Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak dengeli olacağınız bir gündesiniz. Harekete geçmekle , işleri oluruna bırakmak arasında güzel bir denge kurmayı başaracaksınız. İçinde bulunduğunuz ortamlarda neşeli davranacaksınız ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Gündüz sezgileriniz olumlu olarak çalışacaktır ve duygusal açıdan bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ani bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz ve yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte zaman geçirmekten mutlu olacaksınız.

Zihinsel olarak çok verimli olacağınız bir gündesiniz ve sizin için çok olumlu olacak kararlar alabilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşmesi anlamında olumlu adımlar atabileceksiniz. Beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilirsiniz yada sizin için ilginç iletişimler söz konusu olabilir. Yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. İlginizi çekecek ve sizde merak duygusu uyandıracak olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ve kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve harcamalarınıza çok fazla dikkat etmeyeceksiniz. Ancak parasal planlarınızda hayaller kurmamaya çalışmalısınız.

Hayal gücünüzü verimli olarak kullanmalı ve içinizden gelen sesi dinlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karmaşık düşünceler ve neden oldukları karmaşık duygular, bugünlerde sizi terk edecek. Bir problemiyle ilgili çıkışlar arayan biriyle, bazı bilgi alışverişleri içine girebilirsiniz. Bu konuda tedbirli davranışlar içine girmeniz gerekecek. Bugün sizinle ilgili eleştirel bir konuşma, sizi uzun vadeli birtakım planlarınızla yeni tartışmalara sokabilir.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba gününü, Ay-Başak burcu geçişiyle karşılayacağız. Öncelikle şunu belirteyim, her şeyi kontrol etme sevdanızdan vazgeçiniz. Bazen olayları kendi akışına bırakmak gerekir. Başkalarını ve kendinizi olduğunuz gibi kabul ediniz. Fazla inceleyip sık dokumaya gerek yok. Saat 06:12 Ay-Mars görünümü, sizin kriterlerinize uymayan durumları fazlaca irdelemenize neden olabilir. Şu şöyle olmalıydı, bu kişi böyle davranmalıydı diye düşünebiliriz. Titizleniriz veya birileri bize yönetmeye kalktığında buna izin vermeyiz. Saat 08:33 Ay-Satürn görünümü,veya özel hayatımızla ilgili bazı durumların bizi endişeye sürüklemesi halidir. Daha fazla meselelerin üzerinde dururuz. Saat 11:09 Ay-Merkür görünümü, geçtiğimiz 19-20 Aralık tarihlerinde,  çalışma hayatınız, sağlığınız, büyükleriniz ve yakın çevrenizle alakalı meseleleri şimdi yerli yerine koyabilmeniz için bir fırsattır. Saat 12:56 Ay-Pluto görünümü,  sizin yolunuzu belirlemeniz ve bu yolda ilerlemeniz için olanaklar sunuyor. Derinlikli bir analizde bulunursak, kariyer ve toplumsal yaşantımızı, sağlığımızı,gücümüzü, verimliliğimizi arttırabiliriz. Gün içinde aldığınız haberler sizi memnun edici olsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ocak 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızda oluşacak bazı aksilikler nedeni ile yaşadığınız problemler evinize yansıyabilir. Ayrıca bazı akrabalarınızdan alacağınız olumsuz haberlere de üzülebilirsiniz. Siz oldukça hassas birisiniz. Sevdiğiniz biri acı çektiği zaman duyarsız kalamaz, onun acısını yüreğinizde hisseden yapınızla mutsuzluğa kolaylıkla teslim olabilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz. Bazı konularda normalin üzerinde yoğunlaşmanız veya gayret göstermeniz gerekebilir. Tecrübenizi veya yeteneklerinizi kendinize güvenerek doğru şekilde ortaya koymanız durumunda maddi anlamda kazanç sağlayabilir veya güzel bir pozisyon elde edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maneviyatı yüksek, duygu paylaşımlarına ve kadersel etkilere açık günlerdeyiz. Öğle saatleri civarında, olumlu diyaloglar kurabilir, işlerimizde daha hızlı ilerleyebiliriz. Olumlubirliklerine, ilişkilere veya karşılaşmalara açık birkaç gündeyiz. Şiirsel paylaşımların, romantik atmosferlerin ortaya çıkabileceği, sanatsal yönümüzü gösterebileceğimiz etkiler altındayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ocak 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatındaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artıştan dolayı kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Bazı konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalısınız.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

27 Ocak 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, üzerinizde hissedeceğiniz iyimser duygularla,ortamlarınızda tamamlamanız gereken işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Parasal konularda kalıcı adımlar atabilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kafanız tamamen rahatlıyor. İsteklerinizi açık biçimde anlatacak, ikna edici ve sempatik bir tavır içinde bulunacaksınız. Böylece hem arkadaşlarınızı hem de sevdiğinizi etkileyebilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireyselliğiniz de, sosyal adaptasyon yeteneğiniz de su yüzüne çıkacaktır. Sosyal ortamlarda huzur bulabilir ve rahatlayabilirsiniz. Kısıtlamalarla karşılaşmadığınız sürece işbirliği yapabilir ve grup çalışmalarına katılabilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 45" R
Ay
Başak
19° 04' 37"
Merkür
Boğa
02° 17' 52"
Venüs
Boğa
22° 11' 43"
Mars
Koç
12° 55' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 55' 10"
Uranüs
Boğa
23° 20' 35"
Neptün
Balık
29° 22' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 12"
Chiron
Koç
21° 34' 59"
Lilith
Başak
25° 14' 49"
True Node
Koç
14° 54' 26"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>