Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden memnun değilsiniz ve bu konuyla ilgili bir girişimde bulunmak da istemiyorsunuz. Belki de sevgilinizin buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bu yaklaşımınız ilişkinizi daha da yıpratabilir.

Kendinizi ruhsal yöndenyerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha da verimli olacaktır.

Bugün kısa yolculuklarınızda birçok yeni para bağlantı kurabileceğiniz görülüyor. Parasal konularda yapacağınız aktif çıkışlar, harcamalar gündeme gelse bile parasızlık çekmemeniz olası.

Girişkensiniz ve hırslı bir insansınız ama bugün alacağınız riskli kararlar ve yeni adımlar beklenmedik engellerle karşılaşabilir. Kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğunuz koşulları düzeltmek için çok önemli adımlar atabilirsiniz. Bu fırsatı iyi kullanmalısınız. Enerjik ve hareketli günler geçirmeniz söz konusu. Yapmayı planladığınız yenilikler için uygun fırsatlar yakalamanız muhtemel. Yakında kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz ve bu yolculukta size eşlik etmek isteyenler olabilir.

26 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüzü,  Ay-Başak burcu geçişiyle karşılayacağız. Öncelikle şunu belirteyim, her şeyi kontrol etme sevdanızdan vazgeçiniz. Bazen olayları kendi akışına bırakmak gerekir. Başkalarını ve kendinizi olduğunuz gibi kabul ediniz. Fazla inceleyip sık dokumaya gerek yok. Rahat olun, keyfinize bakınız.Saat 01:15 Ay-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Kafamız bir şeylere takılabilir. Bizi  hiç kimsenin anlamadığını düşünürüz. Oysaki  bizi alkışlamasalar da,  çevremize karşı ılımlı davranmamızda yarar var. Saat 11:08 Ay-Pluto görünümü, sizi ilgilendiren konularda derinlemesine düşünmenizi ve planlamada bulunmanızı  sağlıyor.  Bilinmeyen veya belirsizlik içeren durumları çözüme kavuşturmanız için sizi itekliyor. Saat 21:22 Venüs-Satürn görünümü, aşk hayatımızla ilgili konularda tutkularımızın bir hayli yükselmesini sağlar. Aşık olmak isteriz, tenimizde aşkı hissetmek isteriz. Eğer ilişkiniz yoksa ilişkinizde sorunlar varsa canınız sıkılır. Güvenebileceğiniz, konuşabileceğiniz bir insan ararsınız. Eğer ilişkiniz varsa ve mutlu iseniz, birbirinize olan aşkınız alevlenir, cinsel anlamda doyuma ulaşırsınız. Bu görünüm maddi anlamda desteklenme, kendinizi garanti altına alma yönünde sizi itekleyicidir. Şöyle başınızı sokacağınız bir ev, güzel bir çevrede yaşamak, üç beş kuruş bir kenarınızda olsun istersiniz. Görülüyor ki bu enerji  akşam saatlerinde arzularınızı bir hayli körükleyecektir.   Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

26 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz. Özellikle bugün, güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız. Olayları en doğru şekilde değerlendirmelisiniz.

26 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınıza, fiziksel durumunuza ve ruh halinize bağlı bazı durumları geliştirmeniz daha iyi bir geleceğin ilk adımları olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanları tehdit ederek veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi ve daha rahat arkadaş edinebileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün. Bu sayede, işlerin ya da olayların kendimize uygun şekilde gelişmesini sağlayabilecekken, diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine veya vizyonuna bırakılması anlamına gelebilir. Ayrıca, bugün Başak burcunda oluşan yeni ayın yenileyici etkisinden faydalanmak için aktif olmakta fayda var.

26 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üretkenliğiniz yükseliyor. İşe dair alanlarda zekanızı ve becerilerinizi ortaya koymak açısından güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda olumlu bir sosyal hava içindesiniz. Üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Özellikle sorumluluklar konusunda fazla eleştirel olmamaya dikkat edin.

26 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda başkalarından medet ummak acizlerin işidir. Sen tuttuğunu koparan birisin. İşlerin eksik kalmasındaki sebebini kendinde aramalısın.

26 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

26 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 35" R
Ay
Balık
11° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 06"
Venüs
Boğa
05° 01' 16"
Mars
Koç
02° 14' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 13"
Satürn
Balık
16° 51' 27"
Uranüs
Boğa
22° 32' 03"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 30"
Lilith
Başak
23° 41' 59"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>