Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir sinema klasiğinin unutulmaz müziği aşkın hiçbir zaman pişmanlık duymamak olduğunu söyler. Bize de, o halde yeryüzünde aşk yok gibi bir yorum kalıyor. Hiç hayıflanmayın. Kimsenin aşkı filmdeki gibi değil. O aşkı ölüm kutsadı. Herkes aşkını aşağı yukarı sizin gibi fırtınalı, gelgitli yaşıyor.

Sorunlu bir haftaya başladığınızı düşünmeniz için çok erken. Gelen günlerde sevinçler var. Temponuz yüksek. Bu hem işin gereği, hem de yapınızda olan bir özellik. Bu özelliğiniz sayesinde baş aşağı giden işleri düzeltebiliyorsunuz. Daha haftanın ilk günü, sorunlu bir hafta endişesi size pek uymuyor.

İhtiyaç diye kendinize sunmaya çalıştıklarınız kazancınızla çelişiyor. Birçok harcamanıza yetişemiyorsunuz. Daha alçakgönüllü beklentiler hayata kızgın yanınızı sakinleştirebilir. Hesaplı yaşamanın hoş bir şey olduğu savunulamaz, ama mademki bir zorunluluk bu, ararsanız onun da tatlı taraflarını bulabilirsiniz.

Dert çekme günü değil, deyip kenara koyduğunuz günler var. Günü de iyi geçirmeyi beceriyorsunuz. Yalnız şöyle bir handikap var ; dert yok olmuyor, sadece erteleniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterli gibi görünen önlemler sorunun önüne konulduğunda görülüyor ki bir miktar daha önlem gerekliymiş. Ama geç kalınmış olunuyor yazık ki. Böyle bir pişmanlık içinde görünüyorsunuz. Kendinizi eliniz kolunuz bağlanmış hissediyorsunuz. Birkaç gün içinde bir söylenti bazı ilişkilerinizde güvensizliklere yol açacak. Güven bayağı zor kazanılan bir şeydir. Ortada gezinenin söylenti mi yoksa bir takım gerçeklerin haberi mi olduğunu öğrenmek için her çabaya değer.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkinizle ilgili konular üzerinde düşüneceksiniz. Bir yandan akıllıca duruma bakmak diğer taraftan partnerinizin de fikirlerini almak yararlı olur. Ortaklaşa düşünme zamanı da diyebiliriz. Kararlar alınabilir ve sorunlar varsa bunlar birlikte çözüme kavuşturulur. Eğer partnerimizle yeni tanışmışsak, en önemli konu birbirinizi tanımanız ve özellikle fikirlerinizi net ve açık bir şekilde iletmenizdir. Hakça adilce barış içinde konuşmakta yarar var. Arzularımızı ortaklaşa bir birlik içerisinde ifade etmeye çalışmamız doğru olacaktır. GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR 17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareketi dönemi, ikili ilişkileri ele alış biçiminiz, evlilik, uzun süreli ciddi beraberliklerdeki tutum ve davranışların, iletişim anlamındaki durumunuzun gözden geçirilmesi yönünde önem taşımaktadır. Mutlaka karşı tarafı da dinlemelisiniz. İster olumlu ister olumsuz yönde olsun hep dengeyi muhafaza ederek düşünmeye çalışınız. Kısaca bu süreçte, ilişkinizi  gözden geçirmenizde, partnerin bu ilişkideki rolünü, beraberliğin sorunlarını mutlaka ele almak soğukkanlı olmak lazım. Bekar Koçlar da, bu tarihler arasında eğer yeni biriyle tanışırlarsa, gölgeli günleri dahil olmak üzere 16 Ekim tarihine kadar gözlemci olmakta yarar var. Kimdir, neyin nesidir, bir bakalım.   Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizde veya ait olduğunuz grup ve topluluklarda çözülmesi gereken problemler varsa, pratik olmak ve gerçeklere bağlı hareket etmek gerekebilir. Karışık durumların ortasında getireceğiniz çözümler, yaratıcılığınızın da artması anlamına gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindekitemponuz ilerleyen zamanlarda azalabilir. Sosyal konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla daha fazla iletişim de olmak keyfinizi yerine getirecektir.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ziyaretinize gelebilir ve birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eski fikirlerinizin değiştiğini düşünebilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden evinizde düzenlemeler, ev ve yer değişiklikleri, aile içi iletişim ve ilişkiler ile ruhsal anlamda yeni kararlar almamanız, yeni ve radikal değişikliklere gitmemeniz, zamanın akışına güvenerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkacak birfırsatı yüzünüzü güldürecek. Alacağınız birveya proje teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Kendinizi işiniz konusunda şanslı ve mutlu hissedeceksiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kariyerinizle ilgili sağlam kararlar almak ve girişimler yapmak için çok uygun bir zamandasınız. Yönetici bir tavır takınıp bu konudaki kaderinize yön verebilirsiniz. İş konularını halletmek,görüşmelerine gitmek için uygun olduğu kadar önemlitoplantılarınızı bugüne almanız size avantaj sağlayacaktır. koç

27 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 34" R
Ay
Koç
06° 18' 12"
Merkür
Koç
19° 38' 48"
Venüs
Boğa
07° 09' 35"
Mars
Koç
03° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 39"
Satürn
Balık
17° 00' 09"
Uranüs
Boğa
22° 38' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 15"
Lilith
Başak
23° 53' 32"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>