Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok açıksınız. Onun üzerine çok fazla düşüyor ve onu çok fazla şımartıyorsunuz. Biraz daha mesafeli olmalısınız. Bu gün akşama doğru sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirecek, kalabalık ortamlara gireceksiniz. Burada da sevgilinizin kaprisleri ile biraz bunalacaksınız.

Bugün içinizde güçlü bir heves duyacak yaptığınız işte daha başarılı olmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakaf çok fazla bonkör olmanız yüzüdnen zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Çevrenizdeki insanlara karşı onların hak etmediği kadar anlayışlı ve vericisiniz. Biraz daha faklı tutumlar sergilemeli , sizi kullanmalarına müsade etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dik başlı olmanız yüzünden pek çok konuda başarısızlığa uğrayabilirsiniz. Oysa çok çabuk ve net bir algılama yeteneğiniz var. Bu özelliğinizi inatçılığınızla ve işlerinizi son ana bırakma huyunuzla baltalıyorsunuz. Aşk hayatınızda sevgilinize karşı biraz gizemli davranırsanız, onun sizi kıskanıp üzerinize düşmesini sağlarsınız. Parasal konularda fazla bonkör olmak yerine biraz çıkarcı davranın.

26 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:08 itibariyle etkili olacak Mars-Satürn görünümüyle Perşembe günümüz başlayacak. Önümüzdeki birkaç gün boyunca, kişisel anlama hedeflerimizi gerçekleştirme yönünde sizi mücadeleci kılan bu görünüm, dünyaya bakış açımızı, hayatı ele alış biçimimizi sorumluluklarımız çerçevesinde düzenlememizi sağlıyor. Hangi yöne gitmemiz, hangi amaç için çaba sarfetmemiz gerektiğinin farkındayız. Bir yanımız oldukça enerjik, aktif ve önündeki tek bir engele dahi aldırmıyor. Diğer yanımız, organize ediyor, planlıyor ve gerekli olan her ne ise onu yapmaya hazır. Disiplinli bir şekilde işlerimizi organize edersek, gerçekçi olursak, ideallerimiz için mücadele edebilir, ele geçirebiliriz. Saat 06:55 Güneş-Neptün kavuşumu, birkaç gün boyunca, derinliklerinizde saklı olan ılımlı, sevimli, şairane, hassas yanlarımızı ortaya çıkartır. Eğer bir sanatçı iseniz, bu enerji,  hayallerinizi bir resme, bir esere dönüştürmenizi sağlar. O eserde ruhunuz vardır, siz varsınızdır. Bu kavuşum tüm enerjinizi neye yönlendirdiğinizi işaret eder. Bu biraz da sizin yaşamı ele alış biçiminize de bağlıdır. Ancak böyle faydalı taraflarının yanı sıra dikkat edilmesi gereken yönleri de vardır. Sözgelimi gerçeklerden uzaklaşmak rehavete kapılmak, kendini kaf dağında sanıp masalsı bir dünyada kaybolmak gibi. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmeyelim canlarım. Saat 10:43-27 Şubat saat 14:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Öncelikle çevrenizle olan iletişim, haberleşme, her türlü mesajlaşma, nakliye(kargo), ticari işler, basın, yayıncılık, internet,  uzun  seyahatler gibi alanlarda aksamalar, yanlış anlaşılmalar, konuşurken dikkat etmeme, dikkatinizin dağılması gibi etkiler görülebileceği için temkinli olmakta fayda vardır.Bu zaman diliminde, planınızda yokken aniden  bir yolculuğa çıkmak,  gitmek istediğiniz yere geç ulaşmanıza veya amacınız dışında gelişmeler yaşamınıza neden olabilir. Eğer siz her zaman  düzenli  olarak  yolculuğa çıkan birisi iseniz yani işiniz bunu gerektiriyorsa hiçbir sakınca yoktur. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

26 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, farklı düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

26 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda gerçekten ne istediğinizi ve hayallerinizi ortaya koymak isteyeceğiniz bir gün. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz. Zamanla ilgili problemlere neden olabilecek evrak işlerinizi dikkatle ele almalısınız. Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz. Romantik bir gün olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

26 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bencillik yapmamalısınız. Başardığınız ve başaracağınız her işte büyükte olsa küçükte olsa başkalarının desteği olduğunuda asla unutmayın.

26 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızdaki değişiklikler ve olaylar için arkadaşlarınızın fikirlerine ihtiyaç duyarak, onlarla paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Etkinlik, toplantı ve görüşmeleriniz için ideal olan bugün, kalabalık ortamlarda yer almak enerjinizi yükseltiyor.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konulara yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ortak maddi kaynaklarla ilgili olarak tartışmalar yapsanız da, görüş ayrılıkları ve iletişim sorunlarından kaynaklanan yanlış anlaşılmalar nedeniyle, istediğiniz adımları atamayabilirsiniz.

26 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 05" R
Ay
Oğlak
00° 50' 46"
Merkür
Koç
16° 19' 55"
Venüs
Koç
28° 44' 59"
Mars
Balık
28° 19' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 54"
Satürn
Balık
16° 24' 46"
Uranüs
Boğa
22° 14' 35"
Neptün
Balık
28° 51' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 19"
Lilith
Başak
23° 08' 07"
True Node
Koç
15° 25' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>