Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden beklediklerinizi alamıyorsunuz. En önemlisi gereken özeni de göstermiyorsunuz. Partneriniz memnun olmasa da bunu sizle paylaşamıyor. Onu fazlasıyla üzdünüz. Artık olgun bir karar vermelisiniz.

Üzerinize düşeni yapıyorsunuz. Ama sizden daha dazla çaba bekleniyor. Diğer arkadaşlarınızın gerisinde kalıyorsunuz. Şimdilik önemsemeseniz de kariyeriniz için oldukça yanlış bir tutum içerisindesiniz.

Elinize geçen parayı birden harcamanız muhtemel. İçinizde büyük bir alışveriş arzunuz var. Büyük bir ihtimalle ölçüyü kaçıracak, sonrasında her zaman ki gibi pişmanlık duyacaksınız.

Yakınlarınıza ilgisizliğinizden dolayı onlarla karşılaştığınızda olumsuz tepkiler alabilirsiniz. Onlara duymak istediklerini söyleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız kalıp yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek ve başınızı dinlemek isteyebilirsiniz. Kişisel zevklerinize öncelik vermeniz büyük keyif verebilir ve yaratıcılığınızı güçlendirebilir. Girişimci olmaktan çok planlama aşamasında kalmayı tercih edebilirsiniz. Kendinize güven duymanız, faydası dokunacak kişilerden fikir almanıza engel olmamalı.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:28-28 Ağustos saat 00:54 arasında uzun bir süre Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Herhangi bir konuda titiz düşünebileceğinizden etrafınızla olan iletişiminize dikkat etmeniz faydalıdır. Ufak şeylerin sizi gerginleştirmesi, sabırsızlık, çabuk sinirlenme gibi durumlar oluşabilir. Boşluk süresince kişi yanlışları, ters giden durumları, etrafındaki insanları, olayları gayet iyi algılarsınız. Bu algılama doğal olarak işimize yarayabilir. Bazı kişiler tabii ki ters tepkilerde bulunarak bizi kızdırabilirler.  Bunlar görülmesi muhtemel durumlardır. Olağan karşılamalı, elimizden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız. Saat 18:46 Venüs-Mars arasındaki mücadeleci görünüm kişinin aşka olan tutkusunu, sevdiği her şeye sahip çıkışını, asla ve asla kaybetmek istediğinin göstergesi. Hele emek vermişse, hele gönlünce sevmişse, yanlış veya doğru diye birileri söz etse de, insan yine de toz kondurmuyor aşkına. İşte bu görünüm ilişkisi olup da son zamanlarda sorun yaşayanların yine bir araya gelmelerini sağlayıcı. Tutkuyla tenlerin buluşması ve problemler olsa da yine birbirinden vazgeçemeyişin işaretçisi. İlişkisi olmayanlar için böyle bir görünüm, aşka susamanın, aşkı istemenin, arzulamanın, aşkın derinliklerinde yol almak isteyişin simgesi. Sadece karşı cinsle sınırlandırmıyorum bu görünümü. İnsanın yavrusu, canının yarısı bildiği evladına olan düşkünlüğünü de işaret ediyor bu görünüm. Onu en iyi şekilde yetiştirmek, güçlü birey yapabilmek, geleceğini garanti altına almak için çabalıyor anne ve baba Koç. Bu görünüm bir evlada sahip olmayı istemenin de karşılığı olabilir. Ufak tefek sağlık sorunları veya bir nedenle gerçekleşmeyen bu isteğiniz, şimdi bu görünüm sayesinde gerçekleşebilir. Genel olarak böyle güçlü bir enerji altındaki kişi,  herkesi  etkilemek, maddi ve manevi anlamda zafere ulaşmak, hayatın lezzetli yanlarının tadına varabilmek anlamında kıyasıya bir mücadeleye girişebilir. Belki sevdiği kişi belki yavrusu, belki para, belki de herhangi bir alanda liderliğini kabul ettirmek için. Sonuçta gün boyu bir hayli hırslı olacağımızı söyleyebiliriz. AŞK,YÜREĞİN SIRRI ve EN BÜYÜK SINAVIDIR ASLINDA…. Yüreklerimiz her dem güzel sevgilerle mutlu olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,  

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz.. .Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlar getirdiğiniz önerilere veya tavsiyelere yorum yapma konusunda ketum olabilirler. Bu durumu kişisel algılamamayı başarabilirseniz tartışmaların önüne geçebilirsiniz. Aksi takdirde gerilim yaşanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı tavırları, düşünceleri, tepkileri veya yaşam tarzları hakkında olumsuz düşüncelere sahipseniz veya bu türlü şikayetleriniz varsa, bu fikirlerinizi ya da eleştirilerinizi dile getirmeniz durumunda, karşı taraf da aynı şiddetle veya daha kuvvetli reaksiyon gösterebilir. Benden uyarması Niobe'ce!

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hizmet ve organizasyon alanlarındaki projelerinizi hayata geçirmek açısından son derece uygun bir gündesiniz. Özellikle detayların önemli olduğu çalışmalarınızda daha başarılı olabilirsiniz. Ancak bu çalışma temposu içinde sağlıkla ilgili ihmaller meydana gelebilir. Doktor randevularınızı ertelememeye özen gösterin.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MERHAMET ve şefkati yoğun olarak yaşayabilirsiniz. Kırgın olduğunuz kimseler varsa büyüklük bende kalsın deyip önce siz adım atın.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>