Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bazı beklentileriniz bugün gerçekleşebilecektir. Sevgilinizle birlikte güzel vakit geçirme şansınız olacaktır. Özgürlük isteğiniz ve duygusal enerjiniz artıyor. Duygusal olarak yoğun deneyimler yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak yaşamdan zevk alacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte yeni değerlendirmelerde bulunacaksınız ve isabetli kararlar almayı başaracaksınız. Duygusal olarak olumlu etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

Kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Daha önceden sizi rahatsız eden bir konunun üzerinizde oluşturduğu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Bir fikir çatışmasından güçlü çıkmayı başaracaksınız ve sizin için başarılı sonuçlar elde edebileceğiniz bir gün olacaktır. İletişimlerinizin ve çevrenizle bağlantılarınızın oldukça yoğunlaşacağı bir gün geçireceksiniz. Yapacağınız girişimlerde başarılı olacaksınız.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve bu konularda dengeli davranmayı başaracaksınız. Harcamalarınızda dikkatli davranacaksınız ve elinizdeki olanakların bilincindesiniz.

Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. Objektif bakış açınızı korumaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak bir rahatlama hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı gerilimlerinizde bugün kurtulabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bazı ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu gelişmelere yönlendirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla birlikte hoş vakit geçirme şansınız olacaktır. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz.Zihinsel olarak oldukça aktif olacaksınız ve aynı anda birden çok konuyu düşünmek zorunda kalacaksınız. Bir çok açıdan olumlu etkiler altında kalacağınız bir gündesiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz iki önemli geçiş etkinliğinde başlıyor. Mars ve Venüs gezegenleri Koç burcunda seyirlerine başlayacaklar. Şimdi bu iki geçişi birlikte gözden geçirelim. 20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında,  yöneticiniz Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İki yıl aradan sonra tekrar burcunuzda seyredecek Mars, aktif ve eril bir kuvvet. yenilikleri heveslendirici, harekete geçmenizi sağlayıcı, enerjinizi yükseltici, cesaretinizi daha fazla arttırıcıdır.  Fiziksel anlamda size kuvvet, dayanıklılık sağlar. Öne çıkmak istediğiniz alanlarda, hedefinize ulaşma  gücünüzdür. Keşfetmek, ele geçirmek anlamında kimse elinizi su dökemez. Bu süreçte engellerle mücadele gücünüz yüksektir.  Öne atılabilir, meydan okumalarda bulunabilir, rekabetçi davranabilirsiniz. 20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. İsteklerinizi sosyal çekiliğinizle birleştirerek hem sevdiğiniz üzerinde etkili olursunuz hem de renkli bir dönem geçirirsiniz. Bekar Koçlar için aktif bir dönemdir. Karşı cinsin bakışlarını üzerinizde hissedersiniz. Venüs burcunuzda,  cinselliğe dönük  arzuların mutlak elde edilmesi anlamında bir hayli etkilidir. Hem fiziki hem ilişki anlamında sizi doyurucudur. Arzularsanız ve ele geçirirsiniz.  Kimseye hesap vermek zorunda değilsinizdir.  Bu süreç erkek Koçlarda çapkınlığın üst seviyeye çıkması Bayan Koçlarda ise çekiciliğin yükselişidir. Bireysel istekleriniz ön plandadır. İlişkinizle ilgili  sorunlarla uğraşmak istemezsiniz. Her iki geçişin, her  birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars ve Venüs maddesel konularda odaklaşmanızı sağlıyor. Kişisel enerjinizi daha arttıracak çalışmalar içine gireceksiniz. Duygularınızı ikiye katlıyorsunuz. İnatçı tavırlarınız ve idealist yapınızla ilgili düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor oluşunuz, bazılarına ters gelebilir. Fakat siz aldırmamayı öğrendiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir. Ancak, bazı kişileri memnun etme çabanız ilerlemek istediğiniz alanlarda hızınızı kesiyorsa, buna izin vermemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda,birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ağzınızdan bal damlayacak. Güler yüzünüz ile ettiğiniz iltifatlar karşınızdakileri mutlu edecek. Maddi konularda iyi gelişmeler var

20 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda ve flörtlerinizde tepkilerinizi verirken anlık değerlendirmeler yapmanız ve olayları eğer başkalarından duyduysanız içeriğini araştırmadan harekete geçmeniz hatalı olacaktır. Olayların iç yüzünü anlamak için insanlara fırsat verin ve ani kanılara varmayın. Sizin için içgüdülerinizin ve sezgilerinizin yüksek olduğu bir gün.

20 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, içinizde ufak çapta bir gerilim yaşasanız da, bu sizi rahatsız etmekten ziyade, harekete geçirebilir. Özellikle kariyer gelişiminiz konusuna ağırlık verebilir, faydalı ortaklıklara, işbirliklerine yönelebilir, önemli görüşmeler talep edebilirsiniz.

20 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 01' 40" R
Ay
Yengeç
28° 17' 15" R
Merkür
Koç
27° 08' 20"
Venüs
Boğa
17° 01' 34"
Mars
Koç
09° 43' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 00' 52"
Satürn
Balık
17° 37' 31"
Uranüs
Boğa
23° 05' 57"
Neptün
Balık
29° 16' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 41"
Chiron
Koç
21° 22' 03"
Lilith
Başak
24° 46' 52"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 13/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>