Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün unutamayacağınız bir hafta sonu geçirebilirsiniz yalnız unutulmaz bir akşam geçirebilmek için diyaloglarınızda son derece dikkatli ve temkinli olmalısınız.

İş yerinizde daha huzurlu bir ortamda çalışmak istiyorsunuz ve bunu gerçekleşeceği yönünde belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlar kendiliğinden çözülecek.

Bugün gelirinizle ilgili bazı önemli görüşmeleriniz olabilir. Parasal sorunlarınıza ilişkin çözümler için fazla düşünmeyin sadece çevrenize daha iyi bakmalısınız.

Kararlarınızı alırken daha dikkatli düşünmelisiniz, sonra pişmanlığını çeken siz oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün büyük bir kutlamanız olacak. Bu gününüzü ve sevincinizi ailenizle birlikte paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugünü hareketli ve dolu dolu geçirebilirsiniz. Alacağınız haberler de neşenizi yerine getirecek ve sizi hemen harekete geçirecek. Sabırlı yaklaşımlarınız size kazanç getirecek.

24 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde Pazar günümüz başlıyor. Bu enerji, cesaretlendirici ve duygularınızı hevesli bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayıcıdır. Direkt olarak tepki verirsiniz ve eylemlerinizde kararlısınızdır. İhtiyaçlarınızı elde etme yönünde bir adım geri atmazsınız. Saat 05:01 Ay-Venüs kavuşumu aşk evinizde oluştuğundan, şansınız bir hayli yükselir. Kendinize çok daha fazla güven duyarsınız. İlişkide kumanda eden taraf olmayı istersiniz. Aşk sizin için hayatın zevki, mutluluğu ve güvencesi gibidir. Bu görünüm bir çok Koç burcu mensubu için birkaç gün boyunca etkilidir ve yeni bir aşkın doğuşunu işaret etmektedir. Ayrıca hayatı güzel taraflarıyla ele almanızda yardımcıdır. Saat 08:21 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz.  Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Etrafınızdaki insanlara, -Hey ben buradayım ve her yeni fikre açığım diyerek onları etkileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşmak, sohbet etmek, yazışmak hoşunuza gidebilir. Saat 09:39 Ay-Mars görünümü, bir yandan kendi arzularımızı elde etmek isteyeceğiz.  Diğer yandan ailemizin güvenliği üzerinde duracağız. Doğal olarak bencil davranamayacağız. Yeri geldiğinde onların da beklentilerine cevap vermek durumundayız. Saat 11:25 Ay-Satürn mücadeleci görünümünün ardından Ay, 25 Ağustos saat 12:32 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu zaman dilimi, duygusal yoğunluğun yükselişidir. Bu yükseliş altında düşünmek, tartmak, bir daha dönüp olan bitene bakmak gerekir. Mutlu gülümsemelerin günü olsun, Kalben Sevgilerimle,

24 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Bugün, güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Düşüncelerinizden ödün vermek istememeniz nedeniyle bencillikle suçlanabilirsiniz.. Çevrenizde, sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, hassas konu veya ilişkileri diplomatik şekilde güvenilir ve daha rahat bir platforma taşıyabilirsiniz. Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir. Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

24 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hukuki işleriniz güzel gelişmeler göstermesinden ötürü tam anlamı ile neşe kaynağı oldunuz. Olaylar karşısında her zaman dik durmayı bilmeniz sizleri asla yıldırmayacağının anlamını taşıyor.

24 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

24 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 25" R
Ay
Balık
11° 43' 45"
Merkür
Koç
18° 31' 52"
Venüs
Boğa
05° 04' 52"
Mars
Koç
02° 16' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 54"
Satürn
Balık
16° 51' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 14"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Başak
23° 42' 19"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>