. Fiziksel sağlığımızı önemsememiz, kilo kontrolümüzü mutlaka sağlamamız gerekir. Çünkü bunlara önem vermediğimizde rahat etmemiz mümkün olmaz. Saat 22:47 Ay-Satürn kavuşumu, duygularımızı ciddileştiren, sorumluluklarımızı hatırlatan bir etkidir. Kendimizi güvende hissetmekte bir miktar zorlanabiliriz. İnsanların fikirlerimize, görüşlerimize saygı göstermesini isteriz. Olumlu yönde değerlendireceğimiz bir hafta geçirmemiz dileğimle,

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün olmasına rağmen, arkadaşlarınız konusunda fazla iyimser davranabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Bugün, arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacaktır.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konuları daha fazla önemsemeniz gereken, yanlışlara veya yanlış anlaşılmalara izin vermemek için daha fazla detaycı olmanızı gerektiren sürece giriyorsunuz. Hangi alanlarda bütçe yapmanız, hangi alanlarda destek almanız gerektiğini daha fazla düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Ya da maddi birikimlerinize çeki düzen vermek için iyi bir fırsat olabilir. Yazdığım başlıklar 28 Nisan'da geri harekete geçecek Merkür gerilemesinin etkisi. Gerilemenin iletişimsel sorunlar, bilgisayarlar, elektronik ve elektrikle ilgi problemler, kaybolan evraklar v.b. etkilerini haftalık yazımdan okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmeniz söz konusu. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. İlgi alanlarınız değişebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sakin kalın.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacaklarınızla ilgili görüşmeler yapmanın zamanı geldi. İdareci yanınız sizi zorlayabilir. Yaşadığınız sıkıntıları ailenize yansıtmamaya çalışın.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maceracı ruh halinizle, özgür taraflarınızla geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Ciddi yaklaşımlar sizi zorlasa da olayları lehinize döndürmeyi başaracaksınız.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi ve zihinsel konulara karşı ilginiz artabilir. Uzak ve bilhassa yurt dışında olan bir yerlere gidebilme hayalleri kurulabilir. Bu zamanlarda bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. İletişiminizin ve etki alanlarınızın daha yayılmacı ve ısrarcı olabileceğini fark edeceksiniz. Agresif yaklaşımlardan ve değişken ruh halinden uzak kalmaya uğraşabileceksiniz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Yay burcunda kalacak. Bugün kolay kolay yerinizde duramayacağınız, oldukça hareketli olacağınız, canınızın istediği şeyleri yapmak üzere özgür kalmak isteyeceğiniz, yapılması gerekli işlere odaklanmakta zorlanabileceğiniz bir gün. İç mekanlardan ziyade geniş, ferah, havadar alanlara çıkmak görev ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşmek mümkün. Disiplinli, sebatlı ve odaklı olmakta güçlük çekebilirsiniz. En iyisi çalışmaya sık aralar vererek, arada yürüyüş yaparak veya zihinsel anlamda monotonluktan kurtulmak için farklı konularda okuyarak, izleyerek ve sohbet ederek bu günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Yollarda ve trafikte hızdan uzak durun. Ani hareketler yapabilecek sürücülere karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizle alakalı olan bazı beklenmedik masraflar, günün konularından biri olabilir. Günün diğer bir konusu ise, bu masrafları hemen karşılamanızı sağlayacak bir gelir fırsatının doğması olabilir. Çevrenizi iyi gözlemelisiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 42" R
Ay
Oğlak
12° 20' 53"
Merkür
Koç
16° 34' 02"
Venüs
Koç
29° 49' 10"
Mars
Balık
28° 59' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 02"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 53"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>