Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan güçlü olacağınız bugünde, ilişkinizi geliştirmek için bazı önemli girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Planlarınızı uygulamak için doğru zamandasınız.

Proje ve girişimlerinizi uygulamaya koymak için uygun bir gün. Günlük işlerinizde huzursuz bir tutum izlemeniz hem sizi, hem de etrafınızı rahatsız edebilir. Kendinize ve çalışma arkadaşlarınıza zarar veriyorsunuz sadece.

Bugün parasal konularda bazı dostlarınızdan destek görebileceksiniz. Kendinizi aileniz sayesinde rahatlamış hissedebilir ve başarıya ulaşabilirsiniz. Bütçenizde açık vermemeye gayret gösterin.

Bugün yapabileceğiniz yenilikler ya da alacağınız girişim kararlarından daha önlemci olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel anlamda huzurlu, keyifli ve mütevazı bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde rutin işlerinizle ilgileneceksiniz ve akşama sevgilinizle buluşup eğleneceksiniz. Hafta sonunun yaklaşmış olması da sizi ayrı bir motive ediyor. Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verecek. Ona zaman ayırmalısınız.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:20 Ay-Chiron görünümüyle Çarşamba günümüz başlıyor. Bu enerji, herhangi bir yeniliğin, hayatınızda meydana gelebilecek bir değişimin sizi olumsuz şekilde etkilemesinden çekindiğinizi gösteriyor. Sizi yeniliklere açıksınızdır oysaki. Ancak bu etki altında, -Ya umduğum gibi gelişmezse, bilmediğim bir durum beni rahatsız ederse diye kaygılanırsınız. Saat 00:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeni ve farklı olan deneyimlere hevesli bir şekilde katılmamızı veya açık olmamızı  sağlıyor. Heyecanımız yüksek ve özgürce hareket etmekten yanayız. Farklı insanlar ve ortamlar dikkatimizi bir hayli çekebilir. Saat 19:10 Güneş-Pluto olumlu görünümü,hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde derinlikli bir gözlemde bulunmanın faydalı olacağını göstermektedir. Sağlığınız, alışkanlıklarınız, işinizin niteliği üzerinde mutlaka bir analizde bulunmak şart. Eğer kendinizi güçlü bir şekilde ifade edemediğinizi, verimli çalışamadığınızı,ortamında huzursuz olduğunuzu düşünüyorsanız buna neden olan faktörleri şöyle bir gözden geçirirseniz, rahatlarsınız, güçlenirsiniz. Saat 21:06-4 Eylül saat 01:15 arasında Ay, Yay burcunun son derecelerinde boşlukta kalacak. Bu zaman diliminde, kendi  görüşleriniz doğrultusunda hareket ederken, abartılı davranmamakta fayda var.  Yaşamınızla alakalı her türlü meselede dikkatli olmanız,  ani kararlar vermemeniz lazımdır. Yapılması gereken, hoşgörülü, ılımlı, olgun tavırlar içinde hareket etmek,  yenilik olarak düşündüğünüz konuları lütfen bir daha gözden geçiriniz. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

3 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risklere atılmamalı ve enerjinizi yönlendirme konusunda başkalarınızdan fikir almalısınız. Bu, özellikle güvendiğiniz kişiler olmalıdır. Duygusallığınız size önemli sorunlar yaratabilir.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir. Bunun kıymetini bilmeli ve faydalanmalısınız. İşle, sağlıkla veya duygusal bir konuyla ilgili bazı durumları lehinize çevirebilir pozisyondasınız. Tüm burçlar için gün geneli: Mevcut ilişki içinde olduğumuz kişi veya çevrelerin ne yaptığımızı, niye yaptığımızı, ne yapacağımızı, nereye gittiğimizi ya da ne zaman geleceğimizi v.b bilmek isteyeceği ve bunun için bizi zorlayacağı gündeyiz. Genel olarak bu tür konularda konuşmayı sevmesek de, bu sefer çevremizdeki kişiler bizi konuşturma konusunda ısrarcı olabilirler. Genel anlamda kendimizi ifade edebileceğimiz, özellikle akşam saatlerinden itibaren alışveriş, sevgi temalı ilişkiler, evi güzelleştirmek, dekorasyon yapmak v.b türünde başlıklar günü keyiflendirebilir.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keşif ve macera arzunuz kuvvetleniyor. Sizi kısıtlayan durumlardan uzaklaşma gayretinde olabilirsiniz. Yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak açısından talihli bir gününüzdesiniz. Akademik çalışmalarınız açısından olumlu gelişmeler gözüküyor. Araştırmalarınızda ilerleme sağlamanıza yardımcı olacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN 24 saat yetmeyebilir size. Yapmanız gereken o kadar çok şey var ki... Sakin olup aciliyet sıralaması yapın ve bir an önce başlayın.

3 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

3 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>