Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde moralinizi olumsuz yönde etkileyecek bir takım gelişmelere tanık olmanız söz konusu olabilir. Sakin bir şekilde düşünüp doğru kararlar vermelisiniz.

İş yaşamınızda rutin işlerinizin yanı sıra bazı özel işlerle de ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat bu özel işlerin size olumlu sonuçlar getirmesi söz konusu olabilir.

Parasal açıdan bir sıkıntınız yok ve para konularındaki dengeyi iyi tutturabiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde alış-verişe çıkma arzusunda bulunabilirsiniz fakat harcamalarınıza dikkat.

Zihinsel açıdan kendinizi çok yoruyorsunuz ve bu durum sağlığınız ile ilgili olumsuz sonuçların oluşmasına sebep olabilir. Tatile çıkıp kendinizi dinlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dinlenerek geçirmek arzusundasınız bugünü. Bugün üzerinizde hissettiğiniz baskılar azalacak, herkesin ailesinde binlerce sorun olduğunu düşünerek, kendinize terapi yapacaksınız. Ailenizle daha yakından ilgilenerek ilişkinizi dengelemeyi başaracaksınız. Daha önce dostlarınızla aranızda çıkmış olan sorunları çözümlemeye çalışacaksınız. Geleceğe yönelik istekleriniz artacak.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 17:12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Bu Yeniayın sizler açısından ne anlam ifade ettiğini, gün içindeki etkin görünümler çerçevesinde ele alacağım. Saat 11:46 Merkür-Mars görünümü, çalışma hayatınız ve kredi, miras, ortaklıklar anlamında mevcut durumun mutlaka gözden geçirilmesini gerektiriyor. İş durumunuza, şartlarınıza göre finansal alışverişlerin, girişimlerin ele alınması lazım. Ödemelerde zorluk yaşanmaması için çalışma hayatımıza bakmak lazım. Orada sorun varsa, ortaklıklarda, mali konularda da zorluk yaşanabilir. Saat 12:38 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, özgür yaşama arzunuzu ve yeniliklerde bulunma hevesliliğinizi gösteriyor. İlişkilerinizde, bunları ön planda tutuyorsunuz. Ancak bu Yeniay, her durumu, her yeniliği mutlaka bir daha düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Saat 15:29 Merkür-Satürn olumlu görünümü, başkalarıyla ortaklaşa düşünülen işlerin, maddi sıkıntıları gidermek adına yapmayı düşündüğünüz girişimlerin zamana ihtiyacı olduğunu işaret ediyor. Biz öncelikle kimlerle ilişki halindeyiz, mevcut durum nedir, bu ortaklıklar, bu girişimler doğru mudur diyerek analizde bulunmamız lazım. Kaldı ki, Merkür bu açıdan doğru bir sentezde bulunmanızı sağlayabilir. Saat 17:12 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay, çalışma hayatınızda hoşgörünün önemini vurguladığı gibi, planlı hareket etmenin, endişeden uzak durmanın, her şeyi düzgün yapayım derken zaman kaybetmemenin de önemini vurguluyor. İnceleyeceğiz ancak aksaklıkları da gözden geçireceğiz. Yeni bir şeyler yapmak istiyorsak önce bunu yapabilecek bilgiye sahip miyiz buna bakacağız. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendimize özen göstermeliyiz. Önümüzdeki yolun, yapmak istediklerimizin farkında olmalıyız. Eğer bir problem varsa, bunu düzeltmeden, çözüme kavuşturmadan, başka bir yola sapmamalıyız. Her işin doğru olan bir yöntemi vardır. Bunu öğrenmeliyiz. Dağınık çalışmamalı, işimizi sağlam kazığa bağlamalıyız. Sağlımıza özen göstermeli, tedavilerimizi aksatmamalıyız. Tabii ki detayların önemi büyük. Ancak bu detayların üzerinde ne fazla durmak ne de hiç önemsememek yanlış olur. Bu Yeniay, çalışma hayatınız, yakın çevreniz, kendinizi geliştirmeniz anlamında önem taşımaktadır. Saat 22:30 Mars-Satürn kavuşumu, finansal alışverişler, bankalarla alakalı meseleler, ödemeler, dışarıdan destekler yönünde belli bir baskının, engelin, zorlanmanın işaretçisidir. Piyasanın durumu, ortaklık ilişkisinde bulunacağımız insanlar, şartlar, geri ödemelerde yaşanan darlıklar Aralık sonuna doğru açılmaya, düzelmeye başlar. Bu süre içinde akıllı sakin ve sabırlı davranmamız gerekiyor. Yeniayın doğru tespitlerde bulunmanız ve durumunuzu bilinçli şekilde gözden geçirmenizde rehberlik etmesi dileğimle,

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu günkonusunda gerilemeler mevcut.. Durum değerlendirmesi yapmalı ve kendi olanaklarınızı ve ihtiyaçlarınızı asgariye indirmelisiniz... Karşınıza bir çok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Uyguladığınız rejimde değişiklik yapmalısınız. Çevre koşulları ve alışkanlıklarınız arasındaki çelişkiler sizi zorlarken, sorunları abartabilirsiniz.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, hassas konu veya ilişkileri diplomatik şekilde güvenilir ve daha rahat bir platforma taşıyabilirsiniz. Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir. Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı yanlış anlaşılmalar ya da yanlışlıklar nedeniyle bazı şeylerin dışında kalabileceğimiz günlerdeyiz. Bu tür bir durumda özür beklemek, dramatik ikna yolları denemek veya gürültülü şekilde kapıları çalmak yerine, olayların düzelmesini veya istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilecek düzenli, hesaplanmış ve organize adımları atmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne neşeli ve enerjik başlayabilirsiniz. Sabah saatleri duygusal konular sizin için daha öncelikli olabilir. Sohbet ve hareket fırsatlarını kaçırmayacaksınız. Ancak öğleden sonra önceliğiniz değişiyor. İş ve sağlık alanları daha öne çıkabilir. Konsantrasyonuz artacak. Uğraşlarınızda daha motive ve planlı hareket edeceksiniz.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Örtünme... Bir haber karşısında tüm arzularınızın gerçekleşeceğini zannedebilirsiniz. Oysa kartınız bu konunun çabuk örtüleceğini gösteriyor.

25 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 15" R
Ay
Balık
07° 43' 54"
Merkür
Koç
18° 21' 53"
Venüs
Boğa
04° 44' 20"
Mars
Koç
02° 03' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 00"
Satürn
Balık
16° 50' 17"
Uranüs
Boğa
22° 31' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Başak
23° 40' 28"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>