Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün ne istediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Bir duygu seline kapılıp gidiyorsunuz. Duygularınızı frenlemeli ve bir yola koymalısınız. Atak davranışlarınız karşınızdaki insanı şaşırtıyor. İsteklerinizin hemen gerçekleşmesini istiyorsunuz. Kendinizi sevgilinizin sahibi gibi görmek istiyorsunuz veya öyle bir izlenim veriyorsunuz.

İş yaşamınızda çok istekli ve enerji dolusunuz. Yaptığınızsizin kişiliğinize uygun olduktan sonra ,elinizden dünya olsa kurtulmaz. İşinize yöneldiğinizde gösterdiğiniz sabrı arkadaş ilişkilerinde gösteremiyorsunuz.

Bu günlerde elinize geçen aylara göre biraz daha fazla para geçecek ve bir kısım borçlarınızı kapatabileceksiniz.

İnsanlarla ilişkilerinizde daha sosyal olmalısınız. Çok fazla içinize kapanık ve soğuksunuz. Elinize geçen paranın bir kısmını kenara ayırmaya özen gösterin

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi olumu olarak disipline edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize zaman zaman çok güveniyorsunuz. Yaptığınız işe bütünüyle kendinizi verdiğiniz için üstün bir performasyon gösteriyorsunuz. Ancak özel hayatınızda olayları görmek istediğiniz gibi gördüğünüz için peşin yargılı oluyorsunuz. Biraz da karşınızdaki insanları dinlemeli ve olaylara onların açısından bakmalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar,  saat 06:54 Ay-ikizler burcu etkinliği altında Çarşamba  günümüz başlıyor. Kendinizi hem aşk hem de dilediğiniz yaşamsal konularda güçlü bir şekilde ifade etmeniz bu enerji sayesinde gayet kolaydır. Hayatın eğlenceli ve çocuksu olan taraflarını ortaya çıkartıcı ve zihinsel açıdan algılamanızı güçlendiricidir. Saat 14:35 Ay-Mars ve saat 17:40 Ay-Venüs görünümleri, sizi aktiflendiricidir. İsteklerinizi öne sürmeye başlarsınız. Özellikle ailevi ve duygusal meselelerde hakimiyet elinizde olduğu için çevrenizdeki kişilerin size hayır demesi pek mümkün değildir.Saat 15:24 Ay-Satürn karşıtlığında, özellikle yakın çevremizle olan ilişkimizde hareketlilik, haberleşme yoğun olur. Ancak henüz yeni tanıdığımız veya bir şekilde karşılaştığımız insanlarla aramızda belli bir mesafe koymayı tercih ederiz. Anlayışlı olmak, dinlemek, ifade etmek konusunda kendimizi daha fazla öne alabiliriz. Fakat bunun ayarını da bilmek lazım. Herkesin bizim gibi düşünmesi mümkün olmayabilir. Saat 19:14 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün etkisi altında etrafınızdaki insanların sizin hakkınızda ne düşündüğü, içinde bulunduğunuz durumun ne şekilde sonuçlanacağı, hayatınızın hangi yönde ilerlemekte olduğu konularında kafanızın karışmasına neden olabilir. Bazen başkalarının duymayı istedikleri sözleri söyleyebilirsiniz, bazen de sizi üzmeye çalışanları yok sayabilirsiniz.  Kimi zaman sezgilerinizin sizi yönlendirmesi mümkünken, çoğu zaman birilerinin etkisi altında kalabilirsiniz. Aslında değişim yanı başınızdadır, hatta gölgeniz gibi sizi izlemektedir. Fakat nedense bağımlılıklarınızın, alışkanlıklarınızın kurbanı olabilirsiniz. Öncelikle şunu belirteyim ki, ne durumda olursanız olun bir konuda karar verme aşamasında iseniz, ilerlemek istediğiniz yön hakkında bütün verileri toplayın. Yani gitmek istediğiniz yol, varmak istediğiniz konum veya ulaşacağınız hedef hakkında geniş bir bilgi sahibi olun ve değişime açık olun. Çünkü aşırı duyarlı davranmaya çalıştığınız sürece önünüzde açılan yolun farkında olmanız ve ilerlemeniz mümkün olmaz. Saat 20:06 Ay-Neptün görünümü, iç dünyamıza yönelişin işaretçisi. Bu gelgitli ruh hali dağınık düşünmemize neden olur. Mantığımızı mı kullanalım, duygularımızla hareket edelim bilemeyebiliriz. Böyle durumlarda verilecek bir karar yanlış olabilir. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Karşılıklı ilişkilerinizde doğal cazibenizi çok rahat kullanabiliyorsunuz. Bugün yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız. Eski aşklarla ilgili takıntılarınızı son vermeyi düşünmelisiniz. Yaşamı başka noktalardan değerlendirmeye artık başlamalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte olduğunuz kişiler ve arkadaşlarınız belli plan ve programlarınızın ilerlemesinde yardımcı olmak için çok istekliler. Dolayısıyla, ne istediğinize karar vermeli ve o yolda tutkuyla devam etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay'ın Satürn, Güneş ve Neptün'le olumsuz, Mars ve Venüs'le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars'ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Haftabaşında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kadın... Size verilen zamanı en iyi şekilde değerlendirmekte ustasınız. Yetişmeniz gereken çok yer olduğu için dakikliğiniz konuşulacak. Herkes buna şaşıracak.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızdaki değişiklikler ve olaylar için arkadaşlarınızın fikirlerine ihtiyaç duyarak, onlarla paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Etkinlik, toplantı ve görüşmeleriniz için ideal olan bugün, kalabalık ortamlarda yer almak enerjinizi yükseltiyor.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve ailenizle ilgili konularda iyimser olacaksınız. Bu durum, kararlılıkla hareket etmenizi sağlayacaktır. Ancak, iyimserliği abartmamalı, gerçekçiliğinizi korumalısınız. Fazla riskli girişmler, herhangi bir fayda sağlamayacaktır.

25 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 19" R
Ay
Oğlak
04° 57' 56"
Merkür
Koç
16° 24' 36"
Venüs
Koç
29° 08' 05"
Mars
Balık
28° 33' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 16"
Satürn
Balık
16° 26' 27"
Uranüs
Boğa
22° 15' 39"
Neptün
Balık
28° 51' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 23"
Lilith
Başak
23° 10' 11"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>