Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz. Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretiniz biraz kırık olması geçici.

İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir. İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. Siz şimdi sadece hafta sonunuzun keyfini yaşayın.

Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir. Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu uykusuzluğu boşa çekiyorsunuz gibi görünüyor. Her şey rayına oturacak gibi.

Bir arkadaşınızın gönlünü almanız gerekiyor. Yaptığınız şakanın altında bir şeyleri ima ettiğiniz düşüncesi taşıyor, kırgınlığın önüne geçebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gurur duyduğunuz özellikleriniz, ilerde sizi ciddi yalnızlıklara götürebilir. Komşu türü bir topluluk içinde karşılaşabileceğiniz bir kabalık, sizi oldukça etkileyecek. Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırdığınızı düşünen dostlarınızla, bugünlerde kuracağınız yakın diyalog, sizi doğru istikametlere götürebilecek. Hatalı seçimler ve inatçılık, bugünlerde sizi simgeliyorlar.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:12 Ay-Uranüs kavuşumu size, farklı ve sıra dışı, yeni ve heyecan verici şeylere olan ilginizi yükseltir. Problemlerinize yeni çözüm yolları bulduğunuz gibi, gayet hızlı ve aktif şekilde ilerlemenizi sağlar.Saat 10:46-13:03 arasındaki kısa süreli boşluk etkisinde duygusal olarak bizi etkileyen, kendimizi güvende  hissetmememize yol açan her durumu hassasiyetle ele alabiliriz. Aslında haklı sebeplerimiz vardır. Fakat dış dünyadaki insanların anlaması pek mümkün değildir. Kendimiz veya ailemizi ilgilendiren konulardaki tüm eksikler ve hatalara isyan edebiliriz. Boşluk etkisi altında tabii ki sakin olmamızda yarar var.Saat 13:03 itibariyle, sakinleştirici ve sabırlı düşünmenize yol açıcı Ay-Boğa burcu seyri başlıyor. Gün boyunca  kendimize karşı  dürüst olduğumuz gibi, başkalarını da yanıltmaktan hoşlanmayız.  Huzur duygumuz önemlidir. Maddi ve manevi her konuda garanti olgusunu, uzun vadeliliği önemseyeceğiz. Güvenliğimizi her anlamda önemsememiz dileğimle,

29 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarınız canınızı sıkıyor. Fakat kendinizi ispat etmeniz için sıkı bir çalışmaya yönelmelisiniz. Duygularınız farklı işlerden yana olsa bile, içinde bulunduğunuz durum oldukça önemli. Enerjinizin çok yüksek olacağı bir gün.. Ön planda olacağınız grup aktivitelerinde dikkat çekeceksiniz.. Kendinize hiçbir konuda rakip görmek istemiyorsunuz

29 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda veya maddi değere sahip başlıklarda şanslı sayılabileceğiniz günler başlıyor. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorunları da çözebilir veya rahatlıkla dile getirebilirsiniz. Ailecek belli başlı konuların üzerinden gitmek için güzel günlerde olacaksınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde, zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. İletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilir, birbirimizle doğru iletişim kurabiliriz. Koşuşturmalarımız artabilir. 11.00 ve 13.00 arası boşluktaki Ay ise, isteksizlik, belirsizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğle sonrası saatlerde, daha rahat hareket etmek mümkündür.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetinizin olduğu konular gündeminizi meşgul edebilir. Hayallerinizin peşinden gidip, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için mücadele verebilirsiniz. Zirvede kalabilmek için bazı şeylerden ödün vermeniz gerekebilir. Gün içinde parasal konular gündeme gelebilir.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevginizi dağıtırken adil değilsiniz. Buda sizin kibirli, görünmenize neden oluyor. Ayrım yapmadan bu konuda adil olursanız sizde huzur duyacaksınız.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir şeyler yapmak, yaşamak isteği ile yeni insanlarla tanışmak, değişik yerlere gitmek gibi istekleriniz yoğun olarak ortaya çıkar. Sizi birkaç hafta boyunca rahatsız eden sorunlarla ilgili yeni çözüm yollarını diğer zamanlara göre kolaylıkla bulursunuz. Aniden gelişebilecek hoş olaylar yaşarsınız.

29 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişimsel ve mantıklı yönlerinizle hayatınıza yön vereceksiniz. Yakın çevrenizden bir insan size yardım edebilir. Hayatınızın değerini öğreneceğiniz bir gün sizi bekliyor.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar oldukça düşük enerjilere sahip olabilirsiniz. Hala Koç burcu enerjisinde olsanız bile başlangıç yapmak için yeterli isteğe sahip olmayabilirsiniz.Öğleden sonra ise maddi ve manevi değer yaratma konularında kıymetli bir sürece giriyorsunuz. Finansal olarak yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paranın değeri ve yönetimi önem kazanacaktır. Diğer taraftan manevi değerlerinizi gözden geçirebilir, özellikle ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven telkinini mercek altına alabilirsiniz. Somut konulara yönelebilirsiniz.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

29 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 53" R
Ay
Oğlak
04° 24' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 57"
Venüs
Koç
29° 05' 00"
Mars
Balık
28° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 41"
Satürn
Balık
16° 26' 14"
Uranüs
Boğa
22° 15' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 15"
Lilith
Başak
23° 09' 55"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>