Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok mutlu bir beraberliğiniz var. Artık sevgilinizle bir aile kurma planları içerisindesiniz. Önünüzdeki ufak tefek pürüzleri de ortadan kaldırırsanız kısa zaman sonra bu dileğinize kavuşabilirsiniz.

Bugün işleriniz pek yoğun olmayacak. Kendinize ve sevdiğinize bol bol zaman ayırabilecek, hatta işten erken çıkma fırsatı bulup , uzun zamandır ihmal ettiğiniz bazı işleri halletme imkanı bulabileceksiniz.

Bir yığın borcunuz var ve siz bu borçları ödememek konusunda oldukça rahat davranıyorsunuz. Gereksiz harcamalardan kaçınmanız gereken bir gün. Harcamalarınıza dikkat.

Bugün uzun zamandır borcunuzu ödemediğiniz bir arkadaşınızla görüşeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel gelişmelere açık olduğunuz bir günün içerisindesiniz. Bazı olaylara çok sinirleniyorsunuz, oysa hayatınızdaki gelişmeler istediğiniz gibi gelişiyor ve çevrenizdeki insanlar sizi seviyor. Mutsuzluğu bir kenara atıp işinize dört elle sarılmalısınız. İyi bir konumdasınız ve yaptıklarınızla göz dolduruyorsunuz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:54  sonrası Terazi burcunda ilerleyecek Ay, Perşembe günümüzün tümünde etkisini gösterecek. Bu enerji, beraberliğinizle alakalı her meseleyi gerçekçi bir şekilde ele almamız,  düşünceleriniz farklı bile olsa, birbirimizi dinlememiz ve saygı göstermemiz yönünde ikaz ediyor. Ay-Terazi burcu geçişinde,  partnerimizle uyumlu, nazik ve akışa göre hareket etmemizde yarar var. İyi günde kötü günde diyerek el ele sorunları çözebilir, hayatın güzelliklerinin keyfine varabiliriz. Saat 19:43 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, karşılıklı her ilişkide uyum, paylaşım, ılımlılık, nezaket arayışımızı güçlendiriyor. Aşkı tenimizde, yüreğimizde ve çevremizde görmekten, hissetmekten yanayız. Popülerliğimiz yüksek. Karşı cins üzerinde etkili olmaktan yanayız. Saat 23:03 Ay-Pluto zorlu görünümü, derinlemesine düşünmenin simgesidir.  Yaşadığınız dünyadaki düzeni,  kişiler arası  paylaşımların tutarlılığını, güçlü olmanın ne demek olduğunu kendinizce gözden geçirebilirsiniz.Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin bakış açınızı anlayabilmesi zor olabilir. Bu durumun tartışma yaratmasını engelleyebilirseniz, ileride kendinizi ifade edebilmeniz daha kolay olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Aslında aklımız hızlı çalışmasına rağmen Venüs ve Mars arasındaki olumsuz açı her ilişkide anlaşmayı zorlaştırıp, rekabete, kıskançlıklara, abartılı tepkilere neden olabilir. Özellikle aşk ilişkilerinde gezegen etkileriyle birbirimizi kırmamaya ve geçici soğukluklara takılmamaya veya hassas konuları tartışmayı bir başka güne bırakmaya dikkat etmeliyiz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olumlu ve anlayışlı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bu enerjiniz sayesinde anlaşma ve sözleşmelere dair işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Çalışma ortamınızda bazı fikir ayrılıkları ortaya çıkabilir. Durumu alevlendirip büyütmemeye özen gösterin. Mümkün olduğunca arabuluculuk görevini üstlenmeye bakın.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞİNİZDE büyümek, daha çok para kazanmak gibi konularda hırs yapabilirsiniz. Unutmayın kimseye kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

28 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>